Lucie Šumová: BLACK LEATHER VEST

BLACK LEATHER VEST

By | 15:56 9 comments
Možná Vás zaujme černá vestička, na kterou jsem na internetu narazila úplnou náhodou. Už ji mají jen v modrou, tak pokud se chcete podívat, tak TADY. A nebojte, nezmrzla jsem, přes vestu jsem měla ještě kabát.

Nakupujete hodně přes internet? Já docela ano a ráda! To jste si možná všimly, když píšu, odkud mám kousky z outfitů nebo při recenzích různých internetových obchodů. Pořád si prohlížím několik stránek dokola a všechno strašně nutně potřebuju. Znáte to. Kolikrát si něco objednám, moc si to ani nerozmyslím a pak zjistím, že to zas tak potřebné nebylo a pak to skončí na mém vinted.


Mám pro Vás tip, jak ušetřit při nákupech na internetu. Znáte cashback portál PlnáPeněženka.cz? Za nákupy v zapojených eshopech vrací část peněz zpět, momentálně mají v nabídce více jak 300 eshopů. Nejvíce Vás zaujme asi AsosZoot, Answear, Dámejídlo, Douglas, Footshop a spousta dalších. Funguje to tak, že se přes Plnou Peněženku prokliknete do obchodu, vyberete, objednáte, zaplatíte a určitá částka se Vám přičte na účet na Plné Peněžence. Poté si peníze můžete nechat vyplatit. Nestanovuje se žádný limit pro výplatu potvrzených odměn za nákupy. Zašlou Vám klidně i 1 Kč. Pokud s výplatou počkáte, až bude její výše alespoň 100 Kč, automaticky k výplatě přičtou i potvrzené bonusy. Přesný popis, jak to celé funguje najdete TADY. Tak co? Vyzkoušíte toRegistrací získáte vstupní bonus 50 Kč a ještě až 15 % zpět z běžných nákupů na internetu. Registrujte se zdarma.






















Top: F&F,   vesta: KATRUS,   náhrdelník: MEDICINE,   kalhoty: BERSHKA,   batoh: MANGO,   boty: CASNABOTY.CZ,   náramek: PANDORA, TROLLBEADS,   hodinky: MARC JACOBS


A malá ukázka, jak vypadá portál PlnáPeněženka.cz.
INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

9 komentářů:

  1. Moc krásný outfit, sluší ti to. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Super outfit a diky za tip, to zni vazne skvele, chtela bych to vyzkouset, ale bojim se, ze bych pak moc nakupovala, hehe. ;)
    Sandra / http://shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
  3. Já přes Plnou peněženku nakupuju už furt :). Je to super, jen bych uvítala přijetí těch plateb trochu rychleji :)...

    OdpovědětVymazat
  4. Lucy, krásna si :)))strašne ti pristane úsmev a vyzeráš skvele! xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
  5. Vestička je skvělá, super outfit!! ♥

    OdpovědětVymazat
  6. Peněženku používám také běžně a je to super! Ušetří mi to několik stovek měsíčně a já si to nemůžu vynachválit, takže doporučuju všem! :-)))
    Moc ti to sluší Luci :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Hezký outfit,ten baťůžek je super.

    OdpovědětVymazat