Lucie Šumová: GET READY WITH ME

GET READY WITH ME

By | 8:39 14 comments




V tomto článku chci mluvit hlavně o vlasové péči od Dove. Mají nové řady péče o vlasy (každá řada má několik základních produktů) a já mám tu, která je na posílení sušších vlasů. A přesně takové jsou mé vlasy. Potřebuji používat produkty, které pečují o zesvětlené vlasy. Já je mám vážně dost suché, takže olejíček je potřeba. A nebojte, nebudete po něm mít mastné vlasy. Dodá vlasům výživu pro viditelný lesk a hebkost na dotek. Pokud máte poškozené vlasy, tak myslím, že s tímto produktem se budou cítit lépe. Olej se opravdu snadno vstřebává a nezanechává pocit mastnoty. Občas ho používám pro ošetření vlasů před mytím nebo třeba než jdu spát, ale nebojte se olejíček použít i na čerstvě umyté vlasy. Stačí do konečků vetřít 3-4 pumpičky a vlasy upravit jako obvykle.

Jak můžete vidět, tak z této řady mám tři produkty. Krom oleje na vlasy také šampon a kondicionér. Já si tyto produkty opravdu oblíbila a můžu Vám je doporučit. Máte s nimi také zkušenosti? Seženete je v drogériích.

Tento článek věmnuji hlavně Dove, protože na konci je SOUTĚŽ právě o tuto řadu! Přesně o tu, kterou mám já. Tedy na posílení sušších vlasů, která pečuje o zesvětlené vlasy. Takže pokud je tu někdo, kdo má vlasy jako já a čas 25.4. v Praze, tak ať se zúčastní a kromě balíčku vyhraje také focení ve studiu pro Cosmopolitan! Na místě bude stylista, vizážista a kadeřník. Uvidíme se tam! Já se už strašně těším!



Aby byl článek zajímavý i pro Vás, které nemáte suché vlasy a nepotřebujete tuto řadu, tak jsem to spojila s něčím jako GET READY WITH ME. Ať vidíte, jaké produkty nejraději používám, čím se nejčastěji líčím a jak. Toto sice není mé každodenní líčení, ale když mám více času, tak proč ne. :)

Můžeme začít! Právě jsem si umyla vlasy šamponem a kondicionérem od Dove a než s nima budu dělat něco dál, tak je zamotám do ručníku a zatím se namaluji. Máte stejný postup? (Když mám v plánu dělat si vlny, tak nejdříve vlním vlasy a pak jdu teprve na make-up.)



Vždy si důkladně vyčistím pleť a použiji nějaký krém. Nejčastěji a nejraději používám tento od Clinique, který zjemňuje a hydratuje pleť. Opravdu viditelně zlepčuje vzhled pleti a podle mě se vyplatí do krému investovat. Pokud mám zrovna horší pleť, tak používám krém Elixrisia Purity od biokosmetiky Mosqueta's. Je to lehký krém/emulte, tudíž když máte občas mastnější pleť, nebude ji zatěžovat. Je přímo určen pro smíšenou a neščistou pleť, kombinace ingrediencí jako vilín, smil italský, šalvěj, aloe vera nebo cenné oleje stahují póry, sjednocují pleť, mají antioxidační účinky a spoustu dalšího.

Dále se neobejdu bez báze. Už strašně dlouho používám vyhlazující bázi pod make-up ze Sephory, která vytváří hedvábnou hladkou pleť, příjemnou na dotyk a líčení vám díky ní vydrží déle. Pokud báze nepoužíváte a začnete, tak myslím, že ten rozdíl určitě uvidíte. Dříve jsem to brala za zbytečnosti, ale dnes se bez toho neobejdu. Možná bych zkusila i jinou. Nějaké tipy?

A konečně make-up! Dlouho jsem nebyla s žádným moc spokojená, každý mi připadal buď úplně špatný nebo jako jo dobrý, ale žádná sláva. Není to tak dávno co jsem si pořídila Estée Lauder Double Wear (1N2) a jsem nadšená! Bála jsem se, že budu zklamaná, ale vůbec. Všechny ty kladné recenze jsou pravda, věřte mi.











A lehce zapudruji. Pudr od Clinique (02 stay neutral) mám už poněkolikáté, ale teď jsem si oblíbila i Stay Matte od Rimmel London (003 Peach Glow) a myslím, že je skvělý a to stojí proti Clinique pár korun! Tento je z kolekce Rita  Ora. Jaký pudr používáte Vy? :)



V konturovacím triu Kate Sculpting Palette můžete najít trio zapečených pudrů, kdy každý z nich má své využití. Prvním z nich je rozjasňovač, se kterým projasníte části obličeje. Používám na lícní kosti a na oblast pod obočím, můžete také na střed brady, prostředek čela nebo hranu nosu). Dále tu máme bronzer, který se používá na části obličeje, které nechceme zdůraznit (strany nosu, oblast pod lícními kostmi nebo čelo těsně pod hranicí vlasů). Poslední tu máme třpytivou tvářenku, která dodá líčkům svěží barvu! Tvářenku používám jen výjimečně. Líbí se mi, že je paletka malá a z druhé strany máte dokonce zobrazené, jak se jednotlivé pudry používají a kam je nanést.

Nejvíce Vás asi zaujme paletka Makeup Revolution London, která je největší a obsahuje 8 tvářenek, které se skvěle doplňují. Můžete je používat samostatně nebo i různě kombinovat. Já je hodně kombinuji, vlastěn všechny tyhle paletky dohromady!

Konturovací paletka The ONE Oriflame, kterou seženete TADY, obsahuje opět samozřejmě bronzer, rozjasňovač a tvářenku s jemným pudrovým složením.





Málem bych zapomněla na mou nejoblíbenější tvářenku Dallas od Benefitu, která je ideální úplně pro každou z nás. Na mé doporučení si ji koupila i sestra a chválila! Mně už pomalu dochází, ale vydržela vážně dlouho a myslím, že nebude mou poslední. Myslím, že u Benefitu nešlápnete vedle s žádnou tvářenkou.





Tekutý rozjasňovač Benefit High Beam s růžovým nádechem používám denně. Vypadá jako lak na nehty, ale není to tak! Používá se nad tvářenku, nad lícní kosti, ale můžete ho použít vlastně kamkoliv. Já si ho nanáším také pod obočí nebo nad horní ret. Myslím, že i přes větší cenu Bigh Beamu se vyplatí do produktu investovat, protože vydrží roky. Stačí totiž malé množství.

Vedle jsem vyfotila bázi pod oční stíny Urban Decay Eyeshadow Primer Potion- Sin, díky které mi stíny vydrží dlouho. Když nemám čas na nanášení stínů, tak si bázi kolikrát stejně dám, protože se hezky leskne a alespoň něco na víčkách mám.







A hurá! Nejmilovanější paletka Urban Decay NAKED Ultimate Basics, která má 12 neutrálních matných odstínů. Svou paletku Naked 2 už používám spíše jen na večer, protože má plno třpytivých stínů. Tahle se mi hodí více pro každodenní líčení. Je skvělá!





Řasenky různě střídám, nedávno jsem od kamarádky Míši dostala Benefit The're real! Je to už dávno, co jsem ji měla poprvé a byla super, takže jsem měla radost, že ji mám znovu. Z levnějších doporučuji třeba Oriflame Giordani Gold Iconic. Tekuté linky od Dermacolu si kupuji stále dokola. Jiné nepoužívám, vyhovujou mi. Tužka na obočí Sephora je také fajn pomocníkem, i když si obočí maluji tak trochu neviditelně, prostě trochu. Nelíbí se mi zmalované obočí.













Konečně jdeme na vlasy! Sundám ručník, rozčešu vlasy kartáčem Tangle Teezer a přidám do vlasů olejíček Dove. Četla jsem, že funguje také jako ochrana před tepelnou úpravou, proto ho takhle používám nejčastěji a pak už si jdu vyfénovat vlasy, které nežehlím a nic dalšího s nimi nedělám.





U výběru šamponu nejsem náročná. Pokud dobře pění a nemám po něm zplihlé vlasy, tak jsem spokojená. Mám ráda objem! Jo a ještě pokud po něm nemám úplně zacuchané vlasy, to nesnáším. A když hezky voní, tak je to další super plus! Tento to splňuje. :)
Když už jsme u těch vlasů, tak achjo, už vážně potřebuji ke kadeřnici, nelíbí se mi má barva.





Ještě tu máte mé nejoblíbenější rtěnky, které v poslední době používám nejvíce. Koukám, že to jde na nich i vidět. Balzám na rty Propolis ONEST, používám každý den a vždy si s ním rty přetřu než nanesu nějakou rtěnku. Nejčastějí nosím MAC satin FAUX, MAC cremesheen LICKABLE, Douglas 23 Purple addict, Clinique Chubby Sticks 08 grandest grape a SEPHORA Cream lip stain 06. Na Clinique Chubby Sticks jsem psala samostatný článek, kde Vám ukazuji 4 různé odstíny. Podívejte se SEM.













SOUTĚŽ!
Probíhá na mém Instagramu (luciesumova) u této fotky! Klikni SEM a zúčastni se. Výherkyni vyberu v neděli 16. dubna 2017 o půlnoci!


Snad se článek líbil a mějte se krásně!
INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

14 komentářů:

  1. Moc pěkné a přirozené líčení :)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc hezký článek! Máš skvělé produkty :)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásne líčenie, prirodzené a jemné - neskutočne ti to pristane :) xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
  4. Krasnej clanek! Moc povedeny. <3 Jinak diky za vsechny tipy, ja jsem casto dost lina na vsechny tyhle kroky, ale snazim se...
    http://shineoffashion.com

    OdpovědětVymazat
  5. Nádherné fotografie a spracovanie článku :) Nedám dopustiť na blogerky ktoré sa svojmu blogu naozaj venujú a nenapíšu len 3 vety a fotku z netu :)

    OdpovědětVymazat
  6. skvelé fotky a článok :) veľmi ti to pristane a páči sa mi takýto formát článku, pretože je to úplne detailné, skoro ako keby som pozerala video :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  7. ty jsi tak krásná <3 strašně se mi líbí ten kytičkový parfem,co mas na stolku, jaka je to značka?:))
    JANNIEBEL

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc :) Je to Marc Jacobs Daisy Dream a voní krásně!!

      Vymazat
  8. Dokonalé fotky, a moc se mi líbí jemné líčení, které ti opravdu sluší :-)

    OdpovědětVymazat
  9. ten olejček od Dove by som hrozne rada vyskúšala :) inak ti to veľmi svedčí ;)

    Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  10. Ten makeup od Estée Lauder tiež zbožňujem, doslova som si ho zamilovala.

    http://lamodaeanarchia.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat