Lucie Šumová: MUST HAVE PRODUKTY NA LÉTO

MUST HAVE PRODUKTY NA LÉTO

By | 12:14 5 comments
Dnes mám pro vás článek s mými nezbytnostmi na léto, které zakoupíte na Notino.cz. Rovnou můžete objednávat nebo si produkty vyzvednout v jejich prodejně. Určitě mi dejte vědět, bez čeho se neobejdete vy!

Produkty mám v černé kosmetické taštičce, která je fakt šikovná, protože je malá, praktická, omyvatelná a vejde se toho do ní víc než jste asi čekali. Všechny produkty, které budu zmiňovat úplně v pohodě nacpu do taštičky. Od teď budu využívat na cesty pořád! Některé produkty mám tedy v minibalení, ale přesně tak, jak si je vzít na cesty. Pokud se nebojíte, že si ji hned zaprasíte, tak mají i stříbrnou.


- Micelární voda pro citlivou pleť, kterou určitě každá znáte! Spolehlivě odlíčí i voděodolný make-up, ale zároveň díky okurkovému extraktu pleť zklidní a osvěží. Na cestování mám také ráda čistící ubrousky.



- Suché šampony moc nepoužívám, ale když už, tak ať krásně voní stejně jako tento od Batiste! Má krásnou višňovou vůni a krásně vlasy nadýchá a provoní. Vašim vlasům dodá objem a lesk. Věřím, že se ani ve vaší taštičce neztratí a na cesty, když si budete muset rychle upravit vlasy, tak se hodí! Co znám lidi kolem sebe, tak používají suché šampony právě od Batiste. Máte někdo zkušenosti s nějakým jiným? Já ještě zkoušela Aussie a byl taky super, můžu doporučit!

Avene Eau Thermale
- Jedna z nejlepších věcí v této taštičce a proto je taky největší! Je to termální voda, která zklidňuje a ochraňuje pokožku, ale v tomto počasí hlavně oceníte, jak vás krásně osvěží! Je vhodná pro zklidnění pokožky po pobytu na slunci nebo po holení, po použití nevhodné kosmetiky. Prostě vás zachrání! Jak vaši zarudlou a podrážděnou pokožku, tak vás před vedrem. Doporučuji všema deseti!




- Ultra lehký opalovací krém na obličej a tělo s vysokou ochranou SPF 50. 100% MUST HAVE. Obličej si musíme chránit, na to nikdy nezapomeňte! Mohlo by se nám to vymstít a později budeme muset pečovat o svou pleť o to více. Nikdy nespoléhejte jen na make-up a vždy používejte čerstvé výrobky, dbejte na dodržování data spotřeby, protože bohužel ztrácejí svou účinnost. Nešetřete na svém zdraví a kupujte si kvalitní krémy.


- Výživný krém na ruce musíte mít vždycky u sebe! Tento má výtažky z arabské kávy a extrakty z pravé vanilky i vanilky tahitské, která má zklidňující účinky.

- Lip Smacker jsem vždycky chtěla, takže mi udělal radost. Další věc, na kterou jsem ujetá je balzám na rty. Většinou mám vždycky nějaký u sebe. Je tu někdo taky závislák na balzámy? Vůně je úžasná a protože jsem ujetá na Coca Colu, tak si budu muset pořídit tento MIX!! Haha.



- Bez jemného suchého oleje na obličej, vlasy a tělo se zkrátka neobejdete. Stačí jemně vmasírovat do pokožky celého těla a zanechá pleť sametově hebkou a vlasům dodá lesk. Já mám skutečně pidibalení.

-Znáte korejskou značku kosmetiky Missha? Pyšní se vysokým podílem aktivních látek ve svých produktech v kombinaci s cenovou dostupností. Jejich BB krémy jsou opravdu populární, ale nabízí také produkty určené k péči o tělo, vlasy, dále pleťová séra, make-upy a dekorativní kosmetiku. Tento BB krém s velmi vysokou UV ochranou dodá vaší pleti krásný vzhled, sjednocuje pleť, vyhlazuje, vyživuje a zklidňuje pleť. Dobře se roztírá, lehce kryje a budete s ním mít krásnou přirozenou pleť. Ideální na léto!


- MEDIBLANC představuje profesionální péči v oblasti dentální hygieny, kdy výsledkem je vždy pocit dokonale vyčištěných zubů. Ústní vodu pro dlouhotrvající svěží dech použijte po vyčištění zubů. Efektivně dočistí špatně přístupná místa.

Zubní pasta s bělícím účinkem pro váš zářivý úsměv! 


- Na konec to nejrozkošnější! Jednorožčí rozjasňovač díky kterému budete nepřehlédnutelná. Nabízí dokonalou kombinací tónů pro dokonalý duhový vzhled. Opravdu snadno se nanáší a vrství. Dá se využít na mnoho looků, stačí použít jeden tón nebo si namíchat vlastní. Já se do něj vážně zamilovala.





Článek vznikl ve spolupráci s Notino.cz, kterému moc děkuji za produkty.
INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

5 komentářů:

  1. Super clanek Luci! Diky za doporuceni. <3

    OdpovědětVymazat
  2. Spousta produktů je mi povědomá a v létě je určitě dobře mít je s sebou, třeba na dovolené. Navíc se mi i velice líbí, že jsou skladné a lze je vzít v jedné kosmetické tašce. Zaujala mě hlavně termální voda, dost jsem toho o ní už slyšela a myslím, že bych ocenila zejména její zklidňující účinek. Myslíte, že by pokožce pomohla ke zklidnění i po tomto zákroku?

    OdpovědětVymazat