Lucie Šumová: SHIRT

SHIRT

By | 12:00 12 comments
Málem bych na tuhle bundičku z H&M zapomněla. Občas když vůbec nevím, co si vzít na sebe, tak objevuji zapomenuté kousky. Myslím, že je na čase vytřídit a uklidit si ve skříni. Od té doby, co mám v pokoji šatní stojan, tak nosím oblečení hlavně z něj, kde mám to nejoblíbenější. Takže vlastně to samé dokola. A kdo ví, co ještě najdu! Máte to taky tak? Jo a tuhle košili mám už snad pět let, protože vím, že ještě ve třinácti jsem ji nosila. Je to takovej základní kousek, který se vám v šatníku nikdy neztratí. Bylo by docela zajímavé v ní najít staré fotky a postupně je poskládat až do dnešního dne. Ve skutečnosti je totiž strašně dlouhá, teď už ji nosím jen zastrčenou. Ale dřív? Úplně si pamatuji jak jsem k ní ráda nosila černé legíny, protože je dlouhá až pod zadek a široký tmavě hnědý pásek do pasu. Ve stejné hnědé jsem měla i kabelku s třásněmi a gladiátorky. Takhle vypadal dřív můj oblíbený outfit. Tím asi mé povídání dnes radši končí, ale vždycky si na to vzpomenu a docela mě to pobaví. Teď se můžete podívat na to, co jsem měla na sobě v pondělí a jak jsem si jednu a tu samou košili vzala tentokrát. O pět let později.
Neplánujete si někdo pořídit hodinky Daniel Wellington? Své první jsem si objednala dámské Classic Sheffield 36mm rose gold, ale pak jsem si objednala větší pánské a tentokrát stříbrné. Oboje určitě neunosím, takže je plánuji prodat. Kdyby jste měl někdo zájem, tak mi můžete napsat na mail luckasumova@gmail.com a můžeme se domluvit. Jsou jako nové! :)









Bomber, košile, náhrdelník: H&M,   kalhoty: F&F,   boty: NIKE,   hodinky: DANIEL WELLINGTON,   náramek: PANDORA
INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

12 komentářů:

  1. Vidím, že situáciu so stojanom na oblečenie máme rovnakú. :D Pekný outfit. :)
    Victoria's secrets

    OdpovědětVymazat
  2. Opět vypadáš dokonale :)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  3. Zapomenout na tuhle bundičku by byla fakt škoda! :-) Sluší ti to moc :-)
    http://verrygusto.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Dokonalost sama! Outfit nádherný, super prostředí! Ale víš, co se mi na tvých fotkách nejvíc líbí? Tvůj úsměv! Ten je nejlepší! <3 Jestli někdo dokáže vykouzlit úsměvem lepší náladu, jsi to ty! :)
    Catherine Ribbon

    OdpovědětVymazat
  5. Ty jsi tak dokonalá ♥ Také jsem po této bundičce koukala,ale byla na mě moc výrazná :D

    ROSEMDIARY

    OdpovědětVymazat
  6. Si nádherná! A tá bundička je super, milujem tvoje outfity a fotky!

    http://vikibatalik.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  7. Krásná =)
    seulementteresa.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat