Lucie Šumová: FINÁLOVÝ VEČER ELITE MODEL LOOK 2017

FINÁLOVÝ VEČER ELITE MODEL LOOK 2017

By | 17:57 8 comments
Konečně Vám povím o finálovém večeru mezinárodní soutěže Elite Model Look, který jsem si moc užila. Trochu jsem se o něm zmínila v TOMTO článku, kde jsem Vám povídala o tom, jak se o mě postarali v kadeřnickém salonu 5th Avenue, což bylo právě před samotným večerem.

Už jen dostat se na toto finále muselo být pro modely obrovskou výhrou.

Tato soutěž je totiž nejprestižnější modelingovou soutěží na světě, do které se každým rokem přihlásí statisíce zájemců. Za Českou republiku zvítězila šestnáctiletá Leontýna Šiřinová a jednadvacetiletý Václav Chvojka. Za Slovensko zvítězila teprve patnáctiletá Nataša Košťová a šestnáctiletý Matúš Gašparík. Kdo by to řekl, že jsou mladší než já? To je super, moc gratuluji. To je pro ně teprve začátek, teď jim všechno otevřelo dveře do neznáma a vše pro ně teprve začíná! V listopadu je čeká světové finále v Miláně, kde si TOP 15 finalistů rozdělí garantované smlouvy s agenturou Elite v celkové hodnotě 20 milionů korun.

Celá akce se konala 30. srpna ve Španělském sále Pražského hradu, který je úplně nádherný! Byla jsem nadšená a byl to pro mě obrovský zážitek. Nádherné prostory Španělského sálu, móda a hudební doprovod Vojtěcha Dyka se svojí kapelou.



Zuzana Stránská je modelka z Elite, která se také prosadila v zahraničním modelingu a její tvář zdobí plno obálek časopisů. Pracovala pro módní ikony jako Alexander McQueen, Vivienne Westwood, DKNY, nafotila kampaň pro Dolxe & Gabbana, ktom toho se věnuje práci v módním časopise a prováděla castingy a radila začínajícícm modelkám.



Děkuji moc Rowentě za pozvání a možnost podívat se také na to, jak to vypadalo v backstage. Díky tomu mám pro Vás také tyto fotky. V backstage se připravovaly modelky, líčilo se, česalo se a proběhlo tu hlavně plno rozhovorů. Tuto událost si nenechala ujít ani špička modelingové scény a ani další významné osobnosti. 



Musím říct, že Fashion Stylist Rowenta for Elite mě vážně zaujal! Je to takový 3 v 1 přístroj! Na narovnání vlasů, natáčení a vlkování. Nezní to skvěle? Nepotřebujete tři produkty, stačí Vám jeden. Ještě se mi líbil kartáč, který Vám fénuje vlasy a u toho je žehlí. Máte někdo zkušenosti?





Znáte vítězku Elite Model Look 2016? Je to právě Jana Tvrdíková, která je tu vedle mě na fotografii. Zvítězila jako patnáctiletá a jako pátá Češka v historii vyhrála světové finále! Toto léto strávila dva měsíce v Tokiu, kde nafotila první titulku a odchodila několik přehlídek. A v tento večer byla ve Španělském sále podpořit svou nástupkyni.









Linda Vojtová je česká topmodelka, která vyhrála ve svých patnácti letech světové finále Elite Model Look 2000 a stala se první Češkou, které se to povedlo. Po soutěži se objevila na titulkách časopisů jako je Vogue, Elle, Surface, Amica, Glamour a spolupracuje například s firmami jako Victoria's Secret, Diesel, Giorgio Armani a další.








Black Tie. S tímto dress code se můžete setkat při návštěvě důležité společenské akce, divadla nebo galavečerů. Já jsem se s ním setkala zrovna na pozvánce na finále Elite Model Look 2017. Pro ženy jsou vhodné dlouhé večerní šaty, ale také decentní koktejlky. Dávejte si pozor, ať nejsou moc krátké, to by se nehodilo a nezapomeňte psaníčko. Já jsem šaty sehnala na poslední chvíli a byla jsem z nich nadšená! A jsem ještě teď! Pokud sháníte šaty, tak určitě koukněte na stránku Tamsin.cz, kde Vás zachrání stejně jako mě! Mají nádherné oblečení z Anglie. Pokud chcete více tipů, tak koukněte na můj článek "Kam pro šaty?", ale Tamsin je rozhodně můj nejoblíbenější eshop. A pro tuto příležitost jsem si nechala vytvořit účes v kadeřnickém salonu 5th Avenue

A jaké jsem teda zvolila šaty?

Nejkrásnější červené maxi šaty s háčkovanou krajkou a plisovanou sukní, které mám ze stránky Tamsin a najdete je přímo TADY, jsou od značky Little Mistress. Já se do nich úplně zamilovala a cítila jsem se v nich vážně dobře. Asi víte, že mám ráda barevné oblečení a nejvíce dávám přednost žluté, růžové, modré, ale i právě červené. Možná Vás bude zajímat, jakou jsem zvolila velikost. Vzala jsem S/36 a sedí mi perfektně! Šaty jsem sháněla úplně na rychlo, protože jsem se o akci dozvěděla pár dní před tím, ale na internetový e-shop Tamsin se mohu vždy spolehnout!

Na nohou jsem měla tyto světle růžové sandálky na podpatku ze stránky casnaboty.cz, kde je obrovský výběr bot! Právě sandálky a podpatky mám u nich nejraději, protože je velký výběr a mají dobré ceny. Myslím, že tuto stránku jsem Vám doporučovala už několikrát.

A co do ruky? Přemýšlela jsem mezi béžovým psaníčkem z Primarku a stříbrnou kabelkou ze ZOOTu. Nakonec vyhrálo psaníčko, do kterého se toho vejde mnohem víc.





Boty: casnaboty.cz,   šaty: Little Mistress (Tamsin),   psaníčko: Primark,   náhrdelník: H&M


INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

8 komentářů: