Lucie Šumová: GOOD MORNING!

GOOD MORNING!

By | 14:30 8 comments
Čím si děláte dobré ráno? Na mě zabírají lívance, které vážně miluju! Takže pokud mi je donesete do postele a budete mě s nimi budit, tak se vůbec zlobit nebudu.
Jak můžete vidět na mém Instagramu, tak zdravě vážně nejím. V Cosmopolitanu jsem viděla tento recept na lívance a řekla jsem si, že se o něj s vámi podělím. Hlavně vám ukážu naopak mé lívance. Normálně je tedy vůbec zdravé nedělám. (150g hladké mouky, banán, 200ml mléka, 2 lžíce cukru krupice, trochu másla, 2 lžíce oleje, 1 vajíčko, 2 lžičky prášku do pečiva, špetka soli) Rozhodla jsem se, že nějaké zdravější zkusím, a tak jsem rozmačkala banán, přidala ovesné vločky, kokos, skořici, mléko, vajíčko a osmažila na pánvi. Nakonec jsem si na ně dala banán, borůvky, kokos a přiznám se, že i trochu javorového sirupu, haha. Takže opravdu zdravé lívance. Můžete vidět, jak to dopadlo. Znovu už je asi zkoušet nebudu, normální lívance jsou určitě lepší. Tak třeba příště zkusím recept právě z nového Cosmopolitanu. Ať už děláte lívance jakkoliv, tak ten banán je v nich opravdu nutnost. Mňam!


A úplně nejlepší na nich je to, že si na ně můžete dát co máte rádi. U mě určitě vede nutella, smetana s cukrem a hlavně maliny! ♥ ♥ ♥ Jak je máte rádi vy? Nebo dáváte přednost slané snídani?
INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

8 komentářů:

  1. ja se priznam, ze nedelam zadny, prootoze ja a kuchyn nejde dohromady :D i kdyz livance bych mozna zvadla.. vim, ze kdyz je vzdycky delala babicka, tak sem si je davala se smetanou/slehackou a boruvkama nebo dzemem :)

    ClaudiasNewLife

    OdpovědětVymazat
  2. Lívance, je jedna z mých nejčastějších snídaní, mám je ráda na jakýkoliv způsob. :) http://luccyablog.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. No ty jsou krásné, hned bych se taky zakousla. Lívance miluju a už vím co budu zítra mlsat! DĚKUJUUUUU! :)
    https://hudbaumelci.wordpress.com

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadá to dokonale, z těch fotek jsem málem umřela! :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  5. Tohle vidět takhle večer je strašný zlo! :D Taky miluju lívance a taky nejlíp s malinami. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Aaa, tak ty vypadaj výborně!!! ❤️❤️

    OdpovědětVymazat