Lucie Šumová: ANSWEAR

ANSWEAR

By | 17:28 11 comments
Dnes přišel balíček z Answear! Znáte slevovekody.com? Najdete tam spousty zajímavých slev, právě teď právě na Answear nebo například Douglas, Baťa, ale i spousty dalších. Určitě se podívejte, než něco objednáte. Třeba najdete něco, co se bude hodit. :)


Teď už rychle k balíčku. Sestra si objednala mikinu, tak mi tam rovnou přihodila triko BLOGGER, haha. Balíček objednala v pondělí 13.dubna a přišel ve středu 15.dubna. Což mi přijde dobrý, ale nechápu, proč slibují doručení do 24 hodin. Pro zaregistrované poštovné zdarma? Sestra se zaregistrovala a co jí to ukázalo? Ať si objedná ještě něco, že nad 1000Kč je poštovné zdarma. Tak to si snad dělají srandu. :D Nakonec balíček nad tisíc korun byl, takže poštovné zdarma.


Objednáváte na answear.cz? Tohle byla naše druhá objednávka a vše v pořádku, když nepočítám, že moc slibují a pak nic.:D Zaregistrovat se ale vyplatí, protože za každou objednávku máte body, které můžete použít na další nákup. Takže AnswearClub určitě prozkoumejte. Taky se mi tam líbí "Kup si outfit" a poprvé mě to tam zaujalo asi nejvíc.

MIKINA: TADY,   TRIKO: TADY

INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

11 komentářů:

  1. Ešte som o tom nepočula, ale rozhodne sa na to pozriem. A to tričko je parádne :D

    OdpovědětVymazat
  2. Pekne obleceni, to triko je super.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Tričko je skvělý, že já blbec si neobjednala radši to než sukni, která mi je velká... Já na aswear.cz objednávala zas přes plnapenezenka.cz a dostanu tak nějaké peníze z nákupu zpět :) V pátek o tom budu mít článek na blogu.
    P.S.: I mikina je krásná, ten vzor se mi líbí.

    OdpovědětVymazat
  4. veci vyzerajú naozaj skvelo :) sama ináč neznášam také zvláštne praktiky e-shopov, kde ti niečo sľúbia a nakoniec nič z toho. :D

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  5. to triko Blogger je úžasný, dostal mě hlavně ten zlatý nápis <3

    OdpovědětVymazat
  6. To cerne triko blogger je uzasne.

    OdpovědětVymazat
  7. mikina je zaujimava :)
    www.donnaiveh.com

    OdpovědětVymazat
  8. Moc krásná mikina. Na Answear jsou nyní také zajímavé slevy na https://slevovykupon.net/s/answear-cz/

    OdpovědětVymazat