Lucie Šumová: JULY

JULY

By | 14:58 12 comments
Je neuvěřitelný, jak rychle se vám může změnit celý život. Pořád jste v šoku. Najednou nepotřebujete vůbec nic. Chcete být jen s těmi nejbližšími. Musíte pokračovat dál, i když vůbec nemáte chuť něco dělat. Nesmíte se zaseknout u věcí, které se bohužel staly. Vždycky jsem se s vámi chtěla dělit jen o to hezké. Proto pořád chci, aby mým největším problémem tady na blogu bylo to, že mi boty neladí k outfitu, že je fotka špatně zaostřená nebo že mám rtěnku na zubech. Radujte se z maličkostí, mějte se rádi a užijte si prázdniny s těmi nejbližšími. A tady je pár hezkých věcí z tohoto měsíce.


Nedávno mi přišel balíček plný kosmetiky od Douglas a připravila jsem pro vás článek na ROCK'N'ROLL LOOK, tak se na něj můžete brzy těšit. Snažila jsem se natočit i video, tak jsem zvědavá, jestli ho nakonec vůbec použiju a přidám k postu. :D



Za balíček moc děkuji, udělal mi radost. Krásně zabalený a spousta krásných produktů. :)


Letní parfém Acqua Colonia Limetka & Muškátový oříšek, vhodný pro muže i ženy. Krásné laky na nehty od Douglas a náhrdelník z Mary Fashion, který najdete TADY ve slevě. :)

Testuji biokosmetiku Mosqueta's, tak se pak můžete těšit na recenzi. Slyšela jsem samou chválu, tak jsem zvědavá. Mám tonikum na rovnováhu pleti, jemný čistící a odličovací gel, krém Elicrisia Purity a olej z růže muškátové a růže damaškové, který j ejeden z jejich TOP produktů. Dostala jsem také několik vzorečků, tak uvidíme, jak budu spokojená s produkty.

Dále vám chci říct o SLEVĚ 21% na TROLLBEADS. Kouzlem originálního šperku Trollbeads je jeho jednoduchá každodenní obměna, zkrátka 100x jinak. Jednou stylová, podruhé romantická, k šatům nebo džínám. Důležité je být svá, ne tuctová. A protože jedinečné ženy, jako jsi Ty, rády nosí jedinečné věci, připravili jsme pro Tebe jedinečnou LETNÍ SLEVU 21% na všechny šperky Trollbeads. Platí od 25.7.2016 do 8.8.2016. Stačí, když na e-shopu http://www.trollbeadscz.com do poznámky k objednávce nebo osobně při nákupu na jedné ze značkových prodejen Trollbeads uvedeš můj blog nebo mé jméno "Lucie Šumová". Krásné léto! :)


Červnový Comospolitan s krémem od Douglas, máte? :)

Pamatujete si na článek JAK PSÁT BLOG? Psala jsem o kurzech na www.VímVíc.cz, kde jsem si vybrala kurz Jak psát blog, kam se lidé vracejí v zástupech a nedávno mi od Jana Markela přišla tato kniha. :)



Dále mi v červenci udělal radost tento vzkaz s výherním losem od Trollbeads, který dostanete ke každému náhodu nad 1000 Kč.

Nové šampony na léto od Schwarzkopf Gliss Kur, který chrání před slunečními paprsky a vysoušením.


Toto jsou mé oblíbené produkty. Tvářenka, rozjasňovač a lesk na rty od Estée Lauder, parfém od Oriflame a paletka Urban Decay NAKED 2. :)

V Pandoře mají novou kolekci na den přátelství. Kamarádka měla 18. narozeniny, tak teď máme každá na náramku společné růžové srdíčko. Není to rozkošné?


Na Instagramu si můžete zasoutěžit o masáž v Liberci nebo v Praze. Více najdete TADY :) Já jsem byla nedávno na masáži lávovými kameny. Byla to moje první masáž a líbilo se.


A co by to bylo za článek bez fotek jídla. Řecký salát a pizza z Ambiente.

Poprvé jsem byla v Praze v Pizza Factory, kde jsem ochutnala lasagne. Mňam!

A u nás v Liberci na obědě se sestrou ještě na začátku prázdnin.

Na náplavce s kamarádkou a s nudlema z My Wok.


A na konec další z mých extrémně upravených fotek nebe. 
INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

12 komentářů:

  1. Krásné fotky! A ty Trollbeads náramky jsou úplně boží!♥
    Mr. Kev

    OdpovědětVymazat
  2. Krasny fotky, ostatne jako vzdy! :D Naramky jsou fakt krasny a kosmetika vypada zajimave! Jo a to jidlo je neuveritelny! Dostavam z toho hlad! :D
    S laskou
    Sandra ze http:/www.shineoffashion.com
    http:/www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
  3. Ta rockerská fotka je strašně boží!!! Hrozně se mi líbí :). Samozřejmě i další fotky jsou supeer, vždyť víš :). Joo a Luci, pořád na tebe myslím, drž se :*

    OdpovědětVymazat
  4. Lucinko musím říct, že jsi skvělá. V tomhle měsíci tebe a tvou rodinu nepotkala hezká věc. Líbí se mi, jak jsi silná, že pokračuješ dál. Máš můj obdiv, je to velice důležité. Zůstaňte s rodinou silní

    OdpovědětVymazat
  5. Skvělý článek!:) jinak udělala si mi chutě takhle na večer!:D

    OdpovědětVymazat
  6. máš vždycky tak kouzelné fotky :) Luci, můžu se zeptat v čem upravuješ fotky ze zrcadlovky ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, fotky ze zrcadlovky upravuju ve Photoshopu a často přidám pak i nějakej filtr ve vscocam:D V těchto postech jsou hodně fotky i z mobilu a ty upravuju ve Snapseed a pak filtr z vscocam.

      Vymazat
  7. moc hezke fotky, tyhle random clanky s fotkama mam nejradsi :) a na kolekci v pandore jsem taky koukala :)

    ClaudiasNewLife

    OdpovědětVymazat
  8. Pěkný článek, ta kosmetika od Douuglas by potěšila i mě :-D já mám od této značky pouze lak na nehty, ale za to jsem s ním strašně moc spokojená:) a to upravení nebe je super, miluji mráčky :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  9. Máš fotky fakt boží :) Jinak mimochodem máš skvělé rysy obličeje, jen tiše závidím :D
    www.janniebel.blogspot.com

    OdpovědětVymazat