Lucie Šumová: YELLOW LEATHER JACKET

YELLOW LEATHER JACKET

By | 18:40 24 comments
Jsme čím dál tím línější. Místo prohlížení blogů a čtení článků si radši otevřeme YouTube a pouštíme si videa. Nemám pravdu? Přecijen u sledování nebo jen poslouchání videa se můžete namalovat, nasnídat a dělat u toho nějakou svou práci. Já tedy blogy sleduji, co bych to taky byla za blogerku. Jen to už není to, co to bylo dřív. Já jsem si blog založila v listopadu roku 2010. Byla jsem na základní škole a bylo mi teprve 13 let. Myslím, že je to pro mě i velká výhoda, že jsem začala tak brzy. V té době tolik blogů vůbec nebylo jako dnes. Znám hlavně ty, které tu jsou taky tak dlouho. Občas nějaký nový objevím nebo někoho sleduju na Instagramu, ale moc jich není. Tak mi třeba můžete dát tipy na vaše oblíbené blogerky, ať jsem více v obraze. Moc ráda se na ně podívám.

Je tu někdo, kdo mě sleduje od úplných začátků nebo už nějakých těch pár let? Jestli ano, tak si možná pamatujete, že jsem občas pro zpestření natočila na blog video. Myslím, že bych s tím měla zase začít. Od mého založení blogu uběhlo 5 let, je mi 18 a přesto, že jsem měla kolikrát pauzu nebo nepřispívala úplně pravidelně, tak mě to stále hrozně baví a chci tu s vámi pořád být. Hlavně teď, v poslední době. Chci se tomu začít vážně věnovat, nekašlat na to. Být tu pro vás. Stále můžete sledovat na Instagramu, kde jsem asi ze všech sítí nejaktivnější. Také mám Snapchat, kde si mě můžete přidat, jsem tam jako luciesumova. O každém novém článku se vždy dozvíte také na Facebooku, kde mi můžete klidně i napsat. :) A teď už mě teda najdete i na YouTube. Budu aktivní hlavně na blogu, ale občas se o nějaké to video pokusím. Tohle je tedy mé 1. video po strašně dlouhé době. Co na něj říkáte? Doufám, že se vám bude líbit a že příští bude zase o něco lepší. Děkuji za krásné fotky i video šikovné Gabi, kterou najdete také na Instagramu. Určitě sledujte!

A co jsem měla na sobě asi nemusím ani komentovat. Snad vám má žlutá bunda vykouzlí úsměv na tváři! :)



Video, fotky: Gabriela Rázková











Nike: CASNABOTY.CZ,   kalhoty: TOPSHOP,   kabelka: MICHAEL KORS,   náramek: PANDORA,   hodinky: MARC JACOBS,   top: F&F,   cardigan: NEW YORKER,   bunda: ZARA,   náhrdelník: LINDEX
INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

24 komentářů:

  1. Strašne krásna je tá bunda! A v kombinácií s tými teniskami to vyzerá skvele:)) Weirdhouse

    OdpovědětVymazat
  2. Ty jsi tak neuvěřitelně krásná:) a ta bunda je dokonalá, moc ti sluší!!! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ctu blogy i sleduju videa :) A ja teda kdyz na videa koukam, tak u toho nedelam nic dalsiho. S tou zlutou krasne zaris, krasnej outfit i fotky

    OdpovědětVymazat
  4. Já musím tedy přiznat, že jsem měla období, kdy jsem sledovala hlavně youtube. Bylo to v době, kdy jsem měla sama ,,blogovací pauzu". Už jsem se ale vrátila zpátky k blogování i čtením blogů. Nějak mě to čtení pořád baví:) Koukám teda i na youtube:)

    http://www.verustyle.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Máš pravdu, taky si někdy radši pustím youtube. :D Ale jsou i dny si radši čtu blogy jako právě teď. :)

    Moc ti to sluší :))

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Lucko, koukám, že jsi asi z Liberce viď? Moc pěkný video a fotky :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Ty máš vždy tak nádherné fotky:) a krásne sa usmievaš ♥ Mimochodom krásny outfit, koženku v žltej farbe som ešte nevidela ale vyzerá úžasne a veľmi to svedčí!:)

    Saja Frey blog

    OdpovědětVymazat
  8. Ty jsi prostě anděl ♥ Ráda se podívám na tvá videa, já mám ráda obojí, ale radši mám YT :)

    ROSEMDIARY

    OdpovědětVymazat
  9. Opět dokonalé fotky! :))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  10. si krásna a vieš sa mega super obliekať, žltá ťa ešte viac oživuje :))

    Dominika Makarová fashion blog

    OdpovědětVymazat
  11. Skvělá bundička. A bezvadně zkombinovaná se zbytkem :)

    Poshlife

    OdpovědětVymazat
  12. Násherná bundička. :) Určite rozžiari aj ten najsmutnejší deň.
    Victoria's secrets

    OdpovědětVymazat
  13. Poslední dobou to jde s blogy dost z kopce. Což je podle mě škoda, stále jsou někteří youtubeři kteří mají kvalitní videa, ale blog je prostě lepší.

    OdpovědětVymazat
  14. Já měla svůj první blog od seznamu myslím, mohlo mi být také kolem těch 13... psala jsem tam o hudbě, filmech a seriálech a nikoho jsem neznala, kdo má blog... vydrželo mi to tak 2 roky a nebavilo mě to, až před dvěma lety jsem narazila na blogy znova a založila si svůj a začala na něm pracovat a objevovat i jiné blogerky. Za což jsem ráda. :) Jsi dobrá, že jsi od 13 to vydržela. ;) Nejraději sleduji asi Instantníkrasa.blogspot.cz a theblondieverse a vmemzivote.
    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  15. to video je boží! Strašně super edit.

    OdpovědětVymazat
  16. Aaa!! :3 žlutá!! Tu můžu, bunda je fakt naprosto skvělá! Chci jí! :D
    Jinak já pořád zůstávám u blogů, čas od času se na YouTube kouknu, ale úplně mě odradil ten nával lidí. Na hlavní stránce mi pak vyskáčou videa, která jsou skoro úplně stejná, jen je točí někdo jiný... :( baví mě sledovat spíš něco kreativnějšího.

    OdpovědětVymazat
  17. Já jsem tě úplně milovala, když jsi začínala :D Vůbec už ani nevím, jak jsem na tebe narazila, už je to hodně dávno, ale vážně jsem tě přímo zbožňovala, dokonce tenkrát když jsi fotila ještě na ten nikon, tak jsem ti ho šíleně záviděla :D A tvoje videa jsem taky měla hrozně ráda)

    OdpovědětVymazat
  18. Jéé to je hezký! Ty jsi skvělá!

    OdpovědětVymazat
  19. Z té bundy jsem unešená přímo! Moc ti to sluší:)

    OdpovědětVymazat
  20. Víš co je vtipný? Ta shoda náhod!
    Všude jsem sháněla žlutou leather bundu, po mega dlouhé době, teda po době, co jsem přestala blogovat a teď zase začla jsem se šla kouknout na tvůj blog, přece jen už tě taky sleduju nějakou tu dobu a projíždím blog, kouknu a hle žlutá budna a tak jsem se začetla do článku a mám úplně stejné myšlenky! :D Jak o youtube, tak o tom, že nové blogy neobjevuji moc, max jednou za čas.
    Jinak fakt pecka, fotky, video i novější články! <3

    OdpovědětVymazat