Lucie Šumová: APRIL

APRIL

By | 11:43 14 comments
Toto je můj včerejší outfit, opět jednoduše a hlavně pohodlně. Proto nosím nejraději tenisky. Můžu si je vzít ke všemu a jsou pohodlné. Tyhle mám nové a objednala jsem si je na casnaboty.cz, odkud mám už druhé boty. Poprvé to byly překvapivě podpatky, ve kterých jste mě párkrát mohli dokonce vidět. Jak už je hezké počasí bez sněhu, tak si užívám právě hlavně kecky. Ale nebojte, další týden se zrovna chystám na jednu společenskou akci, o které vám pak povyprávím a snad nafotím outfit. Ten už bude určitě bez tenisek! Ale přiznám se, že mi byla včera v kabátě zima, naštěstí pak vylezlo sluníčko. Nojo, máme duben a aprílové počasí, tak se není čemu divit, jak se nám to pořád mění.  Vystřelili jste si včera z někoho? Jinak pokud hledáte přesně můj typ bot, tak to jsou Nike Tanjun. A dnes je vážně krásně, co máte v plánu? Budete se dívat na Českou Miss?








Kabát, košile, sako: H&M, kabelka: MICHAEL KORS, boty: NIKE (TADY), kalhoty: TOPSHOP, hodinky: MARC JACOBS, náramek: PANDORA
INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

14 komentářů:

  1. Moc pěkný outfit! :)) Jinak krásné fotky, můžu se zeptat, jakým foťákem fotíš, jaké máš na co objektivy a v čem fotky upravuješ a zda nemáš nějaký tip, jak se naučit tak hezky fotit (kniha, kurz, atd.)? :) Mimochodem určitě bych nebyla jediná, komu by se líbil článek na téma, jak upravuješ fotografie tady na blogu i na instagramu. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Super outfit :) Košeľa a tenisky sú top! :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  3. Máš veľmi pekný kabát a tiež topánky :)

    http://lamodaeanarchia.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat
  4. Ooo, ty boty jsou fakt krásný :3 no a moje plány? Asi se na tu Českou Miss letos výjimečně kouknu... jinak jsem vyřízená z tohohle týdne, ještě dneska jsem byla ve škole O.o :D

    OdpovědětVymazat
  5. Krásný outfit, sluší ti to!:)

    OdpovědětVymazat
  6. Velice krásný outfit, božské boty! :) Na Miss jsem se koukala a jsem hrdá protože je to rodačka tady od nás a známe se osobně takže jsem ráda ♥ Zajímal by mě i tvůj názor na výsledky České Miss :)

    ROSEMDIARY

    OdpovědětVymazat
  7. Jsi přímo překrásná! :-) A ty botky jsou moc hezké!

    Pája

    OdpovědětVymazat
  8. Jednim slovem fantasticke!:-)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat