Lucie Šumová: sunglasses-shop

sunglasses-shop

By | 20:14 20 comments
    Chtěla bych vám představit internetový obchod, kde seženete spousty slunečných brýlí. Ano, budu mluvit o sunglasses-shopu, kde si můžete vybrat brýle i podle značky! Mají jich opravdu spousty, například Chanel, Ray-Ban, Guess, Dior, Animal, Carve, Nooka, Tiffany, Police, Lacoste, Gucci, Versace, Fox, Roxy, Jimmy Choo, The Row, Prada a spousty dalších. Opravdu máte z čeho vybírat. Na rovinu říkám, že se stránkou spolupracuji a jedny brýle mi poslali, kdyby mi je oni nevybrali, sama bych to asi nedokázala! Poslali mi tyhle a jsem z nich hotová, už se dokonce těším na léto až je využiju. :)

    O poštovném toho zrovna moc nevím, ale dočtete se o něm třeba tady, kde najdete i takovouhle tabulku, jak dlouho to tak trvá a kdy máte balíček čekat, taky kolik to stojí.

    Já jelikož s nimi spolupracuji, tak jsem to normálně neobjednávala, ale psala jsem si s nimi přes e-mail. Adresu jsem poslala přesně 16.11.2011 a balíček mi přišel 12.12.2011, což je docela dlouhá doba. Nedivila bych se, kdyby to poslali nějak jinak, že třeba chtěli ušetřit na poštovném? Fakt nevím. :D Ale počkat na ty brýle, přeci jen stojí za to. Navíc... co s nimi v zimě?:)



    Prosím ignorujte ten prach na brýlích, chtěla jsem brýle dnes přefotit, ale bylo nějaké špatné světlo, tak jsem to nechala takhle. Podle mě jsou brýle moc pěkné, mě se teda tyhle líbí. Jsou zrcadlový, takže vám do očí nikdo neuvidí. Jestli sledujete můj blog už někdy od léta, tak jsem si chtěla podobné brýle pořídit, ale pak jsem je nějak nekoupila. Tak je mám, hurá!
    Balíček byl moc pěkně zabalený. Přišel v takové kouzelné krabici (1.fotka), ve které jsem našla taštičku sunglasses-shop, tu jsem otevřela a tam byl ukryt tento poklad. Pouzdro s brýlemi a hadříkem! Nechyběl ani katalog, který vám rychle ukážu v animaci tady:


Vše nové, krásné, Lucka spokojená a vy budete určitě taky. Už nevím, co dál vám říct, zase nemůžu ty brýle přechválit, ještě by se mi z nich staly namyšlenci! Haha. Když tak se podívejte SEM a dotazy čekám TADY. Ještě jsem se vám chtěla v brýlích vyfotit, ale to jsem bohužel nestihla, hlavně celý den pršelo! Fotky přeci jen budou, ale budete muset počkat na letní outfity, nebo možná i teď někdy se kvůli vám vyfotím, pokud bude zájem samozřejmě. :))



Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

20 komentářů:

  1. O tejto stránke som nepočula,vybrali ti skvelé! Akoby vedeli že si také chcela :D Páči sa mi,že k nim poslali aj púzdro,katalóg a handričku :) Určite sa nám odfoť!

    OdpovědětVymazat
  2. však proč je nenosit i v zimě? to je sluníčko nejostřejší! já zrovna dneska byla ve slunečních brýlích, jen to pak byl opruz jak se setmělo:D a jsem zvědavá jak na tobě budou vypadat, podle mě málokomu sluší

    OdpovědětVymazat
  3. Joll Burr: Já popravdě nenosím moc brýle ani v létě, takže asi tak. :D Až bude fotka, budete moc říct jak v nich vypadám. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkné - klasické pilotky. Těmi se nedá nikdy nic zkazit :)

    OdpovědětVymazat
  5. Jsou moc pěkné, přesně tenhle typ se mi líbí :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj, pozývam ťa ku mne na giveaway :)

    www.vida-cotia.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. poštovné mi príde pridrahé...
    a okuliare nosím aj v zime

    OdpovědětVymazat
  8. Vypadají suprově :DD
    www.teensmajdicka.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Jo, to poštovné mi taky přijde nějakééé drahéé. :/

    OdpovědětVymazat
  10. vypadají zajímavě , ale nejsem nějak na tyhle typy brýlí :)

    OdpovědětVymazat
  11. jsou fakt pěkný...já už strašně dlouho toužím po brýlých ray-ban, tak doufám, že je dostanu k narozeninám =)

    OdpovědětVymazat
  12. tie, čo ti poslali sú pekné, ale mám radšej obchody, ktoré ponúkajú poštovné zdarma, toto je podľa mňa trochu vysoké, keď si ich dostala až o mesiac :)

    OdpovědětVymazat
  13. Jé! ty jsou pěkné, stránky určitě využiju ;) jenom škoda, že ses nám v nich neukázala ;) ale tak snad příště ;)

    OdpovědětVymazat