Lucie Šumová: ČÍM OŽIVIT POKOJ?

ČÍM OŽIVIT POKOJ?

By | 10:00 8 comments


Jak už možná víte, tak mám nový pokojíček v Praze. Koncem léta jsem si ho zařizovala, abych v něm v září byla jako doma. Tak jako doma se v něm necítím ani teď, ale myslím, že to v něm mám hezké.   Alespoň mně se líbí. Malý roztomilý pokojíček a hlavně je celý bílý, to jsem vždycky chtěla! Už mám postel, skříň, stůl, zrcadlo, komodu a všechny tyhle věci. Teď už to chce jen nějaké dekorace, aby nebyl tak prázdný. Pro inspiraci se můžete podívat třeba na tento článek a nebo pokračovat dál ve čtení. Dnes tu pro Vás jeden tip na oživení pokoje mám, vlastně dva! Myslím, že je to i hezký tip na zajímavý dárek. Udělalo by Vám to radost? Mně to radost udělalo!



Dnes bych Vám totiž ráda představila nálepky na stěny od Pixers, kde seženete také rámované obrazy nebo fototapety. Já jsem si vybrala dva obrazy a dvě samolepky. Začnu samolepkama, které přišly v takové ruličce. Nevím ani proč, ale vybrala jsem si dva jeleny. Jednoho velkého a druhého malého. Rozměry si můžete určit jaké chcete. Dokonce si můžete vybrat materiál. Buď můžete mít pevný matný materiál, který je odolný vůči vlhkosti, krčení a tahání, takže ho jednoduše nalepíte na stěnu každé místnosti a v případě potřeby sundáte a aplikujete znovu nebo materiál standard, kdy se můžete obejít bez možnosti nálepku opakovaně používat.

U malého jelena jsem zvolila materiál standard a u velkého phenomenal. Kdyby někoho zajímaly rozměry mých samolepek, tak velká 70 x 100 cm (752 Kč) a malá 25 x 25 cm (299 Kč).



Jak mi šlo lepení?

Nebudu lhát, ale velkej jelen mi dal fakt zabrat! Ani nechci vědět, jak dlouho jsem ho lepila. Doufám, že teď pochopíte, co Vám chci říct. Takže.. u nálepky máte transportní fólii a podkladový papír. Podkladkový papír musíte stáhnout tak, aby fólie s nálepkou zůstala slepená. Pak už jen nálepku s fólii nalepíte na zeď a stačí už jen transportní fólii odlepit tak, aby nálepka zůstala na stěně. Jak jednoduché, že? Ano, u malého jelena se mi to povedlo v pořádku, ten ani nebyl na tolik dílů jako velký jelen. U toho se mi fólie pořád oddělovala od nálepky, takže jsem ho nakonec lepila na zeď tím stylem, že jsem část po části lepila a doufala, že z toho vznikne jelen. Myslím, že se povedlo! Ufff, byla to fuška. A nebojte se toho, že když něco nalepíte špatně, tak to nepůjde vrátít. Normálně odlepte a nalepte jinam. :)

Takže tadá, velkého jelena mám nad komodou! Přemýšlela jsem, jestli ho dát nad zrcadlo, když mám tak vysoký strop nebo právě nad komodu. Ještě se mi líbil nápad, že by z komody koukaly jen rohy, ale nakonec by mi schované hlavy jelena bylo líto, haha. Co myslíte?






A aby toho nebylo málo, rovnou jsem si k objednávce hodila ještě dva rámované obrazy. Oba jsou v rozměrech 24 x 30 cm a rám jsem si vybrala hliníkový stříbrný. Podle mě to vypadá skvěle. Paříž je prostě láska a seženete tu také motivační obrázy s hezkými texty. Úsměv je ta nejkrásnější věc, kterou můžete nosit. Souhlasíte? Já určitě!!



Co na to říkáte? A čím jste si oživili Váš pokoj?


INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

8 komentářů: