Lucie Šumová: ROSE

ROSE

By | 17:35 9 comments
Viděli jste minulý článek plný fotek z nového Forever 21 v Praze? Ukázala jsem Vám v něm také kousky, které jsem si tam koupila. Jedním z nich je džínová bundička. Nedávno jsem si ji už vzala na sebe, tak jsem rovnou vyfotila tento pohodový outfit. K bundičce jsem si vzala rozkošné triko z Wayfarer, které má moc příjemý materiál. Určitě se na něj podívejte. Strašně se mi líbí všechno světlé oblečení i celé bílé outfity, ale proč mám ty boty pořád tak špinavé? Hlavně si musím dávat pozor na kalhoty a taky kam si sedám. :D Nakonec se v černé cítím stejně nejlépe. Jaké barvy nejraději nosíte Vy? A odkud máte svoje oblíbené kalhoty? Teď sháním černé s vysokým pasem a hlavně ať jsou pohodlné!


















Kalhoty: BERSHKA,   boty: NIKE,   triko: WAYFARER (tady),   bunda, náhrdelník: FOREVER 21,   náramek: TROLLBEADS,   hodinky: MARC JACOBS,   kabelka: RESERVED,   mikina: H&M
INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

9 komentářů:

  1. Krása, moc ti to sluší. :) To tričko si možná pořídím také! O:) Š.

    OdpovědětVymazat
  2. super outfit, mám rada presne takéto, ktoré sú ladené do jasných pastelových farieb :) a čierne nohavice práve zháňam aj ja!

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  3. Krasne si tvy novy veci zkombinovala! V posledni dobe jsem si taky strasne zamilovala bily dziny a k te dzinove bundicce vypadaji naprosto bozsky!!! Moje nejoblibenejsi kalhoty mam z Brandy Melville a od te doby asi uz nekoupim nikde jinde dziny!!! Taky me moc zaujala kabelka!
    S laskou
    Sandra ze http://www.shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
  4. Krásný outfit, miluju kombinaci džínsky a mikiny :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  5. Moc hezké! To tričko s kabelkou se mi moc líbí :)

    OdpovědětVymazat
  6. Mně se světlé outfity moc líbí, ale snad nikdy se v nich necítím pohodlně :/ Vypadá to krásně a já mám zatím nejlepší zkušenost s černými džínami z Lee - drží barvu i tvar a jsou pohodlné ♥ na nic jsem měla naopak z Topshopu, srážely se a rychle se sepraly

    OdpovědětVymazat
  7. Hezký outfit, ale ty fotky jsou fakt dost přeexponované.. :/ To to dost kazí :/

    OdpovědětVymazat
  8. nejhezčí outfit za poslední dobu :))

    OdpovědětVymazat