Lucie Šumová: MY WEEK IN PICTURES

MY WEEK IN PICTURES

By | 18:51 18 comments
Ze začátku to bude vypadat trochu jako nějaký psí článek, ale nebojte. Zase jsem dala dohromady pár fotek z týdne, teprve je tu takový článek podruhé. Snad mi to vydrží a budete ho tu vídat každou neděli. Bohužel mi to dělá docela problém, protože když koukám na fotky, tak jsem vlastně skoro nic zajímavého nevyfotila. Časem si na to snad přijdu, protože většinu fotek jste už mohli vidět na mém instagramu. No nevadí.. Dozvíte se tu, co jsem v pátek dělala zase v Praze, co budete mít v další soutěži nebo jaké boty jsem si koupila. Ještě jsem si objednala jedny, které by mi měly tento týden přijít. Už se nemůžu dočkat! A ano, zase jsou to kecky. Určitě je brzy uvidíte. Jak jste se měli tento týden vy? A co vám udělalo radost?

Nová kámoška z Prahy, jmenuje se Laura.♥
No a samozřejmě náš miláček Akim. ♥
Nechyběla ani špenátová polévka.♥
A to jsou mé nové slip-ony z H&M. Nejspíš už zítra s nimi přidám outfit, který mám z pátka nafocený společně s Laurou, haha.
Jak už jsem psala, tak v pátek jsem byla zase v Praze. Tentokrát jsem se sešla s Kristýnou Tulachovou a šly jsme se podívat na blogerskou akci od dejmidarek.cz. Znáte to? Máte tam svůj účet? Já děkuji za pozvání a účet si možná později založím. :) Konalo se to v kavárně Kidó na Letné, kde to mají vážně moc krásné. Bylo to moc fajn.
Dokonce si každý mohl ozdobit svůj perníček. Všechno tam bylo pro nás moc hezky připravené a všichni na nás byli moc hodní. Taky tam bylo dost dobrot! Nejlepší byly mini pizzy nebo taštičky plněné nivou, mňam. Lákavě vypadala také červená limonáda, ale tu vám teda určitě nedoporučuji. Byla z červené řepy, žádná malina. :D
A o víkendu vlastně ani nic zajímavého nebylo. Nedávno jsem říkala, jak jsem strašně dlouho nebyla nemocná až mě z toho zabolelo v krku, tak snad to bude už dobrý. :)
Dokonce jsem vyhrála giveaway u talk to my moustache, díky! Jsem zvědavá na můj vzhled mořské panny a jak to bude fungovat. Mělo by to vytvořit lehce zvlněné vlasy jako z pláže.
Taky milujete tyhle taštičky? To mi připomíná, že giveaway o kabelku Victoria Delef skončila. Kdo vyhrál jsem napsala pod fotku na instagram a vítězný komentář jsem přidala také na facebookovou stránku- TADY. Příští soutěž bude o něco od Pandory, tak jsem zvědavá, jak se vám to bude líbit. :) Možná to sem dám už v týdnu, uvidíme! Sledujte to.
Maliny a mango♥ Je to moc dobré, mají to v Lidlu.
A nechybí tu ani moje ovesná. Taky máte vždycky víc všeho ostatního než samotné kaše? Co máte nejradši?
Mám nějakou novou kosmetiku od Avonu. Líbil se vám kosmetický článek o mých oblíbených produktech? Najdete ho TADY. Třeba začnu psát o kosmetice častěji. :) Klidně mi takhle někdy napište, co by se vám líbilo za článek. Brzy bude také jeden o mých vlasech.
INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

18 komentářů:

  1. Krásné random fotky :) www.kristynablog.com

    OdpovědětVymazat
  2. Krásne fotky :) najprv som si podľa úvodnej fotky ozaj myslela, že to bude nejaký psí článok :D tá kaviareň vyzerá naozaj krásne:) a sorbety z Lidla sú úplne mňam.

    OdpovědětVymazat
  3. Opet povedene fotky.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  4. Jehee, já a tyhle fotky úplně zapomněla!! ♥ ty chci vidět všechny :3

    OdpovědětVymazat
  5. ďekuji za upozornení na zajímavý web. o dejmidarek jsem ješte neslyšela. vypadá to zajímavě:)
    DanyLoveLife

    OdpovědětVymazat
  6. ty slipony jsou skvělé!

    www.stylesolution.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Skvelé fotky :) Akim je nádherný pes! ;)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  8. Nádherné fotky a mně tam ty zvířátka vůbec nevadí, když jsou tak roztomilé! :) A ty perníčky už mi připomněly Vánoce, hihi :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  9. Nějaké slip ony bych si taky chtěla koupit, hrozně moc se mi tento styl bot líbí :)

    OdpovědětVymazat
  10. mango mám moc ráda a mangovou zmrzlinu ještě víc :)

    OdpovědětVymazat
  11. To jsou nádherné fotky a ty psíci jsou super. :)

    STYLE WITHOUT LIMITS

    OdpovědětVymazat
  12. ty slip ony te nedrou? :) taky mam jedny z HM, jakoby kozenkove, a pokazde mi uplne znici paty, takze jsem je mela na sobe asi jen dvakrat :// vzdycky na ne v HM koukam, ze maji hezke vzory i barvy, ale bojim se je uz proto koupit :/

    ClaudiasNewLife

    ClaudiasNewLife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mě mrzí, mají tam teď spoustu pěkných. Mě vůbec nedřou, ale chápu tě, taky bych se bála koupit další.:/

      Vymazat
  13. Opravdu povedený článek Luci, super fotky♥

    OdpovědětVymazat
  14. Krásný fotky, Luci. Ty slip ony vypadají skvěle! Akce v Praze musela být skvělá, když si dělám kaši, tak tam taky vždycky mám daleko víc ovoce a semínek než kaše :D A jsem zvědavá na soutěž s Pandorou!

    OdpovědětVymazat