Lucie Šumová: KOŽENÁ VYŠÍVANÁ BUNDA

KOŽENÁ VYŠÍVANÁ BUNDA

By | 10:30 7 comments


Je mi úplně jasný, který kousek Vás v outfitu nejvíce zaujme. Jasně, kožená bunda s výšivkou, která je teď natolik oblíbená, že pokud bych se nezmínila o tom, odkud je, tak by mi chodilo strašně moc otázek jen a jen na bundu. Sestra byla ze začátku do výšivek úplnej blázen a pořídila si s nimi hromadu oblečení všeho druhu! Jednou z nich byla i tato bunda, kterou nakonec vůbec nenosila a dovolila mi ji využít na tohle focení. Neměla ji nikdy na sobě, protože jí začalo vadit, že má moc stříbrných detailů. Sestra je spíš na zlatou, já sice taky, ale v poslední době mi vůbec nevadí stříbro kombinovat se zlatem a už to tolik neřeším. Ani mi to nedošlo, že jsem si vzala zlaté hodinky, až když jsem byla v Praze. Prostě ty hodinky teď nosím pořád a přeci je kvůli bundě nezahodím, haha. Teď už ji prodává, ale je zabraná, kdyby ne, dám vědět! Sehnala ji na Boohoo, kde jsem ji už nenašla.  Na konci článku jsem Vám dala tipy na jiné, které jsem objevila na internetových obchodech, třeba Vás nějaká zaujme a přidala jsem k tomu i další kousky s vyšívkami.

Další na co se budete určitě ptát je, kdo fotil tyhle krásné fotky. Fotila je skvělá Dáša Kollárová, kterou najdete na Instagramu, takže pokud chcete taky takový boží fotky, tak jí napište do directu! Určitě se s Vámi moc ráda domluví a poznáte mou spolusedící, která se mnou v lavici vydržela celé čtyři roky na střední. Děkuji moc za fotečky, Dádo. Fakticky z nich mám strašnou radost a děsně jsem se těšila až publikuji tento článek. Dejte mi vědět, která se Vám líbí nejvíc. U mě vede první!





Připomínám také slevu na hodinky Daniel Wellington a celou Vaši objednávku. Stačí zadat kód "LUCIESUMOVA" a dostanete 15% slevu. Mé zlaté hodinky s černým ciferníkem najdete TADY.









Nejdříve jsme šly na oběd do Nejen bistra, kde jsem měla super boží burger, který jste mohli vidět na Instagramu TADY a pak jsme se vydaly fotit. Byly jsme na Karlínském nábřeží, vše si procházely a vybíraly, kde něco vyfotíme. Bylo tu několik skleněných budov včetně hotelu Hilton, nejlepší kancelářská budova na světě a spousta dalšího. Pak jsme se dostaly k Trojskému mostu, který jsme měly naplánovaný. Existuje hezčí místo v Praze na focení? Dejte nějaké tipy na další místa! Po focení jsme to zakončily výbornou melounovou limonádou na náplavce. Praha je fakt krásná a to posedávání na náplavce je úplně nejlepší. Na to se těším.





Měla jsem v plánu k bundě barevné šaty, ale počasí mi neukazovalo, že bude tak pěkně! Achjo, nikdy nevím, jak se obléknout. Buď mi je zima nebo vedro. Ještě v půl 2 mi v tomhle zima fakt byla! Pak už bylo krásně. Nakonec jsem si na sebe vzala teda tyrkysový top, protože lístečky na bundě jsou ve stejné barvě a k růžovým kytičkám jsem si vzala mé nejoblébenější boty- světle růžové Nike Huarache. Nejpohodlnější!! Kalhoty mám z Bershky a jsou super, jinam pro ně už asi nepůjdu. Na některých fotkách můžete vidět také dlouhý lehký cardigan, který seženete TADY.




























Foto: Dáša Kollárová - Instagram

Bunda: Boohoo,   top: ZARA,   kalhoty: Bershka,   dlouhý cardigan: Dresslily (TADY),   hodinky: Daniel Wellington (TADY),   boty: Nike Huarache (TADY)
1. modrá volná košile- TADY,   2. bílá oversize košile- TADY,   3. krémová košile- TADY,   4. tmavě modrá košile- TADY,   5. skinny džíny- TADY,   6. černé kraťasy- TADY,   7. skinny džíny- TADY,   8. kožená bunda- TADY,   9. černá crossbody kabelka- TADY,   10. černý batoh- TADY,   11. bílé triko- TADY


1. černá oversize džínová bunda- TADY,   2. černá kožená bunda- TADY,   3. biker jacket- TADY,   4. černý bomber- TADY,   5. bomber- TADY,   6. khaki bomber- TADY
INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

7 komentářů:

  1. Tak pôjdem na to postupne:
    Po prvé- Wau! Jednoducho nádhera! <3
    Po druhé- Tá kožená bundička je božská! <3
    Po tretie- SI JEDNODUCHO NÁDHERNÁ a všetky fotky sú priam dokonalé!!!
    WITH GREY WOLF

    OdpovědětVymazat
  2. páni, tie fotky sú naozaj bomba! veľmi sa mi páči prostredie a súhlasím, aj moja obľúbená je prvá :) outfit super ako vždy ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  3. Bunda je skvělá a ty fotky naprosto perfektní!!! ♥ Jak jsi tam dokázala vlézt?! Haha, obdivuji tvou odvahu. :D

    OdpovědětVymazat
  4. Tie fotky sú naozaj super. A tá bunda tiež!

    https://lamodaeanarchia.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  5. výšivkám som prepadla aj ja :) aj keď až tak veľa vecí s nimi nemám vždy ma v obchodoch zaujmú veci s nimi :P táto bunda je úžasná :) a fotky dokonalé taktiež :)

    OdpovědětVymazat