Lucie Šumová: SPRING MOOD

SPRING MOOD

By | 22:20 12 comments
V pátek jsme s Gabi nafotily nějaké fotky a zkusily zase video. Myslím, že se to povedlo, co říkáte? Tentokrát je to hezky jarní, tak snad vám to dá trochu dobré nálady. A často se mě ptáte na tyto bílé tenisky Nike Air Max Thea, které jsem pořídila přímo na Nike stránkách. Mám je strašně ráda, ale znovu bych si je nekoupila. Za ty peníze jsem z nich smutná, dost mi zežloutly a slyšela jsem, že je to u nich docela častej problém, kvůli kterému je hodně lidí reklamovalo. V pračce byly už tolikrát. Jak boty čistíte vy? Nevím, kdy mě tenisky omrzí, ale už přemýšlím, že bych si pořídila nějaké nové. Snad už bílé zůstanou. Líbí se mi například nad bílé Roshe One Nike na Spartoo. Když se vrátím k outfitu, tak můžete vidět můj nový světle růžový bomber, který už má snad úplně každý. Já ho teda nemám ze Stradivariusu, ale sehnala jsem ho nedávno v Zaře. Je úplně tenoučký, takže do počasí, které teď máme je ideální. Různé bundičky mě pořád dost baví, pár pěkných jsem viděla také od ONLY. Jen to nejsou přímo bombery, ale třeba kožené bundy, které budeme moct opět na konci týdne vytáhnout. Dokonce jsem si už stihla pořídit béžovou tašku, když už jsem začala s těmi světlými outfity. Také na vás jde jaro?




Video, fotky: Gabriela Rázková










Top: CAMAIEU,   kalhoty: TOPSHOP,    bomber, kabelka: ZARA,    náhrdelník: TALLY WEIJL, hodinky: MARC JACOBS,   boty: NIKE,    náramek: TROLLBEADS

INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

12 komentářů:

  1. Nádherné fotky, fakt, hodně povedené! A já po bomberech taky pokukuju už dlouho a pořád mě neomrzely, i když je to taky taková menší mánie :) sluší!
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  2. postav před rozkvetlý strom cokoli a fotky budou naprosto boží! tím nechci říct, že bys bez stromu boží nebyla :D... trochu to tak vyznívá, pardón! :D je to strašně super! líbí se mi ty pastelové barvičky na tobě :)

    OdpovědětVymazat
  3. Je to krásné, ach! A já růžovou bundičku nemám, ale strašně se mi líbí 💋

    OdpovědětVymazat
  4. Jó, jaro má své kouzlo.
    K.
    http://inkpotstories.com/

    OdpovědětVymazat
  5. Bíle botky nevidím jako moc praktické, a roshe už vůbec, kamarád je má a nejdou domýt. Jinak krásné fotky, outfit, vše :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ty jo, fotky i video nádherné! ♥ A béžová kabelka? Jupííí!
    K těm botám - někdo mi říkal, že tu podrážkovou část čistí normálně zubní pastou. Budu to zkoušet u svých Reebok, takže pak dám vědět, jak to dopadlo. To žloutnutí je teda pěkně na nic...

    OdpovědětVymazat
  7. krásný outfit a nádherné fotky, miluji fotky u rozkvetlých stromů:)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  8. Krásne fotky :) Aj videjko vyšlo :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat