Lucie Šumová: BOŽÍ VAFLE V PRAZE

BOŽÍ VAFLE V PRAZE

By | 22:13 12 comments


O tohle se s Vámi musím podělit! Nedávno jsem ochutnala nejlepší vafli, kterou jsem kdy měla a ráda bych ji doporučila i Vám. Už jsem na ni zavítala dohromady třikrát a určitě plánuji další návštěvu. Tuto boží vaflárnu Waf Waf najdete na Letné, konkrétně Milady Horákové 52 a pozor naproti je úžasný Mr. HotDog, ale zpátky k vaflím..

V nabídce mají také palačinky a oboje si můžete vytvořit dle svého přání. Pokud nejste na sladké, tak si zvolíte slanou variantu, například s vajíčkem, slaninou, rajčetem, rukolou,.. To zní taky dobře, ne? Já miluju sladký, takže je Vám asi jasný, jak vypadala moje vafle. Můžete si na ni nechat dát úplně všechno možný- lentilky, bueno, bounty, banán, maliny, nutella,.. výběr máte obrovský a nebudete vědět, co dřív! Pokud si nechcete vytvářet svou vafli, tak si stačí vybrat z nabídky hotových. :) Pokud chcete, můžete si ji odnést v kornoutku- take-away. A koukněte se, jak jsou nádherně nazdobené! Pokud Vám nestačí moje fotky, tak sledujte jejich Instagram plný nádherných příspěvků, při kterých se Vám budou sblíhat pokaždé sliny. Můžete se tam dozvědět i o jejich novinkách.





A jak to vypadá uvnitř? Je to tam maličké, ale moc pěkné a útulné. Líbí se mi jejich světla a hlavně bílá stěna s nápisem Waf Waf! Mají tam tolik krásných detailů. Jak vidíte zrovna na nějaké z dalších fotek, tak to tam bylo zrovna dost plno. Pokud se do vaflárny chystáte, tak je asi lepší si to naplánovat kolem dvanácté, když nemají tak plno jako na večer.











Když jsem poprvé viděla fotky Waf&Shakes, tak jsem si pokládala otázku "A jak se to jí?", možná to napadlo i Vás. Nebojte, je to jednoduché, protože k tomu dostanete talíř. Sundáte vafli ze shaku, sníte na talíři a popíjíte u toho shake. Na první pohled to totiž vypadá, že to dostanete do ruky jen tak a jdete, ale to nevím, jak by se teda jedlo a asi by mi to po cestě popadalo. Haha. Navíc bych si to tak nevychutnala!







Při první návštěvě jsem si chtěla vafli sama vytvořit. Pokud se tak rozhodnete, tak si vezmete papír s tužkou a zakřížkujete si na něm vše, co chcete mít na vafli/palačince a jestli ji chcete sladkou nebo slanou. Pokud Vás zajímá z čeho všeho můžete vybírat, tak koukněte SEM.

Samozřejmě jsem zvolila sladkou a dala jsem si na ni- burákové máslo, banán, jahody, oříšky, ferero, maliny, vanilkovou zmrzlinu a javorový sirup. Byla úžasná! Fakt strašně dobrá. Dokonalá krásně měkoučká vafle. Vím, že všechna ta čokoláda je strašně lákavá, ale nepřežeňte to, ale ani nešetřete! Určitě doporučuji polevu a zmrzlinu, at nemáte vafli suchou, nechte si ji něčím namazat a k té hoře čokolády si dejte hezky i ovoce. K vafli jsme si dali ledový čaj, který mi připomínal čaj z Bageterie Boulevard, takže byl moc dobrý. Jinak si můžete dát i horký čaj, kávu, 100% fresh juice, colu, sprite, vodu, fantu, mléko nebo shake.





Při mé druhé návštěvě jsem si dala již zmiňovaný Waf&Shakes! Na mě to bylo moc šlehačkové a škoda, že vafle nebyla něčím namazaná nebo alespoň s polevou. Měla jsem jahodový a kamarádka čokoládový. Ještě mají banánový. Neříkám, že nebyla skvělá, ale je lepší dát si sladkou vafli a zvolit si co všechno na ni chcete za dobroty. I když zase- máte to dva v jednom! Vafli i shake! Jahodový i čokoládový stojí 189 Kč, banánový máte za 179 Kč. Můžete si dát také samotný milkshake, který máte za 119 Kč. Celou nabídku si můžete i s cenama prohlédnout na jejich Facebookové stránceTřeba Vás zaujmou ještě Waf&Cut nebo roztomilé SushiWaf.





A při třetí návštěvě jsem zkusila Waf&Hot, který je u nich novinkou. Určitě si ho dejte v chladnějším počasí, zvedne Vám 100% náladu! Alespoň mně ji jídlo zvedne vždy. Daly jsme si s kamarádkou horkou nutellu a horkou bílou čokoládu neboli linoládu a navrchu máte samozřejmě vafli, mňam! A ty oříšky na rozehřáté mléčné čokoládě? Boží. Tohle mi chutnalo ještě víc než Waf&Shakes! Dokonce je to o dost levnější, nutellový máte za 99 Kč a linoládu nebo jahodu za 89 Kč. Miluju také to, jak Vám ji krásně připraví a nazdobí.

Pište si na seznam a musíte vyzkoušet. Já už se těším na další návštěvu, kdy už snad vyzkouším i slanou variantu.
Tak co? Láká Vás to? Už jste Waf Waf navšítívili?








A když už jsme u vaflí, tak jsem chtěla zmínit ještě Wow Waffle. Tuhle jsem ochutnala na Asia festivalu na Smíchovské náplavce. V tu chvíli to byla ta nejlepší vafle, kterou jsem kdy měla, ale pak jsem ochutnala Waf Waf. :D Haha, stejně byla super. Jen se fakt nebojte a přežeňte to, ať ji nemáte suchou a nelitujete toho. Trochu čokolády, ovoce, polevu, zmrzlinu. Myslím, že tyhle vafle žádnou pobočku nemají, ale můžete na ně narazit na různých akcích. Takže až ji někde uvidíte, tak si na mě vzpomeňte a ochutnejte tuhle křupavou vafli. Mňam! Stáli jsme na ni šílenou frontu, ale stálo to za to.


INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

12 komentářů:

  1. Ooo bože, vidím to večer a chci to ochutnat! :D

    OdpovědětVymazat
  2. mňam, vypadá to moc dobře! :) vafle miluju ♥♥ já jsem taky na sladké, ale lákala by mě i ta slaná varianta, protože je to zase něco jiného, než na co jsme zvyklí :D

    OdpovědětVymazat
  3. Tam musíme co nejdřív zajít na snídani, ať mám možnost to přes den vyběhat! :D

    OdpovědětVymazat
  4. ó môj ty bože, všetko to vyzerá ako stelesnené nebo! :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  5. Wow, tak teď jsem dostala hlad! :)

    OdpovědětVymazat