Lucie Šumová: VYHRÁLA JSEM DOVOLENOU

VYHRÁLA JSEM DOVOLENOU

By | 12:35 19 comments
Vyhráli jste někdy něco?
Ať už peníze, dovolenou nebo balíček kosmetiky?

Já ano. Párkrát už jsem vyhrála a to například poukaz na nákup na nějakém e-shopu, balíček kosmetiky, polaroid nebo jako malá jsem dokonce v křupínkách našla stovku! Na to nikdy nezapomenu, jak jsem si vybírala ten správnej balíček, ve kterém určitě něco bude a fakt to tam bylo, haha! To Vás překvapí, protože to vůbec nečekáte. Alespoň já se vždy zúčastním tak, že to prostě zkusím. Náhoda je blbec a já jsem docela soutěživá. Když jsem něco vyhrála, tak to bylo jen díky komentáři nebo sdílení nějaké fotky. Úplně jednoduché, nic složitého.

A nedávno jsem vyhrála dovolenou.

Koncem července jsem se zúčastnila soutěže o zářijový kurz surfování v Portugalsku. A hádejte, jaké bylo mé probuzení 17. srpna v den vyhlášení soutěže. Probudila mě zpráva s tím, že jsem se stala výherkyní velké letní soutěže! Chápete to? Já tomu nemohla uvěřit. Hned jsem vylezla z postele a běžela to všem říct. :D To si nedovedete představit, jakou jsem měla radost.
Když jsem to někomu vyprávěla, že jsem napsala na Facebooku k soutěžní fotce komentář, který byl vybraný, tak tomu nemohl uvěřit se mnou.
A 13. září jsem opravdu letěla z Prahy do Lisabonu, odkud jsme jeli do Cascais, kde jsme byli ubytovaní. Dorazili jsme na místo dost pozdě, najedli se, šli spát a těšili se na další dny. Čtvrtek, pátek, sobota jsme měli mít každý den dvě hodiny kurzu surfování a zbylý čas jsme mohli trávit, jak chceme. V neděli jsme měli volný den do tří odpoledne a pak už se letělo domů. O tom, jak jsem si to užila budou další články plné fotek, na které se můžete brzy těšit! První bude o městečku Cascais, surfování, co jsme dělali a druhý o výletě do Lisabonu.



Západy slunce a pláže byly opravdu nádherné! Také jsme jeli jako zajímavá parta a myslím, že jsme se dost pobavili a máme skvělé zážitky. Užila jsem si dovolenou společně s Álou z My great style, youtuberkou LucyPugGogem a slovenskou výherkyní Símou. A víc Vám budu vyprávět příště, teď už víte, jak jsem se k tomu dostala.

Musím říct, že toto léto bylo pro mě za poslední roky nejzajímavějším a to také díky této cestě. Blog mám od konce roku 2010 a nikdy tu nic moc o cestování nebylo. A to ne, že bych o svých cestách nechtěla psát, ale neměla jsem o čem. Necestovala jsem. Až minulý rok v listopadu jsem letěla do Paříže, což jsem dostala jako dárek od sestry k narozeninám. Úžasný! Předtím jsem totiž někam letěla naposledy tak v 5. třídě na základní škole, takže to pro mě bylo skoro jako poprvé. A tohle léto? Tyhle prázdniny? Byla jsem s kamarádkou ve Španělsku, v Anglii- v Birminghamu a Londýně a teď ještě v Portugalsku.  Letěla jsem rovnou několikrát! Pro někoho třeba málo, ale pro mě strašně moc. Děkuji za to a jsem ráda, že se o to s Vámi mohu podělit.





Zajímalo by mě, jestli jste měli někdy taky takové štěstí u soutěže. Nebo jste vyhráli dokonce několikrát? :) Mně na to plno lidí řeklo, že když vidí podobnou soutěž, tak se ani nezapojí, protože tomu nevěří. Škoda! Jak to vidíte Vy? Podle mě má každý zúčastněný stejnou šanci na výhru a nikdy nevíte, kdo bude ten šťastlivec a proč se nezapojit, když nic neztratíte. :)

U mě na blogu u TOHOTO článku můžete vyhrát dárkový poukaz 500Kč do e-shopu Janovapec.cz na dobrůtky. Taky dobrý ne?

Jinak existuje plno facebookových stránek, kde máte různé soutěže a giveaway, pokud chcete soutěžit! Já to nesleduji, spíš je to tak, že odebírám různé firmy, které občas přidají soutěž, ale všímám si toho hlavně na Instagramu. Buď u blogerek nebo právě profilů eshopů, které sleduji.




INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

19 komentářů:

  1. Od teď budu soutěžit. Doufám, že budu mít štěstí jako ty! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vždyť ty jsi taky vyhrála! Focení pro Dove do Cosmopolitanu a celý balíček kosmetiky, ha!

      Vymazat
  2. Super výhra 😊 Ja občas súťažim. Ak človek nevyskúša nemôže nič vyhrať 😉

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to je super, gratuluji!
    Já mám na takové věci smůlu.
    Největší výhra byl poukaz na 2000 do sportovního obchodu. Byla to tombola a já už jsem v té době poletovala někde jinde, protože ,,stejně nevyhraju". Takže to dali někomu jinému. :(

    OdpovědětVymazat
  4. Waau, velká gratulace! :) já vždy, když něco takového videla, nezucastnila jsem se nikdy, protoze jsem si rikala ze to bude nejaka kravina, jen lakadlo pro lidi. Tak uvidime, treba nekdy neco vyhraju i ja :D

    Vita Brunettes
    https://vita-brunettes.blogspot.cz/?m=1

    OdpovědětVymazat
  5. jéj, gratulujem, usmialo sa na teba veľké šťastie :) výlet bol určite božský, pláž vyzerá prekrásne ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  6. Gratuluji k výhře, je to super :) mně se nedávno povedlo vyhrát v giveaway opravdu pěkný balíček kosmetiky :)

    LADY LENNA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! Jé, to je super, gratuluji a užij si balíček kosmetiky. :)

      Vymazat
  7. Tak to ti věřím, ze ta radost musela byt neuvěřitelná :) Moc gratuluji :) Já se do soutěží zapojují málokdy, ale asi to budu muset napravit :)

    LITTLETHINGSFOREM

    OdpovědětVymazat
  8. Neuveritelny! Ja jsem jednou u tebe na blogu vyhrala pandora poukaz. <3 Krasny fotky, vazne, moc sis to zaslouzila, my se do Lissabonu chystame v dubnu a ja uz se nemuzu dockat!!!! <3 Diky za tipy...
    Sandra

    OdpovědětVymazat
  9. Vyhrát dovolenou musí být skvělé a i teď opožděně k tomu gratuluju! Dovolená je totiž skvělým časem na odpočinek a opravdu by si ji člověk měl vzít více než jednou ročně, protože se přitom dá úplně krásně odpočinout a relaxovat :) Viděla jsem teď ohledně tématu dovolené tuto službu a docela to podle mě ulehčí práci s cestováním, i když z vlastní zkušenosti mluvit nemůžu.

    OdpovědětVymazat
  10. Zdravím, opožděně gratuluji. Já jsem před pár lety také v soutěži vyhrála zájezd na Kanárské ostrovy. Jela jsem tam s manželem. Jen jsme měli trochu problém, kde zaparkovat auto. I to jsme vyřešili. Vhodné parkoviště jsme objevili zde , na Kanárech se na moc líbilo, byla to skvělá dovolená. Z pozdravem.

    OdpovědětVymazat