Lucie Šumová: ADIDAS SHOWROOM

ADIDAS SHOWROOM

By | 20:37 3 comments
Outfit ze čtvrtka jste už mohli vidět v minulém článku, ve kterém jsem se ani nezmínila co jsem dělala. 28. ledna jsem se byla podívat v adidas showroomu na představení nových kolekcí adidas pro jaro a léto 2016. Mohla jsem se podívat, co nového si značka připravila pro nejslunečnější části roku v kolekcích adidas Originals, adidas Performance, adidas StellaSport a adidas by Stella McCartney. Připravili to pro nás moc hezky, bylo to tam opravdu krásné a nechybělo občerstvení. Děkuji moc za pozvání a já se o to teď s vámi podělím. Nějaké fotky jste mohli už vidět u mě na Instagramu (@luciesumova) nebo u sestry(@sumova_verr) a měla jsem i něco na Snapchatu, kde jsem stejně jako na Instagramu "luciesumova", tak pokud chcete, můžete si mě určitě přidat. :) Dnes tu pro vás mám mnohem více fotek, tak snad se vám článek bude líbit. Také vám připomínám giveaway, o které najdete více tady, tak se zúčastněte. :)

Fitness kolekci zdobí výrazné grafické a geometrické potisky v sytých barvách. Jsou tu jak úplně zářivé odstíny, tak tmavší. Široká škála podprsenek nabízí modely se třemi stupni podpory od oboustranných nebo bezešvých až po pevné varianty pro sporty s vysokou zátěží. Pestrou nabídku oblečení doplňují stylové fitness boty určené pro indoorové aktivity, praktické doplňky a sportovní tašky. Dívčí a hravá kolekce z kreativního pera Stelly McCartney překypuje energií steně jako akční slečny, pro něž je určená. Duhové barvy a velkoplošné barevné panely doplňuje nový květinový motiv, který zdobí hned několik trendy kousků do města i na sport. Poprvé se také představují nové modely bot v nízkém střihu pro blížící se teplé dny.
Běžkyním nová kolekce nabízí jemné pastelové odstíny oranžové, růžové, zelení i modré a bohatý výběr funkčního oblečení i obuvi. Trendy kousky pro běžkyně, které nechtějí nic ztratit při běhu na stylu, přináší řada adiStar, populární řada Supernova je naopak zaměřena na maximální výkon.
V nabídce sportovní kolekce adidas by Stella McCartney si vybere téměř každý pro své sportovní aktivity od cyklistiky, plavání a fitness lekcí až po jógu. Ve své jedenácté kolekci se ale Stella McCartney zaměřuje hlavně na běh a efektně kombinuje styl 70. let s nejnovějšími funkčními technologiemi.
Pokud mě sledujete, tak určitě víte, jaký jsem blázen do tenisek. Miluju je. Od adidasu sice žádné nemám, ale například tyhle se mi opravdu moc líbí. Kolekce adidas originals pro jaro a léto bude uvedena během ledna a postupně doplňována až do června 2016 s dostupností v adidas Concept Stores, ve značkových prodejnách adidas, ve vybraných fashion a multibrandových prodejnách a také na www.adidas.cz/shop.
INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

3 komentáře:

  1. Mmm ♥ občerstvení ♥♥ ale ty věci jsou super, hlavně teda boty :3

    OdpovědětVymazat
  2. Ty poslední červený botky jsou úžasný! TEN DESIGN! WOW!
    ..Jinak to byla určitě mooc fajn událost, nevím ale, jestli spíš nová kolekce nešla stranou a ostatní nekoukali spíš na Tebe se ségrou, když jste takový kočky! ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Moc Vám to slušelo a vypadá to na skvělou akci! :) O to víc mě mrzí, že jsem ji nestihla, ach jo.

    OdpovědětVymazat