Lucie Šumová: PROFESSIONAL CLEANSING

PROFESSIONAL CLEANSING

By | 13:00 7 comments
Dnes vám představím zajímavý přístroj a ukážu co používám na vyčištění pleti. Tadá. Už dlouho vám chci představit Deep Pore Cleanser, což je přístrop pro hloubkové čištění pleti. Trochu vám ho představím, řeknu vám mé zkušenosti, ukážu produkty, které k němu mám a mnohem víc.

Před použitím si musíte vyčistit pleť. Tak vám teď rychle ukážu, jak se každý den odličuji. Už tak dva roky používám 3 kroky od Clinique, které seženete v Sephoře. 1.krok je čištění, 2. exfoliace, 3. hydratace, ale krém jsem si samozřejmě před použitím přístroje nedávala. Občas použiju i nějaký peeling nebo třeba jiné tekuté mýdlo, které zrovna testuji nebo když nějaké dostanu. :)

To by zatím stačilo a teď co najdete v balení- šetrný čistící gel 50ml, přístroj Deep Pore Cleanser, balení 40 bavlněných tamponů, stojan na přístroj a samozřejmě návod a baterie.

Vždycky jsem chtěla vyzkoušet Clarisonic. Tohle je teda něco jiného, ale je to novinka od Rio-Beauty, tak mě to zajímalo. Porovnat je bohužel nemůžu. Můžete použít 4 způsoby ošetření:
1. Hloubkové čištění- Namočíte vatový tampon do vody, nasadíte na Deep Pore Cleanser a aplikujete šetrný čistící gel, který je v balení.

2. Příprava pleti- Aplikujte tonikum vhodné pro váš typ pleti nebo jemný peeling. Není potřeba vatový tampon. Jaký jsem měla peeling Ryor můžete vidět na fotce.

3. Hydratace- Aplikujte hydratační přípravek nebo vyživující gel vhodný pro galvanické ošetření. Není potřeba vatový tampon.

4.Omlazení- Tady také není potřeba vatový tampon a samozřejmě použijete přípravek s omlazujícími účinky na vodní bázi. Omlazení jsem nezkoušela, ale mamka ano. Z přístroje byla nadšená. Zkoušela třeba pleťovou masku Princess nebo Collagen serum.

Jsou k dispozici 2 stupně intenzity. Vysoké a nízké. Pokud máte citlivou pleť je doporučený nízký (,,L") stupeň. Já jsem se ze začátku docela bála jaké to bude a když jsem si dala nízký stupeň, tak mi to připadalo jako by to nic nedělalo. Takže jsem používala vysoký stupeň.
Každodenní ošetření pro normální pleť- hloubkové čištění a hydratace, pro suchou pleť hloubkové čištění, příprava pleti a hydratace. Jednou týdně všechny čtyři způsoby. Jeden program trvá 5 minut. Což se přiznám, že jsem to každý den nedělala, už vůbec ne ráno. Jedině večer, ale stejně jsem na to byla kolikrát unavená a vyčistila si normálně pleť. To ale nebudete mít tak jemnou pleť a skvělý pocit jako po použití tohoto přístroje!


Vše seženete na http://www.rio-beauty.cz/.

A když už jsme u té péči o pleť.. Znáte švýcarskou společnost Karin Herzog? Je známá především v Belgii, Francii, Švýcarsku a Anglii. Já jsem se o ní dozvěděla nedávno a rozhodla jsem se něco vyzkoušet. :)

Vybrala jsem si Professional Cleansing- krém na vyčištění pórů odstranění nečistot a odlíčení make-upu. Používám ho ráno i večer. Vymáčknu si malé množství, smíchám s teplou vodu a masíruji na obličej pomocí krouživých pohybů. Potom si opláchnu obličej teplou vodou. Hydratuje a zjemňuje kůži. Taky moc hezky voní. :) Co rádi používáte vy?

INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

7 komentářů:

  1. Už dlhšie premýšľam, že si niečo podobné zaobstarám. Ďakujem ti za tip, idem sa hneď na to pozrieť. :)

    Simona | liveinfoxworld.blogspot.com

    ....

    OdpovědětVymazat
  2. Ja mam galvanicke pristroje spojene hlavne s bojem proti vraskam a akne. Ale nejak jsem nepochopila zda to melo nejaky ucinek ? Jake byly zmeny ? :) Urcite bych byla vice sdilna byt tebou :) Jinak mam clarisonic a nedam na nej dopustit :)
    Lenny Mali i Danmark

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To máš pravdu, moc jsem toho nenapsala. Myslím, že pleť se mi zlepšila, ale že to zase takový zázrak nebude. Čekala jsem od toho víc a clarisonic jsem sice nikdy nezkoušela, ale strašně mě vždycky lákal, takže když jsem mohla vyzkoušet tento přístroj, tak jsem byla fakt ráda. Snad někdy použiju clarisonic a budu moct porovnat. Asi od toho od všech těch reklam čekám totiž moc a zázraky.:D nevím jak je to u clarisonicu, ale tady mi vadilo třeba i to, kolik času to zabralo, ale nakonec jsem měla teda vyčištěnou pleť jako nikdy! :)

      Vymazat
  3. Ten prístroj musí byť super :) aj ja som už dlhšie nad niečím takým uvažovala, ale stále to posúvam. :D ale už by som sa mala odhodlať.

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  4. Taky mám takovýhle přístroj na čištění pleti a zbožňuji ho, vždycky mám pak pleť jak dětskou prdelku :D:)
    One blondie life

    OdpovědětVymazat