Lucie Šumová: LIVE FULLY

LIVE FULLY

By | 21:00 4 comments
Díky Cosmobloggers jsem součástí nového Aussie projektu. Je možné, že jste na to u nějaké blogerky už narazili a víte o co jde. Pokud ne, tak vám to jednoduše vysvětlím. Měla jsem za úkol vytvořit koláž na téma ,,ŽÍT NAPLNO" a jak je zvykem, tak zároveň běží SOUTĚŽ pro nás blogerky, ale i pro vás. Stačí, když se podíváte na aussie.jenprozeny.cz, kde mi také můžete dát hlas, pokud se vám líbí moje koláž. Budu ráda, děkuji. Poté stačí se na stránce zaregistrovat ode dneška do 24.5.2016. Výhrou jsou balíčky s produkty od Aussie k otestování, což stojí za to! Určitě zkuste štěstí. Navíc tři nejlepší odpovědi vyhrávají voucher na jízdu na závodním okruhu ve Ferrari. Celá soutěž trvá do 3.7.2016.



A co pro vás znamená ŽÍT NAPLNO? Každý den byste měli udělat alespoň malou věc, která vás dlouhodobě dovede k vašemu cíli, k lepšímu životu. Chodíte do školy, do práce, máte spoustu povinností a zdá se vám, že nic nestíháte? Nemáte na nic čas? Proto je dobré, když si naplánujete a rozvrhnete, co během dne uděláte. Zjistíte, že tam nějaký ten čas je a máte možnost si předem říct, co s ním uděláte. Čas nám proplouvá mezi prsty rychleji než čekáme. Promyslete si, co chcete, ať pak nelitujete, že jsme něco mohli udělat, ale neudělali. Co rádi děláte? Jak nejraději trávíte čas?

Dělejte to, co vás baví a naplňuje bez ohledu na to, co si o tom myslí ostatní. Možná jim to připadá jako blbost a úplná ztráta času, ale co, když vás to baví. Já jsem si zalovila ve svém archivu fotek, vybrala jich pár až z toho vzniklo tohle, kde je od všeho něco. Můžete vidět, co mám ráda já. Pár fotek ze života, většina z nich ani není tak stará. Brala jsem to spíše od nejnovějších, které mám ráda. Ani jsem si nemyslela, že to bude tak těžké.

Připadá mi zbytečné popisovat každou fotografii zvlášť. Vždyť to znáte z mého Instagramu. Léto, jídlo, rodina, přátelé, blog, zvířata, oslavy, výlety, radosti, zábava,..

Jak teda já trávím svůj volný čas? Ráda ho trávím i sama, když jenom odpočívám. Ležím v posteli a užívám si to, že nemusím nic dělat. Máte to taky tak? Nebo je to pro vás už ztráta času? No když řeknete "žít naplno", tak si to zrovna nepředstavím. To si představím spíše někoho, kdo cestuje a stále něco zajímavého dělá, ale já jsem úplně obyčejná holka. :) A jde přeci o to, že vám je dobře!. Můžete si číst, sledovat film nebo různá videa, co vás jen zajímá. Ještě když si k tomu dáte něco dobrého. Třeba ráno, když začnete vaší oblíbenou snídaní. Hned máte hezčí den. Já miluji lívance, palačinky nebo vafle. Mňam. Dále trávím čas také s vámi, tady na mém blogu, který jsem si založila, když se psal konec roku 2010. Byla jsem teprve v 7. třídě na základní škole a bylo mi pouhých 13 let. Dnes je mi 18, jsem ve 3. ročníku na Střední umělecké škole v Liberci a stále je blog mým velkým koníčkem. Baví mě to a také to plno lidí kolem mě nechápe. No a co. Ráda se účastním různých akcí, na které jsem pozvaná právě jako blogerka. Vždycky tam potkám ostatní a poznám někoho nového. Nejčastěji to bývají akce spojené s módou nebo kosmetikou. Bohužel nejsem z Prahy, tak nemůžu být všude a většinou se všechno koná ve všední den. Naštěstí to ale zas tak daleko nemám. Stejně doufám, že po střední budu v Praze a to budu žít naplno a věnovat se tomu maximálně. Haha.
Díky blogu jsem se začala více zajímat o fotografování, které mě také baví. Možná právě proto mám těch fotek tolik. Úplně nejraději trávím čas s lidmi, které mám ráda. I když jsem tím nezačala, tak je to tak. Vždyť co je cennější? Je hezké, když máte pak na co vzpomínat a za nějaký čas si to vyprávíte. Běžte si jen tak někam posedět, kde to máte rádi, dejte si něco dobrého a povídejte si, vyprávějte si, co je nového a říkejte si své pocity. Procházejte se, udělejte si výlet, běžte se občas večer pobavit, zajděte si do kina, na večeři nebo nakupujte. Udělejte si radost, buďte pozitivní a naučte se mít radost i z maličkostí. Hned budete mít hezčí dny. Kamarádka vás někam zve a vám se nechce? Zkuste i přesto říct ano. Kolikrát se mi někam nechce, ale pak jsem nakonec ráda, že jsem šla a bylo to super. Jenže mně když se nechce, tak je to se mnou těžké. Jsem vážně lenoch a když to píšu, tak si tak říkám, že bych měla začít něco dělat!
Ráda trávím čas také doma s rodinou. Jsem prostě takový domácí typ, ale na dovolenou bych v létě určitě jela strašně ráda. Dlouho jsem nikde bohužel nebyla, tak snad mi to tento rok konečně vyjde a vezmu vás s sebou! Jsem mladá, ještě jsem toho přeci jen tolik nezažila. Věřím, že mě toho ještě hodně čeká. Těším se, co si život připravil.
Jak rádi trávíte svůj volný čas vy? Už jste se zúčastnili SOUTĚŽE a hlasovali pro koláž?



Sledujete můj Instagram? Na něm můžete tak trochu sledovat co dělám a nebo také rovnou na Snapchatu, kde jsem jako luciesumova. Mějte se krásně a ať vám všechno vychází!
INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

4 komentáře: