Lucie Šumová: KAM PRO CESTOVNÍ KUFR?

KAM PRO CESTOVNÍ KUFR?

By | 8:00 15 comments
Dnes se dozvíte nejen to, kde si pořídit ten nejlepší cestovní kufr a ještě se slevou, ale také to, kam dnes poletím. Právě jsem na cestě na letiště do Prahy. Je tu někdo, kdo sleduje mou sestru na Instagramu? Pokud ano, tak možná víte, že je v Birminghamu. Je tam na půl roku, což už asi nevíte, ale kdo ví, co bude dál, žejo. Protože mám ještě prázdniny a sestra má srpen taky bez školy, tak jsme se domluvily, že za ni přijedu. Neuvěřitelný! Čeká mě další cesta!! Sestra je zatím pryč měsíc a už mi to připadá jako strašně dlouhá doba. Achjo!

Nejdříve jsem myslela, že přijedu tak na 4 dny, ale nakonec je z toho celý týden. Woohoo!! Budeme v Birminghamu a víkend strávíme v Londýně, tak už se moc těším. Dovolená u moře byla skvělá, odpočinula jsem si, nemusela jsem dělat nic, stačilo udělat pár kroků z hotelu k bazénu nebo k moři a plácnout sebou na lehátko a když byl čas snídaně, oběda, večeře, tak vstát, nabrat si hromadu jídla a zasednout s ní ke stolu. Jo, to mi šlo výborně. Je to super, ale chce to nějaký výlet. Každý den Vás to přestane bavit. Fakt si nedovedu představit být tam dýl a dělat pořád "nic". Takhle jsme to měly přesně akorát. Co myslíte? Výlet jsme si ve Španělsku udělaly takový, že jsme navštívily zábavní park (článek TADY) a jeden den jsme byly v Barceloně (článek ještě bude, slibuju! jen jsem taková zpomalená, znáte mě). Počasí na výlety moc nebylo, protože bylo super vedro! To pak není moc příjemné a litujete, že jste někam vůbec šli. (už nemůžete, potíte se, hodně se potíte, máte pocit, že umíráte vedrem,..) Teď to bude trochu jiná dovolená. Vy budete mít 35 stupňů a my 20 stupňů, haha. To je pořádnej rozdíl. Hlavně ať prosím neprší! Samozřejmě nejde jen o počasí, spíš to nebude nějaké leháro. Budeme vejletit, chodit a objevovat. Jsem na celý týden moc zvědavá a těším se. Určitě bude zase několik článků a hlavně sledujte Instagram, začíná další velké spamování Instastories! Snad je na to ještě někdo zvědavej.





Kam se chystám už víte, tak jaký je můj kufr?
Asi ten nejroztomilejší, který jste kdy viděli. Doma máme jen samé velké kufry, chtěla jsem si pořídit příruční zavazadlo, které budu moct mít v letadle u sebe a se kterým budu moct cestovat z Liberce do Prahy. Takže jsem si pořídila tento krásný kufr ze stránky cestovnizavazadla.cz.



Se stránkou www.CestovniZavazadla.cz a s celou objednávkou jsem neměla jediný problém. Seženete u nich jak plastové kufry, tak textilní a všechny mají seřazené podle velikostí. Krom toho si můžete pořídit i obaly na kufry, jmenovky na zavazadla, cestovní tašky, aktovky, batohy, peněženky a další doplňky jako například váhy na kufry, ledvinky a tak dále. Zůstaneme u kufru!
Hned od začátku jsem věděla, že nechci žádný obyčejný černý, ale nějaký barevný. Níž v článku máte další tři mezi kterými jsem se rozhodovala.
Vyhrál to tento růžový. Co na něj říkáte?





Nikdy jsem neviděla, tak hezky řešený kufr. Všechny ty vnitřní kapsičky? To mi připadá úplně skvělý! Vybrala jsem si tedy příruční zavazadlo v rozměrech 48 x 35 x 20 cm, objem 32 l a doporučená hmotnost je 10 kg. Najdete ho TADY. Má TSA kódový zámek, 4 kolečka otočná o 360 stupňů, teleskopické madlo, horní madlo kufru a lze rozdělit pomocí vnitří textilní přepážky. Je strašně lehký a z kvalitního materiálu. Je navržen přesně tak, aby splňoval požadavky všech hlavních i nízkonáhladových leteckých společností na kabinové zavazadlo!
Pokud sháníte kufr, tak stránku www.CestovniZavazadla.cz moc doporučuji a mám pro Vás slevový kód! S kódem "luciesumova" dostanete 10% slevu na Vaši objednávku.






Který zaujal nejvíce Vás?








Mějte se krásně a já letím!
Jak vidíte, tak jsem doletěla v pořádku! Musela jsem přidat k článku ještě tuto fotku, jak se mi líbila. Koukejte na to počasí, měla jsem kliku je jako namalované. :) A z kufru mám stále obrovskou radost.
INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

15 komentářů:

  1. Kufr je dokonalý, moc se mi líbí, jak je uvnitř řešený :) Užij si Anglii :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  2. Boží fotky. A jo! Je fakt skvělej, vydrží snad všechno a když si na něj člověk pořídí i obal, tak se mu nezašpiní. <3

    OdpovědětVymazat
  3. Fakt dokonalý kufor! <3 Krajší som ešte nevidela :)

    OdpovědětVymazat
  4. je nádherný, presne podľa môjho gusta! nakoľko rúťovučká je úplne moja farba! takže skvelý výber! :).

    KEJMY ♥.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, také jsem z něj nadšená, ta baby pink je boží :)

      Vymazat
  5. Těším se na další cestovní články. :3 Ten kufr je naprosto dokonalý, hned bych ho brala.

    OdpovědětVymazat
  6. Tak ten je až moc cute!! Oooooo :)
    Ejnets v Lisabonu | instagram: EJNETS

    OdpovědětVymazat
  7. Tak to je nádhera. Kufr vypadá úžasně.

    Já si zakoupila SuitSuitTR-1244/3-S ABS Caretta Ocean Blue nejlepší cestovní kufr cena/kvalita

    OdpovědětVymazat