Lucie Šumová: PINKY

PINKY

By | 15:00 14 comments


Pudrová růžová působí žensky a hodí se pro všechny příležitosti. Vládnou jemné barvy. Vrací se jemné pastelové odstíny, hlavně růžové, ale také modrá. Tyhle barvy můžete nakombinovat také navzájem, uklidní vás. Dnes spíše o té růžové. Sice podobné inspirační články moc často nedělám, ale třeba se vám bude líbit. Připravila jsem i dvě jednoduché koláže, tak se můžete inspirovat, co kde hezkého seženete. Je vážně těžké najít něco ve stejném odstínu růžové.


Kabelka: F&F, triko: ZARA, bunda: H&M

Kalhoty: BERSHKA, lak na nehty: SEPHORA (pinky party), náhrdelník: H&M
Pink

silver


Já pomalu přicházím růžové na chuť. V předešlých outfitech jste si mohli všimnout, že jsem začala nosit světlejší kousky oblečení. Nebojte, pořád mám občas náladu jít celá v černé a určitě tak chodím častěji. Zkrátka podle nálady. Určitě to chce někdy změnu. Je pravda, že v černé chodí každý. Odlište se trochu. Zkuste si pořídit bílé kalhoty, světle růžový rolák nebo si to aspoň vyzkoušejte. Možná se vám to zalíbí a budete se v to cítit dobře. Zkuste se ze začátku zaměřit jen na detaily. Růžová mě baví jak s bílou, tak šedou nebo klidně i béžovou. U brunetek se mi to líbí asi o něco více. Pastelově růžová baby pink je zkrátna barvou roku, ale nosí se také lososová, fuchsiová, starorůžová nebo jahodová.

Já jsem si nedávno pořídila například sladce růžovou kabelku z Bershky. Chtěla jsem si pořídit přesně tu, která je na této stránce v březnovém Cosmopolitanu, ale bohužel ji už neměli. Nakonec mám aspoň takovou. Čím začnete zesvětlovat váš šatník vy?


Kabelka: BERSHKA


Bílé kalhoty jste na mně mohli nedávno vidět v outfitu TADY. Podívejte se i na starší outfity, například na celý světlý outfit TADY, kde jsem zkombinovala jen bílou barvu s žlutou. Sice žádná růžová, ale bílé kalhoty mám také TADY, to už je mám v kombinaci s tmavě modrou a černou. Co na takové outfity říkáte? Jaký se vám líbí nejvíce? A můj včerejší outfit jste viděli?






Inspirovala jsem se v březnovém Cosmopolitanu, kde také jako každý měsíc můžete vidět fotky od Cosmobloggerek. Najdete tam i mě. Fotku jste mohli vidět už na mém Instagramu a sestry cupcaky taky, mňam! Jinak už vyšlo dubnové číslo, kde jsem tentokrát s burgrem, to sedí. Celá já!

INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

14 komentářů:

  1. Nikdy jsem neměla ráda růžovou, ale tahle pudrová se mi strašně líbí! :)
    Find joy in the ordinary

    OdpovědětVymazat
  2. Tou barvu jsem doslova posedlá!! :D Dnes jsem vyzvedávala zásilku ze Zoot a jen samé pudrová :D ♥

    OdpovědětVymazat
  3. *samá

    promiň, píšu hrozně rychle a nemyslím! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V pohodě!:D joo tobě ty světlé barvy vážně sluší :)

      Vymazat
  4. Miluju tyhle barvy, ale v takovéhle zimě se do nich nepouštím, čekám tak na 20 stupňů :-D Tvá béžová bundička je krásná, moc ti sluší!

    OdpovědětVymazat
  5. Dlho som svetlým veciam doolávala, ale musím sa priznať, že túto jar ma takéto farby úplne pohltili. :)
    Victoria's secrets

    OdpovědětVymazat
  6. Tenhle odstín je nádherný, tobě sedí. :)

    OdpovědětVymazat
  7. To je krásný! Teď taky směřuju k těmto světlým barvám právě:) a koláž je vážně skvělá!:)

    OdpovědětVymazat
  8. Ja milujem ruzovu :)) a ta kabelka je super, a ty vyzeras perfektne :)

    OdpovědětVymazat
  9. Takovy odstin ja mam moc rada.:-)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  10. Ahojky, moc hezke. Ja take miluju takovyto odstin a ruzovou tez ;) Ted jsem dostala od pritele takovyto krasny nahrdelnik -
    http://www.dioart.cz/sperky-a-moda/nahrdelniky/nahrdelnik-a-heunis-mood-for-love-ml-1-09.html a polovina mych sperku a satniku je do ruzova :-D sem rada, ze jsem nasla stejnou krev :-D budu sledovat dal tvuj blog, je super! Radka

    OdpovědětVymazat
  11. Já jsem si nedávno pořídila například sladce růžovou kabelku z Bershky. Chtěla jsem si pořídit přesně tu, která je na této stránce v březnovém Cosmopolitanu, ale bohužel ji už neměli. Nakonec mám aspoň takovou. Čím začnete zesvětlovat váš šatník vy?
    3 piece lawn suit wholesale ,
    pakistani lawn dresses wholesale ,

    OdpovědětVymazat