Lucie Šumová: I LOVE IT

I LOVE IT

By | 17:00 9 comments
Když už přidám nějaký článek, tak je to akorát tak outfit. Občas by to prostě chtělo něco jiného. Vlastně proto jsem psala dokonce tipy na jídlo v Praze. Takže je dost možný, že jsem tam psala to samý. Článek najdete TADY, kdyby se chtěl někdo ještě podívat. No ještě než vám ukážu pár fotek z polaroidu, který jsem měla půjčený nebo fotky z Adidas showroomu, kde jsem byla koncem ledna, tak dnes vám ukážu co jsem si oblíbila a nebo možná i něco nového.




Jako první tu mám boty, které jste na mně ještě neviděli. Doufala jsem, že zimní boty nebudou potřeba, protože je vybírám fakt hodně nerada a většinou se mi stejně nelíbí. V Batě jsem narazila na tyhle Weinbrenner a teď jsem opravdu ráda, že je mám.


O stránce CASEABLE.COM jsem dřív už psala. Najdete tam spousty skvělých krytů a dokonce si tam můžete vytvořit svůj vlastní. Stačí vložit vlastní fotku nebo můžete i nějakou z internetu. Dřív jsem si nechávala udělat kryt se lvem, možná si to někdo z vás pamatujete. Můj nový kryt najdete na stránce TADY, mají tam kryty i na jiný telefony. Přišel rychle a vše bylo úplně v pořádku. Určitě se na stránku podívejte a třeba si taky vyberete. Když jsem koukala po krytech na iPhone 6 v obchodech, tak jsem toho moc nenašla. Na první fotce můžete vedle něj vidět i průhledný, který mám z Electro Worldu. Ten taky hodně nosím, žádný barevný jsem nechtěla.



Taky konečně něco z kosmetiky po dlouhé době. Řasenku Lancome jsem dřív měla Hypnose Doll Eyes, když jsem šla pro novou, tak jsem narazila v Marionnaud na Hypnose Star v balíčku za stejnou cenu. Připadá mi stejně dobrá. Tužku na oči sice nepoužívám, ale mamka si ji vezme určitě ráda. Odličovač očí se vždycky hodí, ale stejně mám nejradši obyčejný Nivea.
A co to červené vajíčko Sephora Kiss Me? Překvapilo mě, že i když je to balzám, tak má dobrou pigmentaci. Už mám druhý ve stejném odstínu. Je to Candy Apple a taky tak moc krásně voní. Příchutí mají několik, určitě si vyberete. Připomíná mi eos balzámy, ale ty jsem nikdy neměla, tak bohužel nemůžu porovnat. Tohle je ale fakt super!




Svetr už byl v minulém outfitu TADY. Tyhle fotky jsem fotila někdy začátkem prosince, kdy nebyl žádný sníh. Měla jsem z nich v plánu udělat samostatný outfitový článek, ale nelíbily se mi. :D Takže aspoň tyhle teď použiji. Eshop FASHIONLOVER.CZ určitě navštivte. Zboží se mění a nabídka není stála, tak ať vám něco neuteče. Balíček mi přišel asi do dvou dnů, vše super a svetr je opravdu mým oblíbeným.


A teď to nejlepší. Růžovou voňavku Hugo Boss Ma Vie Pour Femme jsem si vybrala k narozeninám v setu i s tělovým mlékem. Vůně popisovat neumím, takže je to spíš takový tip pro vás po čem v parfumerii sáhnout a co vyzkoušet. Když jsem ji vybírala, tak mi to trvalo pěkně dlouho a vůbec jsem se nemohla rozhodnout. Parfém Michael Kors je úplně jiný, ale zamilovala jsem si ho. Vtipný je, že poprvé ho na mě stříkla mamka v Sephoře a obě jsme řekly jak nám strašně smrdí. Další den jsem ho cítila z vlasů a hrozně se mi to líbilo. Příště jsme ji zkoušely znova a přišla nám najednou úplně skvělá. :D Stačí jedno stříknutí a vydrží fakt dlouho. Jaký parfém je váš oblíbený?


INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

9 komentářů:

  1. Obal na iPhone je fakt bozi! <3 A co se tyče toho článku o tipech, kam v Praze, tak zrovna včera jsme s kamoskou zasly do Cafe Palanda. A super! Takže víc takových článku :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi bude chvíli trvat než posbírám nějaké další tipy. Ještě když nejsem z Prahy. :D Ale určitě to poslední článek nebyl. Jsem ráda, že se v Palandě líbilo a chutnalo!

      Vymazat
  2. Uuu ten obal je vážne skvelý, ja mam obľúbený parfem od Cartier ktorý krásne voňal ale nevydržal dlho aspoň som ho ja velmi na mne necítila :)

    OdpovědětVymazat
  3. Na tý poslední fotce ti to hrozně sluší a ten béžovej svetr je super :)

    Lucieswlife

    OdpovědětVymazat
  4. Ten balzam od Sephory je trochu napodobenina EOSu, ale je pravda, ze ten vajickovy tvar je takovy mazlivy :-)
    ted posledni dobou na svuj telefon taky nosim nejradeji pruhledny kryt:)
    Http://thankgodiamwoman.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Ten svetr se zipem je naprosto krásnej!:)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  6. Ten obal mě ze začátku docela vyděsil :D ale je to super :D

    http://idreamaboutcalifornia.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Svetrík ti neskutočne pristane :) A tie topánky sú úžasné..presne po takých túžim :)

    More than Fashion

    OdpovědětVymazat
  8. Moc pěkné fotky :)

    http://assecondmoments.blogspot.com

    OdpovědětVymazat