Lucie Šumová: NATY

NATY

By | 19:46 15 comments
V pátek bylo zase super vedro a já byla v Praze. Viděla jsem se s Kačkou, kterou už znám pěknou dobu. Pokud mě někdo z vás sleduje dlouho, tak je dost možný, že si na ni pamatujete. Byly jsme spolu na táboře u moře, haha. Bezpochyby s ní bylo víc článků, ale to jsem radši ty opravdu staré hodně promazávala a u některých už se ani fotky nezobrazují. Možná bude taky brzo blogovat nebo dokonce i vlogovat z Kanady. To vám dám pak určitě vědět. :) Potom jsem se viděla s Naty, kterou sleduju už strašnou dobu na instagramu. Asi před měsícem si dokonce založila blog, který mě moc baví. Vás bude taky, tak se určitě podívejte a sledujte TADY!! :)
Ráda jsem ji poznala, je skvělá, tak snad se uvidíme příště v Liberci! Samozřejmě jsme rovnou vyfotily outfity, ale moc jsme tomu nedaly. Natálka vystřídala dokonce dva, tak se na ně podívejte SEM a ty šaty jí pochvalte, krásná barva! Přejdu na můj outfit, takže.. V tomto černém overalu z H&M jste mě už mohli vidět. Když jsem ho kupovala, tak jsem se bála, že ho nebudu nosit. Na outfity se můžete podívat TADY a TADY. Ten druhý s kimonem je s tímto vlastně dost podobný. Mám přes něj přehoz z F&F, kde se v poslední době dají najít vážně pěkné věci, vlastně i tahle kabelka. Chtěla jsem nějakou ne moc velkou ani moc malou a taky konečně v jiné barvě než v černé. Tak jsem si pořídila tuhle. Co na to říkáte a co v takových vedrech nosíte vy? :)
Kabelka, přehoz: F&F,   overal: H&M,   slip-on boty: PRIMARK,   náramky: PANDORA a RESERVED,   hodinky: DKNY
INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

15 komentářů:

  1. Krásné fotky, úplně záříš! :)

    anotherdominika.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Kabelka a vlastne cely outfit ti moc slusi.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Moc pěkný, jste obě kočky! :) a přehoz teda perfektní :)

    OdpovědětVymazat
  4. Jste kočky, sluší Vám to :) A máš úžasnej overal Luci

    OdpovědětVymazat
  5. Máš úplne nádherný úsmev, veľmi ti to pristane!

    OdpovědětVymazat
  6. líbí se mi kalbelka :) celkově je outfit supr :)

    OdpovědětVymazat
  7. já jsem naprosto okouzlena kabelkou :-)

    OdpovědětVymazat
  8. krásny outfit aj fotky :) zamilovala som sa do tvojej kabelky :D
    Jane´s World

    OdpovědětVymazat
  9. Krásne fotky a máš krásnu kabelkiu farbu ma úžasnúú!

    OdpovědětVymazat
  10. jééj, kočky ste! ♥ Ja som akurát dnes z Prahy prišla a dúfam, že sa tam ešte v blízkej dobe vrátim, zamilovala som si to tam.

    Simona | liveinfoxworld.blogspot.com

    ....

    OdpovědětVymazat
  11. outfit skvěle ladí, líbí se mi hlavně to kimono ♥ jinak máš úžasný úsměv, na všech fotkmách vypadáš hrozně sympaticky!

    OdpovědětVymazat
  12. Úžasný outfit ♥ obzvlášť kimono a boty :) na fb (stránka: Móda zo slovenských a českých ulíc) ti tie slip-on boty dosť hejtovali ale podľa mňa sú skvelé a úžasne dotvárajú outfit :) A inak tvoj krásny, prirodzený úsmev robí fotky ešte krajšími :)

    OdpovědětVymazat