Lucie Šumová: JAK SI VYLEPŠIT POKOJ

JAK SI VYLEPŠIT POKOJ

By | 21:51 10 comments
Když se zamyslím, tak už je to docela dlouho, co jsem se stěhovala do nového bytu. Bylo to v létě a už je leden nového roku. To tak letí! Bohužel kvůli koroně jsem neměla dost času, abych se věnovala nějakému vylepšení. V Praze momentálně totiž moc času netrávím. O to větší radost mi udělala nabídka spolupráce od DESENIO. Jedná se o stylové obrazy a plakáty v různých zpracování. Výběr je opravdu obrovský a místnost díky nim dost prokoukne. Pojďme se podívat, co jsem si vybrala já a.. mám pro vás i slevový kód!


25% SLEVA na DESENIO s kódem "LUCKASUMOVA" platí do 4. 2. 2021. Nevztahuje se na rámy a personalizované plakáty. Ale honem, není to jednoduché, já vybírala 3 dny!

Doporučuji si rozkliknout NÁSTĚNNÉ GALERIE, kde najdete plno inspirace a hlavně si můžete jednoduše vytvořit svou vlastní. Vyberete si místnost, kde chcete obrázky mít, koláž a pak už jen vkládáte a zkoušíte. Můžete si zvolit i barvu rámů a budete mít přesnou představu, jak výsledné obrazy budou vypadat. Já si zvolila plakáty do ložnice nad postel + jeden nad komodu ke šperkům.


Vyfotila jsem vám také balení. Bohužel jsem měla smůlu a přišlo mi naťuknuté sklo u rámu. Nemusíte se bát, produkty nemusíte zasílat zpátky. Pokud vám dorazí rozbitý či nesprávný produkt, tak stačí kontaktovat zákaznický servis. Vyplníte údaje o objednávce, přidáte fotku a vše se co nejdříve vyřeší. Což je fajn. Představa, že musím řešit odeslání tak velkého rámu.. to by mě dost odradilo od objednávky. Není problém! Více o REKLAMACI. A pustili jsme se do práce.. na Instagram jsem připravila REELS video. Kéž by to bylo tak jednoduché!



Děkuji moc Desenio za spolupráci. Z konečného výsledku jsem opravdu nadšená! V pokoji to nádherně ožilo a určitě budu muset pořídit nějaké i do obývacího pokoje. Teď už jen vybrat ty pravé, které mě jen tak neomrzí. :) Pokukuji hodně po přírodních motivech. Jezera s mlhou v horách, oceán se západem slunce, vlny, lesy a všechny tyhle nádherné krajinky. Na to bych mohla koukat pořád!



KTERÉ PLAKÁTY PŘESNĚ MÁM?
Bring Your Dreams – nápis na světle růžovém pozadí, rozměr 30 x 40 cm
White Roses – květinových tisků najdete v nabídce opravdu mnoho, u mě vyhrály bílé růže, rozměr 30 x 40 cm
Coral Sunset Peony – každá z nás miluje květiny, tak tu mám ještě pivoňky, rozměr 70 x 100 cm
Golden leaves – miluji kombinaci zlaté a tmavě zelené, rozměr 50 x 70 cm

Který se vám líbí nejvíc?



V pokoji mám vedle zrcadla komodu, na kterou odkládám hlavně šperky a parfémy. Když jsem viděla plakát Aesthetics, tak jsem měla jasno. Pro představu rozměr je to 50 x 70 cm.


INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

10 komentářů:

  1. Strašně krásné plakáty. :) Nevěděla bych, jaký vybrat dřív. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Joo, tak s tím jsem měla také problém! A moc děkuji. :)

      Vymazat
  2. Geniálny výber :) Už dlhšie po nich pokukujem :)

    OdpovědětVymazat
  3. Nějaké obrázky nad postel by se mi taky hodily. A ty tvoje jsou moc pěkné. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji! Konečně jsem se k nim dokopala a mám obrovskou radost. :)

      Vymazat
  4. Awesome and interesting article. Great things you've always shared with us. Thanks. Just continue composing this type of post.

    OdpovědětVymazat
  5. Moc pěkné, a to už se teda prodávají i takové obrazy aby k sobě ladily? To je docela originální nápad. Ale co jsem se chtěla zeptat kde jste sehnali, kupovali tu postel? Vypadá moc pěkně a teďka taky sháníme nějakou nejlíp dřevěnou postel zatím jsme koukali tady ale chceme víc nějakou světlejší jelikož máme i prosvětlenou ložnici.

    OdpovědětVymazat
  6. Great work on this essay. I sincerely thank you for the superb essay you produced for our class. The bulk of people would undoubtedly gain from this, I'm sure of it. You were kind enough to notify us about improve our room. Your website is wonderful; keep up the good job. The assignment service australia offers homework help at a reasonable price. Just a few minutes ago, I used it because I had just discovered it while looking for the best site to buy assignments in Australia.

    OdpovědětVymazat
  7. This information is one of my most interesting surfing posts today. This is a very energetic article and I really liked it. I am here for the next update. Thanks so much for sharing.- fed college of agriculture ishaigu admission form this year visit - Best Related Educational Updates Portal in the World; Examination and Academic Guide, High Paying Jobs & Scholarship Website

    OdpovědětVymazat