Lucie Šumová: 1 DŽÍNY 4 OUTFITY | VIDEO

1 DŽÍNY 4 OUTFITY | VIDEO

By | 19:00 17 comments
Protože bych občas chtěla něčím články oživit, tak jsem se rozhodla, že jednou za čas natočím nějaké to video. Doufám, že to není zas tak blbý nápad a že budete rádi. Uvidíme, co vymyslím příště. Snad to do budoucna zdokonalím. Slyšet svůj hlas je pro mě opravdu strašný, takže těch pár slov co jsem ve videu řekla Vám zatím budou muset stačit. Haha. Dnes Vám ukážu 4 outfity, ve kterých se opakuje jeden kousek- džíny s výšivkou!


Který look se Vám líbí nejvíce?



Tak co? Už jste si pořídili nějaké kousky s výšivkou, která teď letí? V obchodech na Vás číhají ze všech koutů a vůbec není složité takové kousky sehnat. Rozhodla jsem se, že dnes Vám ukážu skvělý džíny ze ZOOTu, které jsou od značky Vero Moda a seženete je TADY. Velikost jsem si vybrala, jakou běžně nosím a jsou mi dobře. Navíc jsou fakt pohodlné, že je člověk nosí rád. I přes to, že na nich máte barevné růžičky, tak se dají hezky kombinovat. Proto jsem se s nimi rozhodla natočit takové video a ukázat Vám více outfitů. Ani není moc co povídat, vše máte ve videu.




Džíny: TADY

Košile, sako: H&M
Kabelka: TADY


Když jsem dávala video dohromady, tak mě docela pobavilo, že ve třech outfitech ze čtyř mám nějaký žlutý kousek. Prostě jsem na tu žlutou no.


Vesta: FOREVER 21
Body: TADY
Kabelka: VICTORIA'S SECRET
Hodinky: MARC JACOBS



Svetr: LEE
Batoh: TADY
Tílko: H&M


Tady je vidět dokonce podprsenka Calvin Klein, kterou mám ze stránky andyou.cz, tak Vám rovnou připomínám, že s kódem "luciesumova" máte 10% slevu na celou Vaši objednávku. Už nabízejí mnohem více značek a všech možných kousků oblečení, tak se určitě podívejte a třeba na něco pěkného  narazíte. Věřím, že jo! :)


Bunda: ZARA

V prvním i druhém outfitu mám na sobě boty ze stránky casnaboty.cz. Semišové růžové sandálky na podpatku seženete TADY a černé na klínku TADY. Ve zbylých dvou outfitech mám na sobě bílé tenisky Nike Roshe One. V posledních dvou outfitech jsem Vám spíše chtěla ukázat to, že stačí změnit jeden kousek (ze svetru na bundu) a máte úplně jiný outfit. :)
INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

17 komentářů:

  1. perfektní článek a video :) ty džíny vypadají suprově!

    OdpovědětVymazat
  2. Jeee, super ze si udelala i video, moc povedeny! A ty outfity ti moc slusi. <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Snad nebude poslední. :D A děkuji moc, jsi hodná. :)

      Vymazat
  3. Úplně super video i celkově outfity. Můj oblíbenec je asi ten třetí. :3

    OdpovědětVymazat
  4. Dobré video a ešte lepšie outfity. Páči sa mi ako všetko spolu pekne ladí :)

    Wear the Confidence

    OdpovědětVymazat
  5. Moc krásný článek o video! :) Nejvíce se mi líbí první elegantní Outfit :)

    LITTLETHINGSFOREM

    OdpovědětVymazat
  6. Waw, presne takto sa mi to páči. Ukazať ako využiť jeden kusok vo viacerých outfitov.uplne super by bolo ukázať šatnik kúsok po kúsku a odkial kúsok je. Presne toto mi chýba u blogeriek. Teším sa :)

    OdpovědětVymazat
  7. Bolo by super keby si len tak narýchlo urobila každý deň foto svojho outfitu a odkial veci su a pouvažuj nad tou prehliadkou šatníku prosiiiim :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To určitě plánuji! V novém pokojíčku v Praze mám velké zrcadlo, ve kterém můžu jednoduše vyfotit outfit rychle. Od září tam budu pořád, kvůli škole, tak určitě udělám nějaké články jako 7 outfitů na celý týden nebo video. :) Tyjo a prohlídka šatníkem dobrý nápad, ale asi by to bylo strašně na dlouho. Možná nějaké nejoblíbenější kousky ukázat. Popřemýšlím :) a děkuji moc za návrhy!

      Vymazat
    2. Super, budem sa tešiť, presne tvoj štýl je aj môj,a takých pre mňa nositeľných outfitov (tenisky) je na nete vzácnosťou.takže veľmi sa budem tešiť :)

      Vymazat