Lucie Šumová: VYMĚŇTE KABELKU ZA BATOH

VYMĚŇTE KABELKU ZA BATOH

By | 19:03 7 comments


O tom, že jsem si zamilovala batohy asi víte. Už jich pár mám a nosím je opravdu nejčastěji. Když už kabelku, tak jedině nějakou malou, ale pokud si toho beru víc, určitě batoh! Je to pohodlnější a seženete je všude. Tento tmavě modrý není úplně největší, ale moc se mi líbila tmavě modrá barva. Vlastně jsem toho s sebou tentokrát ani moc netáhla, plnější vypadá lépe! :D Mám ho ze ZOOTu a najdete ho TADY. K tmavě modré se mi líbí žlutá a že je to teď má nejoblíbenější barva jste si buď všimli a nebo jste snad četli nový rozhovor se mnou TADY?

Nosíte bodýčka? Já jich už pár mám a připadají mi fajn, hlavně Vám nikde nic neleze! Pokud chcete mít zastrčené triko, tak body se Vám nebude aspoň vytahovat. A ještě když je v žluté barvě? Dokonalé ne? Sehnala jsem ho TADY. Klidně mi doporučte, kde bych mohla najít další, protože na to, jak se nosí, tak v obchodech ani tolik nejsou a nebo úplně obyčejné. Vtipné je, že v dalším outfitu, který mám nafocený, mám na sobě zase bodýčko, tak zase příště!



U fotek mio připadalo dost vtipné, jak mám černé kalhoty, že se někde trochu ztrácejí, ale nevadí, jsou tam! :D Navíc to místo jsme vybíraly dost dlouho. V Liberci to všude není tak krásné jako v Praze no! Za fotky děkuji Baruš.

Co vlastně říkáte na žlutou v kombinaci s tmavě modrou? Jinak na sobě mám moje nejoblíbenější sandálky. Nejčastěji mě vidíte i v létě v teniskách, ve kterých je prostě nejlíp, ale jak tyhle sandálky nejsou úplně placaté, tak jsou fakt pohodlné a mám je už snad.. 2 roky? Takže jo, vyplatí se zainvestovat do kvalitnějších. Mám je od značky STEVE MADDEN.










Kalhoty: BERSHKA,   body: NOISY MAY (TADY),   sandále: STEVE MADDEN,   batoh: DOROTHY PERKINS (TADY)


INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

7 komentářů:

  1. Ruksaky už nosím tiež, veľké kabelky mi nejako príliš zaťažovali chrbát. Pri ruksaku je to paráda, všetko sa mi doň zmestí a hlavne v lete, kedy nemám vetrovku s kapucňou si doň skrátka pribalím dáždnik a je to. Myslím, že ruksaky sú teraz strašne in, mám dva a nosím ich aj do práce.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně, souhlasím s tebou! Nechápu, proč jsem batohy nenosila víc už dřív.

      Vymazat
  2. Už si ani nepamatuji, kdy jsem naposledy nosila kabelku. :D Investovat do batohu se mi vyplatilo mnohem více, než do kabelky. Navíc tenhle taky vypadá úplně suprově. :) Body se taky snažím sehnat, měla jsem z Bershky a musela jsem po jednom nošení hned zašívat, jelikož bylo na zapínání a to moc hezky provedený nebylo, ale u Zary jsem zatím problém neměla. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc, aýž budu v Praze, tak se podívám do Zary. :)

      Vymazat
  3. Sandálky sú krásne, Steve Madden ešte nesklamal :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, nosím je opravdu ráda a to moc sandálková nejsem :)

      Vymazat
  4. Taktiež mám oveľa radšej batohy, sú praktickejšie :D

    OdpovědětVymazat