Lucie Šumová: ESPRIT

ESPRIT

By | 21:39 19 comments
Tentokrát na mě můžete vidět něco neobvyklého. Ano, myslím tím bílé kalhoty. Mám je nové z Espritu, o kterém jsem slyšela vždycky velké chvály na džíny. Máte nějaké? Teď se vrátím k těm mým, se kterými jsem si nebyla vůbec jistá. Vlastně ani teď pořád nejsem, ale jsou super pohodlný a strašně příjemné. Asi tak půlroku zpátky jsem si zkoušela v nějakém obchodě bílé kalhoty. Líbily se mi, ale jsem zvyklá na tmavé, tak se mi na mně prostě nezdály. Určitě to znáte. Líbí se vám to na ostatních, ale u sebe na to nejste vůbec zvyklá. Nepořídila jsem a zůstala dál u tmavých. Nedávno jsem tak přemýšlela nad tím, co si vezmu na sebe a narazila na tmavě modrou kostkovanou košili. Hned jsem si k nim představila bílé kalhoty a musela jsem je mít. Vždyť s černou by se košile úplně ztratila. Tmavě modrou s bílou jsem měla vždycky ráda, hlavně v létě. To jste pak úplnej námořník! U bundy jsem přemýšlela, jestli si vzít postopadesáté černou koženou nebo poprvé tmavě modrou bundičku, kterou jsem si koupila o prázdninách, když byly vedra a do teď ji nevytáhla. Nakonec vyhrála! A pokud bundu sháníte, tak v Espritu jsem viděla moc pěkné, ale to spíš pokud chcete zainvestovat do opravdu pořádné. Tohle je proti nim hroznej hadr, haha. Už pomalu začínám myslet na to, co budu nosit na podzim. Jo a víte co? Můžete si balíček objednat domů, na Espritu je internetový obchod. Prohlížíte oblečení a můžete nakupovat. S tím tedy zkušenosti ještě nemám, ale určitě bych se toho nebála. Jinak pokud máte rádi obyčejné jednobarevné nebo i vzorované trika, tak se tam podívejte. Mají moc pěkný výběr! Minimálně z nich si vyberete.:) A co říkáte na video- Esprit Fall 2015- #ImPerfect ?
Fotky jsou ze středy z Prahy, kde jsem byla s Leou Melíškovou. Celý den ve škole a pak jsem hned jela dál. Po skvělém jídle jsme se stihly rychle vyfotit, i když už byla skoro tma, tak jsme našly aspoň tohle místo. Vážně jsem se o bílé kalhoty bála a čekala, kdy se ušpiním. Neuvěříte, ale o půlnoci jsem se s čistými dokonce vrátila domů. Dále jsme se byly podívat na módní přehlídku návrhářky Jany Minaříkové. K vidění byly také modely Michaely Mathonové, Barbory Fialové a Sabiny Schindlerové. O tom jsem vám už několikrát psala. Dnes jsem byla opět v Praze! Tentokrát na marianne slevy. Taky jste byli nebo se chystáte zítra? :)
INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

19 komentářů:

  1. Skvělý outfit, moc ti to sluší! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Také pokukuju po bílých kalhotách :D A mám stejné obavy jako ty.. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Stunning!

    Have a WONDERFUL weekend!
    With love,
    Suzy ( ˘ ³˘)♥

    THE KAWAII PLANET

    OdpovědětVymazat
  4. Bile kalhoty take chci. Jako vzdy ti to slusi.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  5. ja nemam uplne bily, ale odstinem se tem bilym hodne podobaji-taky jsem je jeste nevzala na sebe, protoze se bojim, ze bych je hned uspinila .. outfit je moc hezky :)

    ClaudiasNewLife

    OdpovědětVymazat
  6. biele nohavice by pre mňa boli zabiják :D ale na tebe sú super ;)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  7. bílé kalhoty jsem měla, ale neuměla jsem se k nim chovat a tak skončili špatně.... :D :((
    Pěkný outfit. :)

    http://somethingbykatep.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Hezký look! Bílé kalhoty ti sluší, já bych je mít nemohla..:)

    OdpovědětVymazat
  9. Bílé kalhoty jsou top a kabelka úplně úžasná :-)

    OdpovědětVymazat
  10. to je skvělý :-). hrozně se mi líbí to prostředí a přítmí :-). a ta košile je skvělá! takovou nějakou sháním :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Ty jo, mně se ty bílé džíny strašně líbí, vždycky po nich koukám, ale nikdy jsem si žádný nekoupila. Bojim se, že bude všechno prosvítat, anebo že budou prostě na mně vypadat blbě. Asi nikdy se k nim neodhodlám :D :D

    OdpovědětVymazat
  12. páni, jsi krásná :) bílé kalhoty sháním už měsíc :D
    www.plesatazpevacka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Kočička! Ty kalhoty ti moc slusi, někdy půjčis 😈

    Natalieasblogger.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Vypadá to skvěle, jednoduše ale šik!

    Klára
    NARA blog
    www.natalieklara.blogspot.cz

    Zvu Vás všechny k naší giveaway o kerammické dózičky ve tvarů cupcaků!: http://natalieklara.blogspot.cz/2015/09/sweet-next-50-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  15. perfektní, k tomu není ani co dodat <3

    OdpovědětVymazat
  16. parada! odkial je ta bunda, ak sa smiem spytat?

    OdpovědětVymazat