Lucie Šumová: JAKÉ SPODNÍ PRÁDLO POD JARNÍ/LETNÍ ŠATY?

JAKÉ SPODNÍ PRÁDLO POD JARNÍ/LETNÍ ŠATY?

By | 2:20 11 comments


Líbí se Vám v obchodech všechny ty šaty bez ramínek nebo tílka s úzkými ramínky, ale máte problém s podprsenkou? Nedrží Vám obyčejná podprsenka bez ramínek a za chvíli jí máte skoro až na břiše? Přeci u těchto vršků s odhalenými rameny nebudete kazit dojem ramínky od podprsenky. Proto pro Vás mám skvělý tip a tím to celé vyřešíme.

Chtěla bych Vám představit novou bezramínkovou podprsenku od předního výrobce Wonderbra! Podprsenky Wonderbra patří k velmi oblíbenému spodnímu prádlu. Historie sahá až do roku 1935. V roce 2007 v Británii se push up podprsenky od této značky umístily na prvním místě ve spodním prádle. Znáte českou modelku Evu Herzigovou? Je součástí této značky a díky reklamě na podprsenky je nazývána Miss Wonderbra a novináři jako „Marilyn Monroe Východu". To bylo jen pro zajímavost a zpátky k této podprsence, která Vás očaruje svou funkcí držení prsou. Je z kvalitního a jemného materiálu a z rubové strany kolem obvodu má silikonové tečky, které přilnou bez problému k tělu. Podprsenka tak opravdu drží na těle i při vyšším objemu košíčků!! Škoda, že jsem takovou neměla na svůj maturitní ples pod šaty, hned bych si večer víc užila! :D Je vážně skvělá, nemůžu si ji vynachválit. Nerada jsem nosila úzká ramínka nebo topy s odhaleným dekoltem a kolikrát jsem v obchodě narazila na úžasný kousek, ale nekoupila jsem si ho právě kvůli podrpsence. Žádná mi dost dobře nedržela. Teď už není problém a konečně mohu nosit všechny ty topy a cítit se v nich dobře. Tak co? Jdete do ní nebo už ji máte doma? Musím si pořídit ještě béžovou.









Vidíte ten tvar dlaní? To jsou "Vaše druhé ruce", které Vám Vaše poprsí opravdu drží. A je jedno, jestli máte košíčky B, C, D. Je to zázrak! Jiná podprsenka než Wonderbra Vám líp držet určitě nebude.
Seženete ji na ZOOTu a právě je v AKCI, tak šup!! Mají ji v černé a také v tělové barvě. Velikost mám stejnou jako u každé jiné podprsenky a sedí mi. Zoot doporučuje vybrat si o 10 cm větší obvod, než jste zvyklé.



Doufám, že Vám byl tento tip k něčemu. Věřím, že ano. Alespoň já byla nadšená, když jsem na podprsenku narazila a sestra ji také moc chválí!







A znáte FlowerBox? Zúčastněte se SOUTĚŽE o nádherný lapač snů a kornout plný květin. Soutěž najdete TADY, tak hodně štěstí! Nikdy mě s kytičkou nezklamali. Nááádheraa!! 


INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

11 komentářů:

  1. Super tipy, skvelej napad na clanek! Nikdy by me to nenapadlo napsat, i kdyz to je tak moc dulezity a docela problematicky haha. ;) Diky za vsechny tipy a doporuceni.

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělé! :) To khaki tílko je úžasné! :)
    Mr. Kev

    OdpovědětVymazat
  3. Taková podprsenka by se mi hodila!! Navíc tyto tílka se mi strašně líbí :)
    BLOG EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
  4. Nádherné tílko! :) A skvělý článek.

    OdpovědětVymazat
  5. Presne takúto mám a hneď 4x lebo sú skvelé :) ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
  6. Supeer, ďakujem za tip, musím sa po nej pozrieť :))

    Candy | C a n d y G r a n t

    OdpovědětVymazat
  7. Ja ju tiež mám a mám naozaj mini prsia a drží mi skvele! Nosím ju často a veľmi som si ju obľúbila, teraz sa chystám na béžovú verziu! :)

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  8. Tyjo, takovou podprsenku přesně potřebuju! :) x

    OdpovědětVymazat
  9. Dle mého je nejlepším řešením si pod takové topy podprsenku zkrátka nebrat. Navíc jsou teď v kurzu i topy i šaty s krajkovými, či úplně odhalenými zády, kde jakákoli podprsenka vypadá naprosto neesteticky. A také je to příjemné si vyrazit jen tak :).

    OdpovědětVymazat
  10. Ja som si našla takú vyhovujúcu v Tezenis, majú tam samodržiacu, ktorá má zvnútra silikónové časti takže drží perfektne. Inak som s tým tiež mávala problém. A presne ako píšeš, kaziť takéto šaty alebo topy bežnými ramienkami z podprsenky sa proste nedá a kazí to dojem.
    Bianka

    OdpovědětVymazat