Lucie Šumová: LIPSTICKS AND PERFUMES

LIPSTICKS AND PERFUMES

By | 18:08 6 comments
Dnes mám pro Vás opět článek z kosmetiky. Tentokrát Vám představím 6 rtěnek, které jsem si oblíbila. Nějaké jsou Douglas, jedna Rimmel London a další od Oriflame. Skvělé jsou všechny, proto Vám je chci ukázat. Na konci máte i nějaké tipy na letní vůně. Můžete mi dát v komentářích vědět, jakou kosmetiku jste si v poslední době oblíbili Vy. Myslím, že k létu barevné rtěnky určitě patří! A co nesmí chybět Vám?

1. Douglas Mattisim Lipgloss   2. Douglas Lipstick Shine Purple Addict   3. Lasting Finish By Kate Nude 45   4. Oriflame The ONE Lip Sensation Magnetic Magentare   5. Oriflame The ONE Lip Sensation Pink Mambo   6. Oriflame THE ONE Lip Sensation Sunset Burst

Žádné matné rtěnky ani lesky na rty nemám, Douglas Mattisim Lipgloss je můj první. Ze všech těchto rtěnek vydrží nejdéle. Klidně přežije i oběd a když jsem fotila testery na ruce, tak byla docela práce ho z ruky sundat. Což je skvělé, mně na rtech jen tak něco dlouho nevydrží. Bohužel tato barva se mi na mně tolik nelíbí, ale na výběr mají dalších 6 odstínů.
Vínové rtěnky se mi strašně líbí a mám je ráda. Vydrží docela dost, za cenu 299 Kč je skvělá. Na výběr mají hrozně moc dalších odstínů, tak se můžete podívat. O rtěnce jsem už mluvila v minulém článku TADY, kde jsem měla za úkol vytvořit ROCK'N'ROLL LOOK. Máte tam plno dalších fotek.
Nude rtěnky se hodí vždycky a právě Kate Moss má novou nude kolekci dlouhotrvajících rtěnech. Pokud máte nový časopis ELLE, tak tam je jedna jako dárek. Takhle jsem ji pořídila já. Jinak stojí 129 Kč. Na rtech sice moc nevydrží narozdíl od jiných, ale není problém si ji nanést znovu. Je příjemná a prodává se ve čtyřech odstínech, já mám 45.

ORIFLAME THE ONE LIP SENSATION
Není to tak dávno, co jste o tyto vinylově lesklé rtěnky The ONE Lip Sensation mohli soutěžit. Psala jsem Vám o nich už něco málo TADY. Na výběr mají 8 odstínů. Já mám 3 a můžete se podívat, jak vypadají na rtech. Mám tmavé odstíny. Fialová vypadá až nebezpečně, ale na rtech moc hezky a příjemně. Nemáte se čeho bát, kryjí přirozeně a velice snadno se nanáší. :)



4. Magnetic Magentare
5. Pink Mambo
6. Sunset Burst


Ještě bych Vám rychle ukázala pár letních parfémů. Až budete mít možnost, tak je vyzkoušejte. :) Dámská s.Oliver Tropical Flowers je snad ještě lepší pánská! Acqua Colonia Lime & Nutmeg je unisex kolínská s vůní limetky a muškátového oříšku. Strašně neobvyklá vůně, ale moc hezká! K vůním se přikládají také mýdla, jsou super. Jedno mám ve skříni u oblečení. Parfém Pretty Butterfly od Betty Barclay je už taková dost sladká, ale také můžu doporučit. Záleží, co máte rádi. Nezapomněla jsem ani na známou oblíbenou Chloé a toaletní vodu s vůní šeříků Women's Collection Innocent White Lilac od Oriflame.


INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

6 komentářů:

  1. Skvely napad na clanek, uprimne zadny z tech rtenek neznam, az na znacku douglas, ale ty rtenky neznam. Vsechny vypadaji moc hezky, obzvlast na tobe, ale muj favorit je definitivne shine purple od douglas, na me by to bylo sice trosku too much, ale tobe to strasne sedi, tesim se na dalsi beauty post, je to moc velka inspirace!
    S laskou
    Sandra ze http://www.shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné rtěnky, nejvíce se mi líbí Douglas Lipstick Shine Purple Addict.

    OdpovědětVymazat
  3. Ty jsi krásná! Všechny rtěnky Ti velmi sluší :) Nejvíce se mi líbí rtěnka z Douglas v odstínu Purple Addict..

    Nela Agáta z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  4. Lasting Finish by Kate Nude sa mi páči asi najviac :) krása!:)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  5. Nádherný odstíny rtěnek, vypadáš fantasticky úplně s každou na rtech :)

    OdpovědětVymazat
  6. Uuuuh, ta tmavě vínová Douglas! Vypadá božsky :) A ty vypadáš božsky s každou z nich, rtěnky ti fakt sluší.

    OdpovědětVymazat