Lucie Šumová: PINK JACKET

PINK JACKET

By | 16:58 8 comments
Pamatujete si na poslední NEW IN post? Ukazovala jsem Vám v něm tuto růžovou bundičku. Mám ji ze ZAFUL a najdete ji TADY. Je strašně slaboučká, takže skvělá na jaro nebo léto. Možná jsem ji tu měla tento rok naposledy, když teď tak koukám z okna. Takovej slejvák! Takže tento letní outfit, jsem přidala opravdu brzo. Zato poslední dny bylo takové vedro! Nevím, co je lepší. Aspoň jsme dnes se sestrou vyrazily do kina na Bridget Jonesovou. Viděli jste nebo se taky chystáte? Nám se to moc líbilo, byla to sranda. A co dny Marianne? Chystáte nákupy? Já se snad zítra stihnu někam podívat. :) Mějte se hezky a užijte si víkend.














Kraťasy: H&M,   top: C&A,   hodinky: DANIEL WELLINGTON,   náramek: PANDORA,   sandále: TOMMY HILFIEGER,   náhrdelník: HAPPINESS BOUTIQUE,   bomber: ZAFUL
INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

8 komentářů:

  1. Pekný outfit! Tie kraťase sa mi s tou ružovou veľmi páčia a na Bridget som bola a podľa mňa bola skvelá! ♥

    OdpovědětVymazat
  2. Jako vzdy zase skvely outfit, bundicka je skvela a tobe strasne slusi, moc se mi ten outfit libi! Bridget miluju ty filmy co uz vysli a na do kina se na ni momentalne chystam, tak jsem zvedava! Jinak me je sympatictejsi to vedro nez slejvak, radeji bych aby celej rok bylo 50 stupnu nez toto depresivni pocasi!
    S laskou
    Sandra ze www.shineoffashion.com
    http://https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
  3. super outfit, všetko spolu krásne ladí a veľmi sa mi páčia tvoje kraťasy :) na Bridget som aj ja bola v piatok a musím povedať, že to bolo omnoho lepšie, ako som čakala ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  4. Bundička vypadá skvěle!! ♥ a na Bridget vidím ukázky snad denně v televizi, takže se možná i podívám, když píšeš, že to bylo super :D

    OdpovědětVymazat
  5. Krásná bundička! Na Bridget do kina určo nepůjdu, ale pak se na ní kouknu..:)

    OdpovědětVymazat