Lucie Šumová: BONBÓNEK

BONBÓNEK

By | 18:44 14 comments


Poslední dny pořád někde lítám. S Bárou a Luckou plánujeme B&L not only fashion BAZAR a chceme, aby byl perfektní, takže pořád něco zařizujeme a vymýšlíme! Doufám, že s vámi můžu počítat a dorazíte. Bude to velký! Celé se to bude konat v neděli 20. května v kavárně Café B. Braun v Praze. Nebojte se, ještě vám to několikrát připomenu! Můžete se těšit na super insta friendly alko i nealko welcome drink, blogerky a influencerky, které budou prodávat své oblečení za hubičku, stánek s produkty Love&Story Design, FlowerBox a CzechWedding, od kterých je tahle úžasná růžová sukně, ve které jsem si připadala jako bonbonek, haha. Dále se můžete těšit na velkou tombolu, ve které máme nádherné ceny v celkové hodnotě přes 70 000 Kč. Více info TADY nebo na našem instagramové profilu, který je věnovaný jen této akci – TADY.

Už se točí i videopozvánka! Jsem zvědavá, co z toho vyleze. Natáčí nám ji Dáša Kollárová, která fotila i tyhle boží veselý fotky. Miluju ty barvy!! Dáša bude dokonce naší fotografkou na B&L not only fashion BAZARU, tak si to nenechte ujít. My už se všechny moc těšíme! Dejte vědět, co na tyhle fotky říkáte a hlavně, jestli dorazíte.














Sukně: CZECHWEDDING (TADY),   top: F&F,   boty: GANT (ZOOT),   kabelka: LYDC (ZOOT),   kytice: FLOWERBOX
INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

14 komentářů:

  1. Paaaani, vypadas tak sladce!!! Moc ti to slusi. <3 Takovou podobnou sukni mam taky a vzdycky si v ni pripadam jako mala princezna. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, ale připadala jsem si v tý sukni ve městě jako blázen, haha :D Ale na speciální události je určitě skvělá, líbí se mi to moc! :)

      Vymazat
  2. Krásné fotky, moc ti to sluší! :) Tyhle sukně se mi vždycky moc líbily.

    LENN

    OdpovědětVymazat