Lucie Šumová: L´ORÉAL PROFESSIONNEL

L´ORÉAL PROFESSIONNEL

By | 19:12 35 comments
Vždycky jsem měla takové suché a drsné vlasy, nikdy nebyly nějaké hebké. Pokud to tak máte i vy a chcete na to něco vyzkoušet, tak čtěte dál. Šampony často střídám a ráda zkouším nové. Dnes vám právě jeden ukážu i s maskou na vlasy. Nebudu o tom moc povídat, protože sama mám ráda krátké recenze a navíc tomu zase až tolik nerozumím. Jen řeknu, jak mi to prostě vyhovovalo.

na začátek před recenzí jedna bonus fotka z TOHOTO outfitu, haha:D

Začnu šamponem, protože ten jsem si vždycky dávala na vlasy jako první. Je fajn a má takovou moc pěknou ořechovou vůni. Mamka šampon taky vyzkoušela a byla spokojená. Zanechává vlasy vyživené a hebké. Musím říct, že hebčí než jindy fakt byly! Nevím, jak by to bylo bez té masky na vlasy, ale byla jsem spokojená. Vydržel mi docela dlouho a pění dobře.
Koupíte: TADY/167Kč
Pak jsem pokračovala s touto maskou na vlasy. Bez kondicionéru jsem se překvapivě obešla, tohle vám udělá dost jemné vlasy a dokonce se i lépe rozčesávají bych teda řekla. A to mám normálně s rozčesáváním docela někdy i problémy. Objem vám teda nevykouzlí, spíš vám ho asi trochu ubere, ale to mi nevadilo. Šlo mi o to, jestli vlasy budou opravdu hebčí a ano! Jsou! Maska mi vydržela déle než šampon a ještě teď i s jiným šamponem ji někdy používám.
Koupíte: TADY/247Kč


Z této stránky jsem si šampon i masku objednala a byla jsem spokojená, vše přišlo brzy a dokonce mi přišla i SMS den dopředu, že balíček přijde. Takže tuto stránku doporučuji, to mluvím teda o objednání vlasové kosmetiky. Nic jiného jsem tam nikdy nekupovala. Cena za dopravu byla myslím snad jen 79Kč. K objednávce mi zdarma přišel i vzoreček na nějaký šampon.
Jaké šampony jste si posledně oblíbili vy? Střídáte je? :)

Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

35 komentářů:

  1. To vypadá dobře :). Máš krásné vlasy.
    Já teď dlouho používala Syoss a musím říct, žádný zázrak, jak tvrdí v reklamě to není.. nevidím žádnou změnu. Teď budu používat Yves Rocher tak uvidím! :)

    OdpovědětVymazat
  2. já bych si zase naopak přála vlasy o něco hrubší. mám je strašně jemný, věčně zacuchaný, nedrží mi žádnej účes, hrůza :D

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, já používám Absolute repair a zatím taky spokojenost ;-)

    Přijďte na naší Giveaway ;-) http://www.deer-meadow.com/2012/08/giveaway-druha.html

    OdpovědětVymazat
  4. Taky mám drsné a suché vlasy, používám i přírodní olivové nebo kokosové oleje místo masek a stejně.. Jsou nepoddajné. :D

    OdpovědětVymazat
  5. Ta fotka s těmi vlasy je úžasná! Asi se po tom podívám, opravdu by se mi hodil! :)

    ______
    Zvu tě na giveaway o balzámy crazy rumors! :)
    http://vendulajirmannova.blogspot.cz/2012/08/giveaway-no3.html?showComment=1344878009704#c3251754576170473194

    OdpovědětVymazat
  6. Podle popisu mám vlasy jako ty :D)
    Používám taky od značky L'oréal kondicionér/masku, pak něco od Schwarzkopf na žehlení a je to super :))

    http://fallspringanything.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. I kdyby sis umývala vlasy octem, tak je budeš mít vždycky nádherné! :-) Každopádně šampon i kondicionér vypadají dobře a navíc mají nádherný obal :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Nevypadá špatně, taky bych nějaký takový potřebovala:) Ale přes net se mi nechce objednávat:D

    OdpovědětVymazat
  9. loreal mám ráda, ale o tomhle jsem neslyšela, každopádně to vypadá dobře:)

    OdpovědětVymazat
  10. MaRtii: Syoss mě taky nějak nenadchl, když jsem ho jednou zkusila.

    OdpovědětVymazat
  11. Lucinko <3 To ty vždycky potěšíš! :-)

    OdpovědětVymazat
  12. Napsala jsem ti ho na formspring :-) Promiň, mám nový... :-/

    OdpovědětVymazat
  13. Luci, máš opravdu skvělý, blog. Vždycky ráda si přečtu, co tady přidáváš, máš originální nápady, a nevím co všechno ještě!:)) PS: nevíte někdo náhodou, jak se jmenuje nový blog od http://nikolecka.blogspot.cz/? Děkuji za odpověď:).

    OdpovědětVymazat
  14. Anonymní: Jé, děkuji strašně moc. :) A s tím novým blogem nevím. :/:(

    OdpovědětVymazat
  15. Loreal moc ráda nemám, ale strašně by mě zajímala ta vůně :)

    OdpovědětVymazat
  16. Zrovna jsem si včera koupila kakaový šampon z této řady, jsem na něj zvědavá :)

    OdpovědětVymazat
  17. Lucy, Nevím jestli znáš nějaký šampon na takové vlasy: Mám je opravdu dost suché, roztřepené konečky... Jsou to moje vlasy ale hroznéé! Už nevím co s něma .. POužívám Lipocomplex sprej, Šampon Zatím Bed Head Nepomáhá.., Dále taky masku a vlasy ale taky nepomáhá. Myslíš že tenhle by mi pomohl? :) Děkuju Zuzka

    OdpovědětVymazat
  18. Joo lucy: Parfums jsem objednávala parfémy ale vůbec stejně nevoněly jako v parfumerii douglas takže Parfums už NIKDY! Za mě ;) Z.

    OdpovědětVymazat
  19. Mám mastné vlasy, takže musím šampóny střídat. Nejradši mám právě ty od L'oréal :))

    OdpovědětVymazat
  20. Anonymní: Zkus tenhle šampon a určitě budou hebčí, já teď používám i tekuté krystaly o kterých budu brzy taky určitě psát a mám vlasy úplně hebké, jako nikdy! Na ty roztřepené konečky moc nevím no:/

    Anonymní: Tak to se dalo čekat, když se podíváš na ty ceny parfémů. Já bych si tam parfém taky nikdy neobjednala, ten zrovna jedině v parfumérii! :)

    OdpovědětVymazat
  21. Já jsem si z parfums.cz už několikrát objednávala pleťovou kosmetiky a vždycky jsem byla spokojená. Balíček mi přišel vždycky do druhého dne a poštovný vás taky nezruinuje :D Ale je pravda, že parfém bych si odtamtud taky asi neobjednala, no..

    OdpovědětVymazat
  22. ja jsem verna vsem typum samponu z lidlu a stridam to s samponem od ziajy... od prirody mam prave strasne jemne rychle se mastici vlasy, takze chci, aby byly trochu pevnejsi :) proste presne naopak od tebe :D

    http://www.ivetsperspective.com

    OdpovědětVymazat
  23. vlasy máš nejlepší a nejkrásnější!
    já se svýma moc nenadělám, prostě kudrnaté a suché a když si dám nějaký ten vyživující mám je zase nahoře spláclé a děsně rychle mastné :D

    OdpovědětVymazat
  24. Miluju tvoje vlasy!

    musliwithmilk.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  25. Máš krásné vlasy. Já jsem teďkom zkusila marocký olej od Avonu a vlasy mám po něm krásně hebké, rozčesané a nezacuchají se. Kdyby ses chtěla podívat na jeho recenzi, mám jí na blogu.

    OdpovědětVymazat
  26. ty máš krásné vlasy, nepotřebuješ žádnou speciální vlasovou kosmetiku! :D já teda u sebe ani nevím, jaké mám lasy, jestli jemné nebo hrubé, nepoznám to. jen vím, že jsou husté a až po pas. a používám jen kopřivový šampon z tesca za cca 15 korun. :D nebaví mě investovat do šamponu, když mi stejně každý vždycky umyl vlasy stejně.

    OdpovědětVymazat
  27. Ta fotka je hroznaaa

    OdpovědětVymazat
  28. Fotka je úúúžasná :) Ta maska se mi líbí, ale obsahuje silikony? Né, že bych na to byla nějaká ujetá, ale když už jsem koupila dražší šampon bez silikonů, tk nechci masku s :D

    OdpovědětVymazat