Lucie Šumová: AUSSIE

AUSSIE

By | 13:20 8 comments


Nedávno mi přišel na otestování kondicionér od Aussie, tak vám ho dnes představím a můžete ho dostat i vy! Pamatujete si na článek, kde jsem ukazovala koláž, kterou jsem měla za úkol vytvořit na téma ,,ŽÍT NAPLNO"? Zároveň běží SOUTĚŽ pro nás blogerky, ale i pro vás. Na aussie.jenprozeny.cz vybírají 100 žen, které si produkt můžou vyzkoušet také. A pokud chcete, tak mi můžete dát hlas, jestli se vám líbí moje koláž. Budu ráda, děkuji. Poté stačí se na stránce zaregistrovat až do 24.5.2016. Výhrou jsou balíčky s produkty od Aussie k otestování, tak zkuste štěstí. Navíc tři nejlepší odpovědi vyhrávají voucher na jízdu na závodním okruhu ve Ferrari. Celá soutěž trvá do 3.7.2016.

Teď vám samotný kondicionér na vlasy od Aussie trochu představím. Také jsem vám nafotila jak jsou na tom teď mé vlasy. Naposledy co jsem byla u kadeřnice, tak jste si mohli všimnout, že jsem si je nechala dost zesvětlit. Už mám ale pořádné odrosty a přemýšlím, že bych šla spíš do nějakého sombre, právě kvůli odrostům. No ještě uvidím, třeba si nechám jen dobarvit odrosty a pak časem zase ztmavím. Co myslíte? 



Je z řady Miracle Moist, která se hodí pro suché a poničené vlasy. Já je měla vždycky suché a hůř se mi rozčesávají, proto vždy musím použít nějakou masku nebo kondicionér. Produkty na vlasy ráda měním a zkouším pořád nové. S Aussie je to má první zkušenost a co ihned můžu říct je to, že opravdu krásně voní. Výhodou je, že stačí ho mít na vlasech 3 minuty. Já bohužel většinou nestíhám a snažím se umýt si hlavu co nejrychleji, ale stejně si myslím, že čím déle, tak tím lépe. Samozřejmě je to lepší, než když si na vlasy nedáte vůbec nic. Doporučuje se používat s šamponem s olejem z australských makadamových ořechů a dále mají v této řadě také vlasový sprej. Po umytí mám vlasy mnohem jemnější a dobře se rozčesávají.

Myslím, že za tu cenu je to zázrak. :) Byla jsem překvapená, protože se přiznám, že jsem od toho moc neočekávala. I když je pravda, že dávám přednost produktům pro větší objem než na uhlazení vlasů. A co vy? Máte zkušenosti s něčím od Aussie?

Aussie výrobky seženete v drogérii Rossmann a cena kondicionéru je kolem 150 Kč.








INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

8 komentářů:

  1. Za me Aussie nikdy vic! Vlasy vypadali horsi nez kdy predtim a jedina vyhoda byla, ze vlasy krasne voneli😎😎😎
    Andreablog

    OdpovědětVymazat
  2. S maskou i šampony jsem velmi spokojená, no a ta vůně... krása :)

    Everythin Kate

    OdpovědětVymazat
  3. Aussie kondicionéry používám už dlouho a jsem moc spokojená, neměnila bych :)
    One blondie life

    OdpovědětVymazat
  4. Super článok. :) Aussie som ešte neskúšala a zatiaľ ani neplánujem.
    Victoria's secrets

    OdpovědětVymazat
  5. Neskutečně rosteš do krásy ^-^ jinak kondicionér vypadá fakt zajímavé :) Cappuccino Lover

    OdpovědětVymazat
  6. Máš po něm krásní vlasy!:) asi bude fakt dobrý.


    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  7. Zkoušela jsem dva šampony od Aussie, ale ani jeden mi moc nevyhovoval :/ Takže já už na Aussie celkem zanevřela :D

    EVA HEARTS LIFE

    OdpovědětVymazat
  8. Od Aussi som zatiaľ neskúšala nič ale čo som čítala recenzie, zatiaľ nie veľmi pozitívne:/

    Saja Frey blog

    OdpovědětVymazat