Lucie Šumová: MY WEEK IN PICTURES

MY WEEK IN PICTURES

By | 22:47 11 comments
Myslím, že tu tento typ článků chybí a každou neděli projet pár fotek není špatný ne? No dobře, možná někdy bude v pondělí s malým zpožděním. Já mám podobné posty na blocích ráda a co teprve takové fotky na Instagramu! Ty projíždím pořád, když mi něco unikne, tak je to vážně divný. Dozvíte se tu, co je u mě nového, co jsem třeba dělala zajímavého nebo i nezajímavého a můžete tu vidět různé random fotky. Možná to dopadne tak, že z toho bude food post, znáte mě. Na to možná vážně stačí můj Instagram nebo mě sledujete dokonce na Snapchatu? (luciesumova) Tak já tedy uvidím, jak se vám week in pictures články budou líbit. Můj život totiž na tohle tak zajímavý není, ale třeba se o mně dozvíte nové věci, které ještě nevíte a já budu mít o důvod víc fotit každou kravinu. Dnes začínáme, tak snad to tu nebude poprvé a naposledy! Tadáá! :D
Začnu pizzou z úterý, na které jsme byly s mamčou v pizzerii Coloseum v Praze. Nejdříve jsme si daly špenátovou polévku, kterou tam mají vážně moc dobrou. Určitě si ji někdy dejte! Já na ni chtěla jít už takovou dobu, tak konečně. ♥
Dále jsem se byla podívat v ZOOTU, kde to mají vážně nádherný. Do soutěže na mém Instagramu jsem pro vás vyzvedla kabelku Victoria Delef. Pokud nevíte o co jde, tak jsem o tom psala TADY nebo koukněte rovnou SEM. Končí ve čtvrtek, tak šup! Vážně nevím, jak z takových úžasných komentářů vyberu jen jeden. Snad mi s tím Zoot pomůže a nebojte se! Brzy bude další soutěž! :)
Ve středu jsem byla opět v Praze, ale tentokrát s Leou. Chystaly jsme se na přehlídku návrhářky Jany Minaříkové, kde byly k vidění také modely návrhářek Michaely Mathonové, Barbory Fialové a Sabiny Schindlerové. To sem píšu snad už potřetí. Akce se konala v Theatro Music Clubu, ale bohužel nás to tedy moc nezaujalo, spíš vůbec. Takže jen pár fotek, aby se neřeklo a na začátek samozřejmě jídlo. Večeře jak jinak než v pizzerii Coloseum. Mám to tam fakt ráda, ale pokud máte tip na restauraci v Praze, tak určitě dejte vědět. Ráda někdy vyzkouším. :)

Nojo, už zas. V pátek jsem jela do Prahy na dny Marianne. Takže dalším jídlem je pizza Margherita s parmskou šunkou a rukolou, kterou jsem měla v Ambiente Pizza Nuova. Byla vážně skvělá!
Viděli jste líčící článek? Najdete ho TADY a já už zkouším nové rtěnky. Třeba se o nich dozvíte někdy příště víc. Zatím prozradím odstíny těchto tří Mac CREMESHEEN LICKABLE, SATIN FAUX, BRICK-O-LA AMPLIFIED
Pořád mi dělají radost šperky Lyra a také OPS! kryt na mobil. Jak se vám líbí?
Co jste pořídili na dnech Marianne? Já například tyto džíny z Lindexu. :)
A mám nový přívěšek na Pandoru! Poznáte, který to je? ♥

 
Nakonec lívance a nebíčko z dnešního rána. To mi připomíná- viděli jste tento článek? :) A jak jste se tento týden měli vy? Tak jsem zvědavá, kolik fotek zvládnu přidat příště. To jídlo je tu stejně nejhezčí. Snad se článek bude líbit a mějte se moc krásně!!
INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

11 komentářů:

  1. Super krásné fotky jako vždycky :-) Ta fotka u zrcadla je boží <3

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělé fotky Luci :) Líbí se mi hodně šperky a ten kryt na mobil

    OdpovědětVymazat
  3. Luci, skvělý článek, bavil mě! A k přehlídce - jsem ráda, že jsem tam teda nejela, když tohle píšeš! :-D

    OdpovědětVymazat
  4. Tak jsem si očima pěkně napucla bříško :D a pokochala se zvířátky, nebem, ale i okamžiky z přehlídky a novou Pandorou =) Bomba!

    Dovolená ve Španělsku: Večeře v El Calé+Outfit

    OdpovědětVymazat
  5. ja tyhle clanky taky rada ctu a i pisu, je to vzdy takove fajn shrnuti tydne :) jinak na pizzu bych taky sla, a kremova spenatova polivka patri mezi moje nejoblibenejsi :)

    ClaudiasNewLife

    OdpovědětVymazat
  6. krásne fotky :) tiež mám takéto články rada.
    a to všetko jedloooo ♥

    OdpovědětVymazat
  7. moc hezké fotografie, jídlo vypadá skvěle, já byla také na té přehlídce a pamatuji si tě;)

    OdpovědětVymazat
  8. Všetko je krásne:) a to jedloo♥

    OdpovědětVymazat
  9. nádherné fotky západu Slunce:) já dny Marianne vynechala, ale slyšela jsem, že jsem o nic nepřišla. :)

    OdpovědětVymazat