Lucie Šumová: LEATHER JACKET

LEATHER JACKET

By | 23:06 11 comments
Vždycky když je příležitost obléct si šaty, tak z toho mám radost. Běžně je totiž vůbec nenosím, tak jsem ráda, když si je občas vezmu večer na nějakou akci. Dejte mi vědět, jak to máte Vy! Také jste spíše na kalhoty? Právě zítra se chystám na exluzivní představení nové prodejny RALPH LAUREN ve FASHION ARENĚ PRAGUE OUTLETU. Sledujte mé instastories na Instagramu (@luciesumova) a uvidíte víc! :) Ještě si nejsem jistá, jestli zvolím tyto šaty z Forever 21 nebo nakonec jiné, tak uvidíme. Vy se zatím můžete inspirovat třeba na outfit pro Váš páteční večer. Nezapomeňte na doplňky, které mohou celkový dojem zlepšit. Samozřejmě pokud si nejste jisté, tak mějte na paměti, že méně je někdy více. Já si vzala výrazný náhrdelník a rtěnku sladila s kabelkou. A kožená bunda je must have! Výhodou je, že se dá nosit téměř ke všemu. I něžný look můžete shodit motorkářskou bundou, proto ji mám nejraději přávě k šatům. Co na to říkáte?




















FotoGabriela Rázková
Šaty: FOREVER 21,   bunda: TOPSHOP,   boty, kabelka: RESERVED,   hodinky: MARC JACOBS,   náramky: PANDORA a TROLLBEADS,   náhrdelník: H&M
INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

11 komentářů:

  1. Tak saty ti vazne moc slusi, ja to mam stejne, nenosim je moc rada na bezny noseni, ale na dulezitou akci se v nich citim dobre! Do tech tvych jsem se ale zamilovala a v kombinaci s kozenocou bundou a temahle botama to vypada skvele!
    S laskou
    Sandra ze http://www.shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
  2. Mám to úplně stejně. Nosím šaty minimálně. Většinou přesně na nějakou akci, ples apod. Necítím se v nich při každodenním nošení :/. Ale jakmile si je můžu někam obléct, taky si to maximálně užívám :)! Tyhle tvoje šatičky jsou strašně super! Úplně jednoduché a přesto zajímavé :). V takových si dokážu představit vyjít i jen tak ven :).

    OdpovědětVymazat
  3. šaty majú zaujímavý strih a práve to sa mi na nich páči, pekný outfit ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  4. Outfit je naozaj krásny, veľmi ti to pristane! :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  5. Celé to vypadá krásně! ♥ i prostředí... a s koženou bundou to mám stejně. Nosím ji skoro ke všemu, ať už to jsou kalhoty, nebo třeba něco elegantnějšího / něžnějšího. :)

    OdpovědětVymazat
  6. No to jsi kráska! Rozhodně si můžeš sukně a šaty dovolit, moc ti to sluší. Já teda taky pořád preferuju kalhoty, ale snažím se sukně a šaty zařazovat co nejčastěji to jde. A křivák / koženou bundičku také nejraději nosím k něžnějším outfitům, které tím křivákem srazím :)

    OdpovědětVymazat
  7. Šaty jsou krásné a hrozně ti sluší, rozhodně bys je měla nosit častěji :) já jsem právě na sukně a šaty hodně :D ale je pravda, že někdy si chci vzít jenom svoje oblíbené roztrhané džíny a nic neřešit :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  8. Šaty nosím podle nálady. Ty tvé bych si dovedla představit i na běžnější nošení, například do kanceláře. Tobě rozhodně seknou a jsou na tebe jak dělané :-)

    OdpovědětVymazat
  9. krásné prostředí pro focení :) a outfit zase výborný

    OdpovědětVymazat