Lucie Šumová: PANCAKE MIX

PANCAKE MIX

By | 8:00 2 comments


Dnes mám pro Vás takové malé doporučení na tu nejbožejší snídani! Že miluji lívance už asi víte, takže si asi dokážete překvapit, jakou jsem měla radost, když nám dorazil balíček od Aktin.cz s PANCAKE MIXEM, který jsme si se sestrou objednaly. Je to bílkovinami nabitá směs, kterou stačí pouze pořádně promíchat s vodou a vylít na pánev. Úplně jednoduché a za chvíli máte na stole to nejlepší, co můžete mít. Proteinové palačinky s 33% obsahem bílkovin, nížký podíl cukru i tuku a můžete si vybrat z několika různorodých příchutí.

Se sestrou jsme daly na klasiku a objednaly jsme banán/kokos a classic. Chtěly jsme zjistit, jaký je mezi nimi rozdíl a jestli to jde opravdu poznat. Jde! Banán/kokos je lepší, ale když si je namažete, tak je to pak ve finále docela jedno. Přesto jde ta chuť banánu a kokosu cítit a jsou výborné. Myslím že příště se nebudeme bát zkusit i jiné. Dále nabízí bílou čokoládu, borůvku/banán, cookies & cream, čokoláda, čokoláda/arašídové máslo, chocolate chip, jablko/skořice a jahodu.







Příprava je opravdu jednoduchá a rychlá. Stačí smíchat směs s vodou, protřepat, usmažit a máte chutné palačinky! Na 1 dávku si dejte 3 vrchovatelé odměrky (75g). Smíchejte 1 dávku směsi se 100 ml vody či mléka a řádně promíchejte, dokud se nevytvoří hladká, jednolitá směs. Rozehřejte pánev na střední teplotu a vylejte těstíčko na pánev, opékejte z obou stran do zlatova. Na promíchání použijte shaker či ruční mixér.









Lívance jsme si namazaly Proteinellou s jemnými oříšky, nabízí i křupavé oříšky. Jsou s obsahem syrovátkého izolátu, bez přidaného cukru, z pravých pražených lískových ořechů, belgické čokolády a bez lepku. Proteinella má opravdu příjemnou chuť a úplně nejlepší je v ovesné kaši! Sestra kaše dřív ani nejedla, pak si ji jednou udělala, dala si do ni Bodylab Proteinellu a teď si ji dává hrozně ráda.







Bodylab Zero Topping Syrup je sladký a dá šmrnc čemukoliv, co si budete chtít osladit. Naše lívance díky toppingu byly hned ještě lepší! My máme toffee topping, dále mají ananas, banán, borůvku, čokoládu, čokoládu/banán, cherry, jahodu, kávu, kokos, lesní ovoce, lískový ořech, malinu, mango, pancake, slaný karamel stracciatellu. Který si vyberete?



Takhle dopadl náš konečný výtvor! Není to prostě boží? Neříkejte, že byste si nedali. Přidáte si oříšky, ovoce, které máte rádi, ozdobíte a můžete si je hezky vychutnat. Včera jsme je dělaly znovu, tak tu máte alespoň více fotek. Myslím že na našich Instagramech (luciesumova a sumova_verr) jich ještě hodně uvidíte. Ty fotky se nemusí ani upravovat, jak jsou krásné! Nepřemýšlíte také nad High Protein Pancake Mixem? :)











Jaká je Vaše dnešní snídaně?
INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

2 komentáře:

  1. Tak to zni a vypada skvele, urcite se na to kouknu a neco objednam! ;D A jestli budu objednavat pancake mix, tak urcite zvolim bilou cokoladu a proteinellu taky rovnou vezmu! Moc moc dekuju za tip, skvelej clanek!
    S laskou
    Sandra ze http://www.shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
  2. Miluju lívance! Krásné fotky :)

    http://marketafrank.com

    OdpovědětVymazat