Lucie Šumová: FASHION STARS NIGHT 2016

FASHION STARS NIGHT 2016

By | 16:51 4 comments
V pátek 8. dubna 2016 v prostoru Pražské křižovatky sídlící v odsvěceném kostele sv. Anny se konal již tradiční společenský večer FASHION STARS NIGHT 2016 se sérií módních přehlídek. Byl to 12. ročník projektu Fashion Stars. Letos se zde představily čtyři kolekce značek ALAE fashion concept, TIQE by Petra Balvínová, Boutique SOLINE a ELYSIAN jako speciální zahraniční host.



TIQE by Petra Balvínová

Módní návrhářka Petra Balvínová vytvořila limitované kolekce pod značkou TIQE , kterou založila již v roce 2006. Hlavním rysem značky je perfektní střih, kvalitní látky a schopnost kombinovat modely napříč ostatními kolekcemi. Speciální tkaniny s originálním designem jsou vyráběny pro TIQE v Itálii. Petra Balvínová převážně pracuje s přírodními materiály, jako je hedvábí, bavlna, vlna a kůže. Tentokrát výběr omezila pouze na šaty a doplnila jej o starší kolekci svatebních šatů.







ALAE FASHION CONCEPT

ALAE (= latinsky křídla) je společnost pomáhající v rozletu talentům v oblasti designu a módy. Realizuje jejich sny tím, že posouvá myšlenky z konceptuální roviny do reálného světa. Proč to dámy z ALAE dělají? Protože módu milují. Ve světě obchodu a reklamy se pohybují dlouho a chtěly jejich zkušenosti předat dál těm, kteří je inspirují a dělají svět krásnější.
ALAE FASHION CONCEPT na Královských Vinohradech je chrámem vybraného stylu v kombinaci s pohodlím a úžasnými materiály, dovážených převážně z Itálie. Zaměřuje se převážně na byznys modely PRÊT-À-PORTER, které jsou doplněny příležitostně o modely HAUTE COUTURE. Koncepci doplňují také úžasné kolekce originálních šperků.







SOLINE 
BUTIK „SDÍLÍME S VÁMI LUXUS“

Chcete si obléci stejné šaty jako Vaše oblíbená celebrita? Nosit šaty ze světových módních přehlídek, šaty z filmu Sex ve městě. Zapůjčíme Vám značkové šaty, krásné šperky a luxusní kabelky, které doladí Váš večerní outfit k dokonalosti.
 Butik Soline je první půjčovnou luxusních šatů, doplňků a šperků od světových módních návrhářů v České republice.

 Se Soline můžete objevovat nové styly, návrháře, barvy a co je nejdůležitější, stále nové způsoby, jak vypadat perfektně. Můžete si znovu a znovu zapůjčovat šaty a trendy doplňky a vždy vypadat originálně a elegantně – na ples, party, rodinnou oslavu či jen na pracovní drink. V šatech ze Soline budete za hvězdu!









ELYSIAN

Poslední byla mladá Maďarská značka Elysian, kterou založila Boglárka Bódis v létě 2012. První zimní kolekce byla představena na počátku října během Marie Claire Fashion Days v Budepašti.
Slovo ,,Elysian“ má význam: krásné, dokonalé a klidné. To jsou hodnoty, které by návrhářka chtěla reprezentovat nejen v životě, ale také ve značce samotné.

Na Fashion Stars night jsme mohli vidět Elysian jaro-léto 2016 kolekci SMART & BRAVE. Boglárka kombinovala sportovní střih, jemné tkaniny a snažila se vytvořit hravou a vzdušnou kolekci. Hravost kolekce je vyjádřena přes ozdoby, třásně a vrstvení textilií.








Děkuji, že jsem se mohla Fashion Stars Night 2016 zúčastnit. Která kolekce vás nejvíce zaujala? Mě určitě od módní návrhářky Ptery Balvínové. Na akci jsem se šla podívat s Anet. :)



INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

4 komentáře:

  1. Oooo všetky tie šaty sú prekrásne!♥ Musela to byť veľmi pekná akcia!

    OdpovědětVymazat
  2. Mně se taky nejvíce líbí kolekce P. Balvínové. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Juu :( to jsem tam měla jít, kdybych věděla, že tam budeš!! :3 a mně se líbí ty první svatební

    OdpovědětVymazat