Lucie Šumová: ADIDAS x ZOOT

ADIDAS x ZOOT

By | 22:54 8 comments
V minulém článku jsem vám hodně zkráceně u outfitu popsala jak probíhala celá akce Adidas x Zoot a slíbila jsem samostatný post. Takových fotek mám, konečně jsem se v nich prohrabala a se zpožděním tu mám článek. Akce se konala 5.listopadu ve výdejně radosti Zoot. Kdo neví, tak Adidas Originals představil novou černobílou kolekci inspirovanou Berlínem. Tu už seženete na stránkách Zootu, tak se určitě podívejte TADY. Třeba si i něco vyberete. Mně nejvíce zaujaly jejich mikiny. Jak se kolekce líbí vám? :)

 
Nebylo to celé jen o prohlížení nové kolekce, ale bylo toho pro nás připraveno mnohem víc. Například skvělý pestrobarevný asijský catering by Kamura. Škoda, že jsem byla už tak najedená, ale bagetka byla vážně moc dobrá. Koukněte se na další její dobroty na facebooku.
 
 
Dále probíhal krátký workshop černobílé fotografie. Fotograf Tomáš Beran nás učil, jak vykouzlit zajímavou černobílou fotografii pro náš blog. Jeho práce se objevuje například v Elle nebo Marianne.. Potom byla možnost vyhrát polaroid. Úkolem bylo na místě nějak vyfotit tuto Adidas kolekci, sdílet fotku na Instagramu nebo Facebooku a největší počet srdíček vyhrává. Já jsem se vyfotila v mikině, kterou jsem na Zootu bohužel ani nenašla. Fotku můžete vidět trochu níž. Možná jste ji viděli už na u mě na Instagramu a třeba i díky vašemu srdíčku jsem vyhrála! Děkuji moc, udělalo mi to velkou radost. ♥
 
 
Nakonec nám zazpívala Tereza Černochová a pak se soutěž vyhodnotila. Ještě jednou děkuji za pozvání. Se sestrou jsme ani neměly v plánu se tam zdržet tak dlouho, ale nějak se nám tam zalíbilo. :) A až budu mít nějaké fotky z nového polaroidu, tak vám je třeba ukážu. Vlastníte polaroid?
 
INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

8 komentářů: