Lucie Šumová: HOME OFFICE | Bistro & Coffee

HOME OFFICE | Bistro & Coffee

By | 16:52 5 comments
HOME OFFICE | Bistro & Cafe
Stránky- TADY
Kde? TADY

Není to tak dávno, co jsme se sestrou tohle bistro navštívily. Narazily jsme na něj na Slevomatu, pořídily si voucher a šly to tam vyzkoušet! Navštívily jsme Bistro v OC Nový Smíchov. Při další návštěvě jsem vám trochu nafotila, jak to tu vypadá. A chci vám to teď ukázat!



Je to moc hezké místo pro rychlé posezení. Můžete si sem zajít také na oběd. Denní menu najdete každý den na facebookové stránce, akorát se to dozvíte až v ten daný den. Já jsem si dala caesar salát a nejen, že dobře vypadal, ale také tak chutnal. Jinak si můžete dát horkou domácí polévku, dezert, panini a bagely. Pokud chcete ráno někam na snídani, tak nabízí nejenom vajíčka, čerstvé pečivo, ale i různé ovocné a jogurtové variace. Chybí mi tu už jen lívance nebo palačinky, protože ty já miluju. Vaří z čerstvých surovin, kladou důraz na zdravou domácí stravu, takže žádná nezdravá éčka, žádné jídla nesmaží, nevaří z konzerv a nepoužívají glutamáty. A každý se tu na nás usmíval a na nikoho nepříjemného jsme naštěstí nenarazily, to je přeci také dost důležité. :)



Osvěžující malinová limonáda je moc dobrá (měli také broskvovou) a v menu s panini to máte za 99 Kč. Dále nabízí čaj, džus, samozřejmě kávu a dokonce si můžete dopřát skleničku vína. Mají několik poboček. Home Office najdete v OC Harfa, OC Nový Smíchov, V Parku, Karlín a nově otevřené Bistro & Coffee je v ulici Radlická, kam jsme se chtěly podívat, ale bohužel bylo v sobotu zavřeno, tak příště! Myslím, že naposledy jsem tu nebyla.




A kde to máte rádi vy? Také občas kupujete vouchery na Slevomatu? Pokud ne, zkuste to, protože můžete nejen ušetřit, ale najít i skvělá nová místa. Co byste mi v Praze doporučili? Ráda si nechám poradit, kde to mají dobré a třeba někdy vyzkouším, ať můžu napsat další food tipy. Tentokrát jsem to pojala takhle, že tu mám jen jedno bistro. Pokud jste neviděli předešlé články plné doporučení na různé restaurace, tak se určitě podívejte na článek TADY a TADY. Mějte se krásně! :)
INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

5 komentářů:

  1. Úžasné fotky, hned bych si něco z toho dala :D :)

    Everythin Kate

    OdpovědětVymazat
  2. Já ti zatím nemohu doporučit nic, ale co nevidět se chystám konečně taky na nějaké kavárny tourné :D tak dám vědět. Děkuji za typ! :*

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá to tam skvěle. Docela často chodím okolo, ale zatím jsem se tam ještě nestavila. Už je asi načase to změnit :)

    Poshlife

    OdpovědětVymazat
  4. Ja som si tiež kúpila voucher a po tomto článku sa už neviem dočkať, kedy tam vyrazím. :)
    Victoria's secrets

    OdpovědětVymazat
  5. Jeho bistro vyzerá super! :) Ja rada navštevujem nové kaviarne alebo bistá :) Niekedy možno zavítam aj do tohto :))
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat