Lucie Šumová: HATS

HATS

By | 0:42 17 comments
Kombinujte hravé a romantické kousky, co vám jen fantazie stačí! Vzdušné materiály, krajky, klobouky, vzory květin, šaty, tuniky... Do horkého dne ideální ne? Takový venkovský romantický styl se mi v létě také líbí, ale moc ho nenosím. Přesto mám pro vás dnes rovnou dva outfity. Co na takový styl říkáte vy? Inspirovala jsem se v srpnovém Cosmopolitanu, kde najdete jako dárek třešňový krém na ruce od Dermacolu. Kupujete si někdy časopisy kvůli dárkům?
V prvním outfitu mám na sobě po velmi dlouhé době tento přehoz s třásněmi. Sice jsem byla strašně nadšená, když jsem si ho koupila, ale je mi úplně k ničemu. Vážně vůbec ho nenosím, tak třeba na podzim ho vytáhnu. Uvidíme, ale s koženou bundou se mi docela líbil, takhle to můžete vidět v outfitu TADY. Tak jak se to líbí vám? Dále po dlouhé době nějaký výrazný náhrdelník. Tenhle je od ségry z šuplíku, haha. Novou kabelku z F&F jsem si zamilovala. No vše můžete vidět sami. :)
Klobouk, top, náhrdelník, sandále: H&M,   kabelka: F&F,   náramky: RESERVED,   sukně: VERO MODA,   přehoz: BERSHKA,   tetování: GOLDENTATS.CZ
Podobný outfit jsem přidávala nedávno, můžete se podívat SEM. Mám na sobě bílé šaty z H&M, které jsem objednávala z jejich e-shopu. Čekala jsem na ně pěkně dlouho, ale o tom jste se mohli také na blogu dočíst (TADY). Opravdu jsem byla ráda, že jsem nebyla jediná a našlo se tolik z vás, kterým se stalo něco dost podobného. Bílé šaty zase s hnědou barvou. Klobouk se mi koukám na fotkách moc nelíbil, že je asi na jedné fotce a ještě ho držím v ruce. A co boty? Tak ty jsem na půdě hledala pěkně dlouho, vzdala jsem to a nakonec je mamča vyčarovala. Mám je už strašně dlouho a vůbec je nenosím, ale teď se hodily. Nojo, další věc s třásněmi. Na tom možná něco bude. Asi nic pro mě. Jinak tu mám zase tetování, které můžete vyhrát! Stačí napsat komentář TADY, ale honem, protože brzy bude pozdě. :)
Batoh, šaty: H&M,   náhrdelník, klobouk: LINDEX,   boty, pásek: TALLY WEIJL,   náramky: RESERVED,   bunda: AMERICAN APPAREL,   tetování: GOLDENTATS.CZ
INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

17 komentářů:

  1. Já si časopisy kupuji jen s dárky. :))) Outfit ti moc sluší :)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  2. Outfity se mi líbí oba! Ale ten první asi o trošku víc :-) Ta třásňová vesta je totiž skvělá <3

    OdpovědětVymazat
  3. tenhle styl se mi letos šíleně líbí :) krásné, Lucko!

    OdpovědětVymazat
  4. Krásný outfit, mně se hrozně líbí ten klobouk, ale hlavně ten batůžek!! :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  5. Skvelé kombinácie u oboch outfitov. Veľmi sa ti to hodí :)

    http://accessoriesforbeauty.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  6. Tento časopis moc nečtu, ale první outfit se mi hrozně líbí;)

    OdpovědětVymazat
  7. líbí se mi oba, ale asi víc ten druhý !! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ten náhrdelník v druhém outfitu je uplně boží:)

    OdpovědětVymazat
  9. Super!! Takový klobouk Nutně potřebuji...:)

    OdpovědětVymazat
  10. Oba outfity ti tak seknoooooou! Ale ten druhý se mi líbí víc, takový Coachellovský, haha. Až díky tobě jsem si ted' uvědomila, že jsem si už asi 3roky žádnej časopis nekoupila :D:D lol

    OdpovědětVymazat
  11. sluší Ti to! oba outfity jsou moc pěkné :) a musím se přiznat, že do přehozu s třásněmi jsem se zamilovala na první pohled, jen bych jej teda taky moc nevynosila! :D :))

    OdpovědětVymazat
  12. Krásne, mne sa strašne páči ten prehoz, len tiež som rozmýšlala, kde ho využijem. No ale nakoniec sa po ňom asi popozerám, haha. :)

    Simona | liveinfoxworld.blogspot.com

    OdpovědětVymazat