Lucie Šumová: Lee Stafford ??

Lee Stafford ??

By | 14:02 32 comments
Tento článek je tak trochu o ničem, ale já budu ráda za každý komentář, ze kterého se něco dozvím. Tak k tématu.. Možná už znáte růžovou značku Lee Stafford, kterou seženete například v Profimedu. Pokud s ní máte nějaké zkušenosti, tak to je ještě větší plus! Zajímá mě totiž vaše každá zkušenost s touto značkou. Ať už od ní máte nějaké sérum, šampon, lak na vlasy, kondicionér, nějakou masku nebo jakoukoli ochranu proti sluníčku, teplem, apod.. Já totiž přemýšlím o tom, že bych si pořídila šampon, kondicionér a masku na vlasy a to právě od této značky z řady Hair Growth. "Šampon, kondicionér a maska pro rychlejší růst zdravých vlasů, aby dosáhly své maximální délky. Vlasy získají objem, jsou posílené, měkké, hladké a zdravější." Co u nich píšou, zní moc hezky, ale taky psát si můžou co chtěj a třeba to jsou vyhozené peníze a tak bych se s vámi ráda poradila. Tak co? Máte zkušenosti? Nebo vás od této značky aspoň něco láká? :)

Šampon- tu
Kondicionér- tu

Vlasová maska- tu

Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

32 komentářů:

  1. Něco myslím od teto značky mela ceady ...

    OdpovědětVymazat
  2. ja mam skusenosť so značkou lee stafford konkretne s touto maskou a šamponom a kondicionerom pre brunetky , podla mna su to skutočne vyhodene peniaze pretože toto iste dokaže šampuk z lush alebo aj gliskur čierna rada :)

    OdpovědětVymazat
  3. měla jsem! a mužu jenom doporučit akorát mi moc nevoněl :P

    OdpovědětVymazat
  4. Já bych o tom chtěla také vědět více, zda to funguje. :)

    OdpovědětVymazat
  5. tuhle značku vlasových výrobků jsem ještě nikdy neměla,ale moje kámoška si jí chválí! :)

    OdpovědětVymazat
  6. o této značce slyším poprvé takže bohužel zkušenost nemám, ale pokud ty koupíš tak se budu těšit na recenzi :)

    OdpovědětVymazat
  7. Kass.enka Bows- Díky, projdu celý její blog, ale máš pravdu, teď jsem si vybavila její fotky z toho obchodu.
    Veronika- Pokud si je pořídím, určitě dám vědět a později by byla určitě i recenze. :)
    Děkuji za všechny rady.

    OdpovědětVymazat
  8. Taky jsem ještě o téhle značce neslyšela a doví, jak je dobrá nebo naopak není..

    OdpovědětVymazat
  9. značku znám a láká mě už nějaký ten pátek, ale také si stále říkám jestli to nebudou vyhozené peníze, protože není zrovna nejlevnější :X

    http://angellovely-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  10. Lee Stafford je skvělá značka! Určitě kupuj :)...produkty hezky voní a jsou super!

    OdpovědětVymazat
  11. Túto značku vidím prvý krát a som zvedavá na recenzie,ak si tieto tri výrobky kúpiš :)

    OdpovědětVymazat
  12. Já na to taky pořád koukám no a bojím se , abych za to ty peníze zbytečně nedala a pak to stálo za nic ale to co o výrobcích píšou zní lákavě no :) Asi zkusím tu masku:)

    OdpovědětVymazat
  13. Já osobně s touhle značkou žádné zkušenosti nemám, ale kamarádka má právě šampon a kondicionér z této řady a pořád mi o nich básní, že to jsou naprosto skvělé věcičky :) Takže na tvém místě bych do toho ty peníze vrazila. Také si plánuji pořídit něco od této značky :))

    OdpovědětVymazat
  14. Já osobně s touhle značkou žádné zkušenosti nemám, ale kamarádka má právě šampon a kondicionér z této řady a pořád mi o nich básní, že to jsou naprosto skvělé věcičky :) Takže na tvém místě bych do toho ty peníze vrazila. Také si plánuji pořídit něco od této značky :))

    OdpovědětVymazat
  15. já jí nezkoušela, ale tuhle sadu uplně všichni chválí, takže musí být vážně dobrá !

    OdpovědětVymazat
  16. Já bych koupila všechno :D

    Byla bych ráda, kdyby si se přihlásila do fotografické soutěže na mém blogu :)
    http://lola-dressmaker.blogspot.com/2012/04/fotograficka-soutez.html

    OdpovědětVymazat
  17. Taky jsem o téhle značce ještě nic neslyšela, ale vypadá velmi lákavě tak doufám, že jestli si něco z kolekce pořídíš uděláš recenzi:)Omlouvám se, že nemohu poradit...

    mymagic-fashion.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  18. tyjo, to vypadá skvěle, díky za tip určitě se na to podívam :)

    OdpovědětVymazat
  19. tuto značku neznám, ale vypadá dobře ;)

    OdpovědětVymazat
  20. tuhle značku znám, ale nikdy jsem netíhla k tomu si něco z této řady koupit, tak jsem zvědavá jak si vybereš :)

    OdpovědětVymazat
  21. vždy som si chcela niečo od tejto značky kupiť, ale ešte som to neourobila. tak som zvedavá čo si kupiš. :)

    OdpovědětVymazat
  22. S touhle značkou bohužel nemám žádné skušenosti,ale slyšela jsem o ni. Navíc by mě to taky zajímalo...já používám od Yves Rocher sampon Anti- Chute a zatím si nemužu stěžovat :)

    OdpovědětVymazat
  23. Luci mám zkušenosti, psala jsem i tady recenzi : http://monikahoffova.blogspot.com/2012/02/vlasova-kosmetika-recenze.html
    Tak se mrkni i kdokoliv ostatní, jedině to doporučuji. S tím růstem vlasů nevím, myslím si, že každý má délku vlasů stejně danou geneticky a nijak moc to žádné přípravky neovlivní, takže bych nečekala zázraky. Ale jinak bych do jakéhokoliv jiného produktu šla. Já mám sprej, který dělá efekt vlasů z moře :D a potom ochranný sprej na žehlení. Tak si to pročti :-)

    OdpovědětVymazat
  24. mám suchej šampon, největší vynález! :D

    OdpovědětVymazat
  25. masku mám a je nejlepší! používám ji asi od Vánoc a to jen 1x týdně, ne při každém mytí jak doporučují, protože si umývám vlasy každý den ráno a nestíhala bych to..:)) a je fakt, že vlasy jsou delší a delší!!:) mám v plánu si koupit i šampón, aby to bylo účinnější, protože jsem fakt spokojená :) navíc po masce jsou vlasy krásně jemné, voňavé.. úplně ach :D

    OdpovědětVymazat
  26. Masku používám a můžu jen doporučit, ale nemyslím si, že v kombinaci i se šamponem a kondicionérem by to dělalo ještě větší zázraky. Kamarádka co to používala všechno říkala, že to vyšlo nastejno.

    OdpovědětVymazat
  27. také už jsem o ní hodně přemýšlela... ale bojím se, abych nebyla zklamaná.

    OdpovědětVymazat
  28. já měla celou řadu pro rychlejší růst a je vážně super a funguje, i na vypadávání vlasů! vyzkoušela jsem šampon na objem, barvený, beachbabe sprej a teď řadu s arganovým olej (olejíček, masku a šampon). Leea už nikdy neopustímn!

    Mandarina.

    OdpovědětVymazat
  29. Mám. Maska pro růst je výborná - voní, nezatíží vlasy a uzdraví pokožku hlavy. Možná i rostou rychleji. Pak mám sampon pro brunetky, ten moc hezky tonuje. Kondicioner pro velké husté vlasy moc nepřesvědčil. A lesk ve spreji taky nic moc. Přesto značku doporučuju, vyložené zklamání jsem s ni nikdy nezažila. A všechny ty veci fakt nádherně voní!

    OdpovědětVymazat
  30. Doma kondicionér Lee stafford mám. Mohu vám ho jen doporučit. Mám ho jen chvíli, ale hned jsem si ho oblíbila! :) Vlasy jsou hebké, mám větší objem a k tomu ještě nádherně voní. Moje vlasy mi rostou strašně pomalu, tak doufám že mi to tento přípravek pomůže napravit! Uvažuji i o koupi masky nebo šamponu :)

    OdpovědětVymazat