Lucie Šumová: PLYŠOVÝ SVETR

PLYŠOVÝ SVETR

By | 10:00 19 comments


Pamatujete na TYHLE fotky? Měly u Vás docela úspěch! Fotila je Dáša Kollárová, která je opravdu moc šikovná. Tentokrát jsme se šly projít po Letné po úžasných vaflích z Waf Waf a zkusily nafotit další. Byla to rychlovka, ale myslím, že se povedly. Která se Vám líbí nejvíc? Pokud také toužíte po pěkných fotkách, tak určitě napište Dáše na Instagramu do directu, kde se domluvíte. Má spoustu skvělých nápadů na další fotky!

A byli jste už v nové části na Chodově? Já ano a právě tam, jsem si v Pull&Bear koupila tuhle skvělou chlupatou růžovou věc! Fakt si v tom připadám jak plyšák a je to tak pohodlný. Škoda, že nemají ještě baby blue, hned bych šla i do ní. Jinak o Chodově Vám nejspíš ještě povím v jiném článku. :) Vzala jsem si k tomu bílou košili a konečně jsem zase vytáhla tenisky s výšivkou. Prošla jsem v nich Birmingham a Londýn a pak už jsem je skoro nenosila, tak konečně! Koukám, že musej zase do pračky, achjo. Nojo, to je přesně ta nevýhoda bílých bot. Určitě to znáte! Jinak tohle jsou jedny z mých nejpohodlnějších džínů z Topshopu, tak proto je na mě vídáte tak často. A taky milujete přesně tohle počasí?





Další novinkou v tomto outfitu jsou u mě hodinky, které jsou od značky Mockberg, což je švédská značka. Speciální na nich je to, že jsou ručně vyráběny z exkluzivních materiálů. Hlavně to nejsou jen hodinky, ale je to vášeň pro minimalismus a funkčnost. Dají se nosit ke všemu a každý den. Já je teď nosím pořád a jsem z nich nadšená. Ty mé seženete TADY a mají je i stříbrné. Jsou z kolekce Mesh, která je tak elegantní a líbí se mi nejvíce. Jejich první kolekce se jmenuje Originals a koukněte také na kolekci Petite, kde mají hodinky pásek z pravé kůže. Jsem zvědavá, které zaujaly nejvíce Vás. Tyhle hodinky se Vám rozhodně neokoukají! A představte si, začala jsem nosit prstýnky. Jedním z nich je tento od značky Modesi a moc mě baví kombinace stříbra s růžovým zlatem.






























Foto: Dáša Kollárová - Instagram

Tenisky: TK MAXX,   košile: H&M,   cardigan: PULL&BEAR,   džíny: TOPSHOP,   hodinky: MOCKBERG (TADY),   prsten: MODESI (TADY)

INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

19 komentářů:

  1. Moc pěkné fotky a ten kožíšek vypadá opravdu hodně pohodlně, ten by se mi hodil na moje cesty do školy, když vstávám na sedmou! :D
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! Joo viď, úplně svetr do školy nebo do autobusu na cesty. :D

      Vymazat
  2. Svetr je naprosto božský, na podzim a zimu naprosto ideální ♥

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  3. Jee, krásný fotky, no a ta růžová chlupatá věc?! ♥♥♥

    OdpovědětVymazat
  4. Jeee, ten ti fakt moc slusi, vypadas skvele! A fotky jsou taky super... <3
    xxx, Sandra

    OdpovědětVymazat
  5. jej to fluffy čudo ti veľmi pristane. ja by som chcela niečo také zimné, len neviem ako do toho nakombinovať šál. dosť by ma zaujímalo ako správne si dávať šál na tieto hrubé kabáty a s kapucňou.

    OdpovědětVymazat
  6. Toto je přesně ten druh svetru !!!!!!, který si člověk pouze několikrát vezme na sebe, dá vyprat a pak musí vyhodit do popelnice, protože svetr zcuckovatí a takzvaně zplstnatí. Taky si kup džíny o dvě čísla větší. Jsi v nich narvaná až to hezké není. Stránka děs a hrůůůůůza.

    OdpovědětVymazat