Lucie Šumová: LAS TORTILLAS

LAS TORTILLAS

By | 14:05 9 comments
Nevíte, co si dát dnes k večeři? Prohlížela jsem si nový Cosmopolitan a narazila jsem na krásnou barevnou stránku plnou dobrot. To mě z celého časopisu zaujalo prostě nejvíce. Šlo o tortilly, které jsou strašně jednoduché. Ohřejete placku a dáte do ní to, co máte nejraději nebo prostě to, co máte zrovna doma. Samozřejmě moc ráda bych si do tortilly dala lososa nebo krevety, ale ty jsme doma neměli. Tak jsem vymyslela něco jiného.



Myslím, že je to také moc dobré jako pohoštění. Na stůl dáte košík s plackami a další mísy se zeleninou, sýry, masem, různé omáčky a co vás napadne. Každý si tak udělá tortillu podle sebe, tak jak ji má rád. To je na tom to nejlepší. Záleží jen na vás. :)



Já mám nejraději kuřecí maso, takže u mě to bylo jasné. Abych u něj neměla jen zeleninu, tak jsem přidala avokádo, mou oblíbenou nivu a chilli omáčku.


U další tortilly jsem se nechala inspirovat caesar salátem. Opečená anglická slanina, caesar dressing, parmezán, ledový salát a cherry rajčátka.


Na poslední tortillu jsem kromě zeleniny dala hermelín, který jsem obalila a osmažila. Určitě ho radši obalte dvakrát, ať se vám nerozteče. Doplnila jsem ji domácím česnekovým dressingem (bílý jogurt, česnek, pepř a sůl) a rybízem, který dodá tortille neobyčejnou chuť.


Tak kterou si vyberete? :)

INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

9 komentářů:

  1. Všechny vypadají delicious :) a jelikož na večer nic nemám, zkusím hned tu s kuřecím masem a avokádem.. Díky za tipy.

    Lukáš
    http://ajlaffesn.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Mňam všechno to vypadá hrozně dobře, já je taky miluju! Ale asi bych si vybrala tu první :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  3. Tortillu jsme si také dělali a byla výborná :))) A tyhle tvé tipy jsou super :)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  4. Páni, to jsou kombinace, vsadila bych na první nebo druhou, moc nemám ráda kombinovat slané se sladkým. Tortilly mám moc ráda, většinou si je děláme taky s kuřecím masem, spoustou zeleniny a česnekovým dresingem :)

    OdpovědětVymazat
  5. Hmmmmmmmm, že bych si dala k večeři tortillu?! JInak za mě rozhodně tu s Avocadem. V tortille mám stejně jako ty ráda kuřecí maso a vždycky vsázím na klasiku- kuřecí maso, ledový salát, okurka, jarní cibulka, rajče, paprika a domácí dresing, mňam. Podle mého jsou tortilly prostě skvělý i na rodinný oběd, každý si ji udělá podle svého a absolutně všem bude chutnat.

    Jinak krásný fotky! :)

    OdpovědětVymazat
  6. s tortilami sa dá neskutočne čarovať, sama ich veľmi rada používam :) tie tvoje vyzerajú úchvatne ;)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  7. omg tak to vypadá úplně nejlíp !

    OdpovědětVymazat
  8. všetky vyzerajú veľmi dobre! :) takéto jedlá mám rada.

    OdpovědětVymazat