Lucie Šumová: DANIEL WELLINGTON

DANIEL WELLINGTON

By | 15:30 14 comments
Tak konečně je mám! Pokud sledujete mou facebookovou stránku, tak už asi víte. Hodinky Daniel Wellington jsou teď hodně oblíbené. Líbí se mi svým jednoduchým designem a dají se nosit úplně ke všemu. Značka je zaměřená na dámské i pánské hodinky. Můžete se na ně podívat a vybrat si ty své na stránkách DANIELWELLINGTON.COM jako jsem to udělala já. Objednala jsem si je 19.února a 26. mi přišel balíček. Můžete si je vybrat buď s koženým páskem, který je udělaný z té nejkvalitnější italské kůže, nebo s textilním řemínkem. Můžete si koupit i samostatné pásky a měnit je podle nálady. Najednou máte několik hodinek najednou!

Já si vybrala rose gold s černým koženým páskem. Je to typ Classic Sheffield LadyPokud si nějaké objednáte na www.danielwellington.com a zadáte kód "luciesumova" dostanete 15% slevu. Nejsou nejlevnější, tak si myslím, že se to určitě hodí a jsou kvalitní.  :) Jak se hodinky líbí vám a které byste si vybrali?




INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

14 komentářů:

  1. Sú krásne presne v tejto čiernej farbe sa mi páčia najviac !:)

    OdpovědětVymazat
  2. Swiss made su hodinky, toto su ukazovatele casu .

    OdpovědětVymazat
  3. DW hodinky jsou teďka hrozně populární koukám! :) Ale jsou opravdu krásné, kdybych nosila hodinky, určitě si vyberu tuto variantu, jsou podle mě nejhezčí. S tím vyměňováním řemínků je to super nápad. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Mne sa tiež páčia tieto klasické, ale na moje miniatúrne zápästie by aj tak boli priveľké. ♡

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oni ani nejsou tak velké jak to vypadá na fotkách. Fakt jsem byla překvapená, když mi přišly a čekala jsem je větší, ale tyhle dámské jsou fajn. Pánské jsou větší. :)

      Vymazat
  5. Tyto hodinky bohužel naprosto ztratily svou originalitu, když je nosí kdejaká pofiderní bloggerka, která je zdarma dostala v rámci reklamní kampaně. Je to hrozná škoda. Uvažovala jsem o nich, ale když je teď vidím na každé druhé ruce, až se mi zprotivily.

    OdpovědětVymazat
  6. Mne se hodinky take moc libi, jak jsou jednoduche a ten vyber reminku je take super, ale uz je to ted az moc velky mainstream a tak zustanu u tech svych Tissot :-)

    Http://thankgodiamwoman.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. na ruce vypadají opravdu dobře, takový kousek se rozhodně neztratí! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Úžasné hodinky a fotky, myslíš že za to opravdu stojí dát ty peníze. A mohla bych se prosím zeptat kde jsi stáhla šablonu na tvé domovské stránce? :-)

    http://christinwest.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. Jsou naprosto luxusní! Můžu jen tiše závidět :)

    OdpovědětVymazat
  10. Jinak tady je s nimi soutěž ale asi to bude hodně o štěstí je vyhrát https://www.brasty.cz/soutez

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj Luci, prosím tě, toto jsou malé, střední, nebo velké? Váhám právě, které objednat... Moje ruka není packa žádné křehotinky, ale tlustá nejsem. Tak nevím, jestli si objednat střední nebo velké... Díky moc :) Jíťa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, tyto jsou malé, dámské. :) Já jsem si pak pořídila ještě jedny, akorát stříbrný a to už radši pánský, protože se mi větší líbí víc. :)

      Vymazat
  12. Také uvažuji nad nákupem těchto hodinek, chtěla bych si je objednat přímo ze stránek danielwellington.com, ale mají pobočky jen v USA, nevíte jestli se pak ještě platí clo a DPH? Děkuji za odpověď :)

    OdpovědětVymazat