Lucie Šumová: NEWS

NEWS

By | 12:49 4 comments

Pokud mě sledujete na mém Instagramu, tak se tam občas můžete dozvědět i o něco více než tady. Hlavně teď, v poslední době, kdy jsem na blog pořádně nic nepřidala. Nebo také sledujte Snapchat, kam si mě můžete přidat a jsem tam jako "luciesumova". Proto jsem dnes připravila tento článek. Najdete tu různé novinky, co jsem si oblíbila, co mě zaujalo, kde jsem byla, co mi udělalo radost nebo co chystám. Je toho docela dost, tak určitě čekejte plno dalších článků. Mám se o co podělit a těším se na to! :)

Určitě mi udělala radost tato strana v nejnovějším červnovém Cosmopolitanu. Viděli jste? Odebíráte někdo tento časopis?

A tohle mi připadá úplně skvělý! Mikina na fotce je tedy jen vzorek, bude se celá předělávat, ale myslím, že pokud se tohle povede a dotáhne do konce, tak to bude super. Já se na to už těším. Ano, chystám svou kolekci. Snad se vše povede a já jsem opravdu zvědavá, jak se bude líbit!



Nedávno jsem byla na moc pěkné akci od Dove, tak i tam vás v nějakém z dalších článků vezmu. Stálo to za to jet do Prahy! Také vám zrecenzuji nějaké jejich produkty, které už testuji. :) A takhle to tam bylo krásné! Ještě k tomu plný dobrot.



Dála jsem navštívila Lindex. V podzimní kolekci bych si určitě vybrala.


Jezdíte do Fashion areny? I tam jsem konečně byla! Úplně poprvé. Strašně se mi líbilo, jak se procházíte venku, že nejste v jednom velkém obchoďáku. A jaké seženete kousky? To asi záleží na tom, jaké máte štěstí. Dají se tam najít moc pěkné věci, byla jsem spokojená. Už se těším, kdy tam zavítám znovu. Snad brzy! Zkuste to taky. :)


V Pandoře jsem strávila spoustu času vybíráním prstýnků a nakonec jsem vybrala tento. Není rozkošný?



Stíny Estée Lauder, oblíbený krém od Clinique a řasenka MaxFactor!


Testuji elektronický pilníček a moc mě baví. Je to s ním mnohem jednodušší a rychlejší. Ušetří vám hromadu času! Nedávno jsem měla poprvé akrylové nehty a konečně jsem se jich zbavila. Asi to není nic pro mě. Teď je mám tedy pryč, ale mé jsou z toho pěkně zničené. Dost mi pilníček s tímto olejíčkem na nehty pomáhají, ale moje nehty vám teď raději ukazovat nebudu, někdy příště! Líbila by se vám o Scholl Velvet Smooth menší giveaway?



Na vyzkoušení mi přišly tyto produkty na vlasy od QILIB. Mají zlepšovat kvalitu vlasů, bojovat proti vypadávání a hlavně je vyživovat. Testuji je, tak pokud vás to zajímá, dám vědět za nějaký ten čas. :) Používáte něco podobného na vlasy? Tuto lahvičku protřepete, pomocí hřebene anebo prsty rozhrňte vlasy tak, aby bylo vidět na pokožku a aplikujte 5-10 stříknutí dvakrát denně (ráno a večer) na celou kůži hlavy (mokrou nebo suchou). Přípravek vmasírujte do pokožky hlavy. Vlasy po použití neoplachujte. Můžete si je umýt 30 minut po aplikaci. Tak jsem na to zvědavá. :) Tady na fotce mám proukt pro ženy i pro muže. Více se dozvíte na www.qilib.cz.



V Sephoře jsem nedávno objevila tento balzám na rty, který dokonce barví. Já mám stále suché rty, tak je to přesně něco pro mě. Včera jsem si pořídila dokonce ještě jednu, výraznější. :)



A obrovskou radost mi udělal balíček od M&M`s, protože ty mám fakt ráda! Tím vám chci říct o soutěži! Hledá se červený a žlutý! Posílej emka a získej sladkou odměnu. www.posilejemka.cz
Pokaždé, když někde uvidíš písmeno "m", vyfoť je na instagram s hashtagem #posilejemka. Třeba dovede k Červenému a Žlutému právě tvoje stopa! Nejaktivnější hledači budou odměněni balením limitované edice M&M`s.


Minulý pátek jsem se byla podívat na akci Nivea s ostatními blogerkami. Bylo mi představeno několik produktů, měly jsme raw občerstvení a zkusily jsme si aerojódu. V dalším Cosmopolitanu bude z tohoto odpoledne reportáž a brzy by mělo být i nějaké video. :)



A na závěr pár fotek, které jsme vyfotily se sestrou. Venku je tak krásně! Tak jak se máte?



INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

4 komentáře:

  1. Krásný článek :) ta poslední fotka je úplně dokonalá! A ta mikina vypadá už teď dobře! A ten článek v časopise jsem neviděla, ale gratuluju, je to super!! :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  2. Krásne fotky, určite si toho veľa zažila. Tvoja kolekcia? To je skvelé. Držím palce, aby všetko vyšlo. A ten elektrický pilník používam aj ja a myslím si, že je skvelý.

    http://lamodaeanarchia.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat
  3. Mmm ♥ hned bych si dala ty m&m, celou kolekci, balzám se Sephory a tu aerojógu si chci taky vyzkoušet pěkně dlouhoo!!

    OdpovědětVymazat