Lucie Šumová: CLINIQUE CHUBBY STICK

CLINIQUE CHUBBY STICK

By | 12:43 5 comments


Ve Fashion Aréně najdete úplně všechno. Samozřejmě také kosmetiku. Mají tam parfumerii FAnn, ve které seženete značkové parfémy světových značek se slevou 30 až 70 %. Mají také dekorativní kosmetiku, péči o pleť a celou řadu kosmetických a koupelových doplňků. Najdete značky jako například Dolce&Gabbana, Hugo Boss, Giorgio Armani, Versace, Lacoste, Calvin Klein, Bvlgari, Versace, Gucci, Replay, Escada a další. Dalším obchůdkem, který nabízí kultovní kosmetické produkty a dekorativní kosmetiku na líčení očí, rtů a tváří je The Cosmetics Company Store. Pokaždé v obchodě objevíte nové zboží, které se neustála obměňuje. Tady si můžete pořídit produkty značek Estée Lauder, MAC, Bobbi Brown a také Clinique, o kterém chci dnes mluvit. Přesněji o Clinique Chubby Stick, o kterém už asi každá z vás někdy slyšela. Je to jednička mezi bestsellery od Clinique, rtěnka Chubby Stick.




Tyto jsou pořízené právě ve Fashion Aréně v The Cosmetics Company Store. Tyto čtyři odstíny byly v jednom balení, tak bych vám je chtěla ukázat, protože jsem s nimi spokojená. Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm je vlastně hydratační a vyživující rtěnka. Je ve formě tužky a zanechá rty jemné a vyhlazené. Obsahuje vysoký podíl mangového a bambuckého másla, což je přesně to, co potřebují suché rty. Já je mám dost suché, takže přesně takové hydratační rtěnky potřebuji. Tyto jsou vhodné i pro citlivou pleť. Nanášet můžete kdykoliv během dne a neořezávají se. Jednoduše zatočíte spodním dávkovačem. Teď vám postupně ukážu všechny čtyři, které mám. Dvě jsou dost světlounké a dvě mnohem výraznější. Mám ráda jemné líčení, ale občas mám náladu i na něco víc a s tím mi pomůže právě třeba jedna z rtěnek Chubby Stick Intense, u kterých je barva rtěnky daleko intenzivnější. Výrazně je posílené i složení, obsahuje koktejl úžasných složek, které rty hýčkají a hladí. Po nanesení máte pocit příjemných hebkých rtů a hlavně barva opravdu dlouho vydrží. Většinou mi na rtech takhle dlouho žádná nevydrží. A při dlouhodobějším používání by se měla výrazně zlepšit hydratace rtů.

Tak která se vám líbí nejvíce?


06 woppin' watermelon,   05 plushest punch,   15 pudgy peony,   08 grandest grape
  • CLINIQUE chubby stick- 06 woppin' watermelon


  • CLINIQUE chubby stick intense- 05 plushest punch


  • CLINIQUE chubby stick- 15 pudgy peony


  • CLINIQUE chubby stick intense- 08 grandest grape






Já mám nejradši poslední grandest grape!
INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

5 komentářů:

  1. Všechny odstíny jsou krásné, ale stejně jako tobě se mi nejvíce líbí ten poslední - miluju výrazné rty :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  2. čarodějky se zrodily z popela dračího tak požádej ďábla samotného jenž umři!kdo si to přečetla tak do 5 dnů umře musela jsem to napsat jinak bych umřela do 5 dnů kdo si to přečetla tak to napište do jiného blogu nebo umřete do 5 dnů a to fakt!!

    OdpovědětVymazat
  3. (ten komentář nade mnou..:D)
    Odstíny opravdu.. čarovné! Krása.:) Jen se bojím, že na mých plných rtech by nevypadaly tak dobře :/
    BLOG Corculum♥

    OdpovědětVymazat
  4. Mám tú najtmavšiu a zbožňujem ju <3 Krásne odtiene :)

    OdpovědětVymazat
  5. Odstíny jsou krásné, i když já teď celkem upřednostňuju matné rty:)

    OdpovědětVymazat