Lucie Šumová: AX PARIS

AX PARIS

By | 14:00 45 comments
V minulém článku (TADY) jsem se zmiňovala o tom, že můžete čekat další recenze na internetové obchody a říkala jsem vám, že jsem si u nějakých něco objednala. Jeden z nich je i AX Paris, balíček mi přišel včera a tak vám můžu říct mé první zkušenosti s tímto e-shopem. Pokud máte zkušenosti i vy, jsem zvědavá jestli stejné nebo jiné. :) Tak já bych začala..

AX Paris:
Oblečení této značky zakoupíte na stránkách TADY a můžete tento obchod a jeho novinky sledovat na facebooku. Jinak na něm seženete vše a můžete si pořídit třeba celý nový outfit. Mají tam šaty, kalhoty, boty, košile, kabelky, pásky a mnoho dalšího. Mají dokonce i skvělý výběr, že akorát nebudete vědět co dřív. Jelikož se blíží to léto, tak jsem chtěla šaty. Většina se mi zdála spíše na večer než na šaty do města normálně přes den a když jsem si už objednala jiné šaty jinde, tak jsem se rozhodla, že si koupím něco jiného. Hodně mě zaujaly kalhoty, jediné co mě od nákupu kalhot odrazovalo bylo rozhodování- jakou velikost vezmu. Nakonec kalhoty přeci jen mám a padnou mi a jsem spokojená. Je to teda takový zajímavější kousek do šatníku, ale s jednoduchým vrškem budou super a jsou s vysokým pasem. Co na ně říkáte? Chápu, že se asi nebudou líbit všem, tak jsem zvědavá. :))


Jak byl balíček zabalený?
Nic dokonalého a ani nic hrozného, prostě normálka. Fajn!

Poštovné:
Balíček jsem objednávala 19.4. (čtvrtek) a přišel už 24.4. (úterý).Poštovné po Evropě je necelých 6 liber, jinak o poštovném se dočtete více TADY. Pokud vaše objednávka bude stát více než 60 liber, tak budete mít tuším poštovné zdarma. :))

Velikost:
Jak už jsem psala, tak výběr velikosti mě od kalhot odrazoval. Toto je má první objednávka přes internet, kdy jsem si koupila kalhoty. Vždy jsem se té velikosti prostě bála, ale Ax Paris je tak super, že mi i ochotně poradili a tak jsem si nakonec vybrala- velikost 6 (34) a padnou mi dobře. Nejsou mega volné a ani netlačí, takže paráda! Nakupujete kalhoty přes internet nebo se toho bojíte jako já a raději si je vyzkoušíte v obchodě? :))

Kvalita:
Tak to nedokážu zatím nic moc říct, když tak se mě za čas zeptejte TADY a určitě odpovím. Jinak jsou kalhoty pohodlné a určitě i vydrží, budu jim věřit. :))



Shoda fotek:
Na fotografii pod tímto textem jsou fotky kalhot z jejich stránky a ostatní fotky jsem fotila já, tak to můžete nějak porovnat. Jinak outfit v nich určitě brzy bude, takže je uvidíte brzy určitě mnohem lépe!
Podle mě se fotky shodují, aspoň tyhle kalhoty. Přišlo mi opravdu to, co jsem si objednala a to jsou přesněji TYTO kalhoty. :))



Závěr:
Kytičky mám ráda a už vám takhle v kalhotách kvetu, haha. No jsem spokojená a nejvíce mě překvapilo, jak brzy přišel balíček, to je úplně nejlepší!! Tento obchod doporučuji všem, nemám žádnou negativní připomínku. :))
Snad je článek v pohodě, psala jsem ho pozdě  v noci a publikuji dnes- naplánovaný post. Tak se mějte krásně! :) 
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

45 komentářů:

  1. Krásné jsou!:)

    mymagic-fashion.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Jsou nejkrásnější, nejúžasnější a nejlepší..:) Nikdy jsem si nemyslela, že by se mi mohly líbit květinové džíny. Já bych si ale kalhoty určitě z internetu neobjednala, protože jsem docela dost dost vysoká a tak mám problém s délkou kalhot..:)

    OdpovědětVymazat
  3. Sú také živé, kvetinky mám rada aj ja :) som zvedavá na outfity :)

    OdpovědětVymazat
  4. vypadají skvěle! těším se na outfit :-)

    mujfialovysvet.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. tie sú nádherné,teším sa na outfit,učite budú vyzerať dobre :) najskôr som si myslela,že to budú šortky ale dlhé nohavice sú ešte lepšie!

    OdpovědětVymazat
  6. no teda já květované vzory moc nejsem, ale jako oživená outfitu budou tyhle kalhoty skvělé! takže jo! líbí se mi!!! ;))

    http://angellovely-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. super kalhoty,ale klasikumám ratši!!:)

    OdpovědětVymazat
  8. vypadají perfektně, možná ještě líp než na fotkách ze stránek! :)
    já si kalhoty radši zkusím v obchodě ale.
    Ady.

    OdpovědětVymazat
  9. Vypadají pěkně:) první květinové kalhoty co se mi líbí:)

    OdpovědětVymazat
  10. no, tak ty jsou dokonalý! :)

    whatyourheartsaystoyou.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  11. obdivuju tě :) taky jsem na tyto kalhoty, koukala, ale prostě s ebojím kupovat kalhoty přes internet ... ale díky tobě to snad i vyzkouším!! :)

    OdpovědětVymazat
  12. Páni na to že výrazné kalhoty bych moc nenosila tak tyhle mě dostaly:)

    OdpovědětVymazat
  13. Tak ty jsou naprosto dokonalý!! :) Na nakupování přes net jsem zatím nenašla odvahu :D

    OdpovědětVymazat
  14. ty kalhoty vypadají lépe na tobě než na té fotce ;) jinak jsou moc pěkné! :)

    OdpovědětVymazat
  15. Jsou nádherné a určitě ti musí moc slušet, kdybych na ně měla nohy tak neváhám a koupím je!! :) Nádherné! a to doslova! Miluju kytičky ;)

    OdpovědětVymazat
  16. jsou krásné. nádherné! nemám slov!

    OdpovědětVymazat
  17. Chtěla jsem si objednat kalhoty z F21 ale nakonec jsem se na to vyprdla protože jsem se bála, ale ted díky tobě už se nebojím, jupiii :*.. A jsou užasne maga bomba dělo boží! Mužu si koupit stejné? :D :))) už se těším na outfit. THUMBS UP!!!!! <333

    OdpovědětVymazat
  18. Líbí se mi ten vysoký pas :)
    Ale koupit bych si je přes internet asi netroufla ;D

    OdpovědětVymazat
  19. ty jsou prostě nádherný , jsem zvědavá jak je budeš kombinovat ))

    OdpovědětVymazat
  20. nááhodou :) vypadají fakt skvěle :)

    OdpovědětVymazat
  21. vypadají perfektně, budou ti slušet!:)

    OdpovědětVymazat
  22. Vypadají skvěle! těším se na outfit :))

    OdpovědětVymazat
  23. jsou nádherný!! ale džíny bych se asi bála si objednat, je dobře že ti padnou :)

    OdpovědětVymazat
  24. s AX Paris zkušenosti mám a jen ty nejlepší! :))
    kalhoty jsou prima! už se nemůžu dočkat, jak je skombinuješ ;))

    OdpovědětVymazat
  25. chci outfit a co nejrychleji :))))

    OdpovědětVymazat
  26. moc se mi líbí, ale já už ted na kytky moc nejsem :)) ale doma mám floral shoes a floral dress a stále je nedám z ruky :))

    OdpovědětVymazat
  27. krásné kalhoty, ale jako kraťasy by se mi líbili víc:)

    OdpovědětVymazat
  28. jsou super:)) budou ti určitě slušet!

    OdpovědětVymazat
  29. Ahoj ja som sa chcela spýtať či ti šlo normalne zaplatiť lebo mne tam vždy vyhadzuje error a nejde mi vôbec odoslať platbu :-(

    OdpovědětVymazat
  30. Ahoj, můžu se tě zeptat, zda jsi neměla problémy s platbou, protože mě to nejde,ať to zkouším, jak to zkouším :(....

    OdpovědětVymazat