Lucie Šumová: PLEASURES

PLEASURES

By | 21:21 16 comments
Občas mě baví, když blogerky píšou o tom, co mají nového. Někdy se mi i něco tak zalíbí, že si to také pořídím. Věřím, že je lepší kousky vidět v outfitech, ale také jsem pro vás na dnešek připravila podobný článek. Můžete mi dát vědět, jak podobné posty baví vás. Třeba se vám něco bude líbit a můžete mi říct, co udělalo za poslední čas radost vám nebo co jste si nového pořídili. Určitě se také ráda inspiruji, co jste kde pěkného sehnali. Já nebudu zdržovat a jdeme na to.. :)

Nedávno jsem vám v outfitu ukazovala mou novou kožešinovou vestičku a povídala jsem vám, že jsem si pořídila i nové krásné dlouhé šaty. Nevím, kdy bude příležitost, vám je ukázat, tak zatím aspoň takhle. Už se moc těším na nějaký ples. Jsou ze stránky Be a Princess, tak pokud nějaké šaty sháníte, určitě se tam podívejte. Rovnou vám připomenu slevu 15%, která platí do konce února, tak snad se někomu bude hodit a udělá radost. Sleva platí na veškerý sortiment - včetně již zlevněného zboží. Slevový kód je "LUCIESUMOVA15". :)
Už máte nový Cosmopolitan? V tipech na knížky jsem viděla Báječné nakupování v Hollywoodu, která mě podle popisu zaujala. Nakonec jsem si vybrala ještě jednu knížku- Tý potvoře to nedaruju, kterou jsem začala číst a docela mě baví. Je to ze světa módy, módních časopisech digitálního věku, souboji generací, selfíčkách, Twitteru a Instagramu.
Má roláková sbírka se pomalu rozrůstá. Pořídila jsem si nový ze slev v Zaře. Bylo to tak, že když jsem si zkoušela zimní bundu, kterou jsem si nakonec koupila, tak jsem si do kabinky vzala i tento rolák. Nakonec jsem si ho za tu cenu nekoupila, ale pak mi psala kamarádka, že jde do Zary na slevy a vzala mi ho. Děkuju, udělalo mi to radost. :) Co máte ze slev nového vy?
Bombery mě baví a konečně mám i tmavě zelený, který jsem si koupila v Mangu. Byl poslední, takže na mě určitě čekal! Už se těším až odhodíme bundy a kabáty.
No a s touto bundou z H&M se těším ještě víc.
Z Blancheporte mi dnes přišel nový balíček s tímto trikem. Tahle barva mě moc baví a dohromady s bundou z H&M vypadá moc krásně.
Nechala jsem si vytvořit košili na míru, kterou jsem si sama navrhla u Peter James Proud. Najdete je v jejich kamenné pobočce v Praze na Dlouhé. Zaujali mě širokým sortimentem, originalitou a zajímavými vzory. Hned jak se dostanu do Prahy, tak si ji vyzvednu. Už se těším a jsem zvědavá, jak to dopadlo. :)
Dále tu mám něco z kosmetiky. Došla mi řasenka a v poslední době jsem zkoušela plno nových, žádná mi tak skvělá nepřipadala. Nakonec jsem se rozmýšlela, jestli se vrátím k řasence od Benefitu- They're real nebo zkusím novou. Nakonec jsem vybrala Better Than Sex od Too Faced, vždycky jsem chtěla vyzkoušet nějaký produkt od této kosmetiky. Nakonec jsem spokojená, zatím mi vyhovuje. Máte něco od této značky? Na vyzkoušení mám od Benefitu tyto hodně vychvalované oční linky, tak jsem na ně zvědavá. Určitě někdy zase přidám nějaký kosmetický článek.
O loknovací kulmě Babyliss jsem psala tady, tak se můžete podívat. Vlny mi vydržely i do dalšího dne! Žehličku jsem si také oblíbila, tu jsem měla v článku tady. Teď mám nový epilátor, tak o tom zase příště. Také čekejte giveaway, máte se na co těšit. :)
Teď na mém blogu probíhá soutěž o produkty z aktuální kolekce OPS!Objects. Více najdete v článku TADY, kde rovnou můžete napsat váš soutěžní komentář. Není to nic složitého. Budu určitě moc ráda, když se zúčastníte a třeba se na vás usměje štěstí. Soutěž končí v neděli.
Nakonec to nejlepší. Jsou to mé nové Nike Roshe Run. Tentokrát jsem si pořídila tmavě modré a zítra s nimi můžete očekávat outfit. Zatím jsem je měla jen dvakrát, když jsem věděla, že nikde venku moc běhat nebudu. Už aby bylo sluníčko, nepršelo pořád a to si je pak teprve užiju! :)
INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

16 komentářů:

  1. Co je to přesně za model těch Nike? :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak ta bunda z Hmka?:O tu musím mít!!!!!! Jinak na bomber jacket se taky chystám, jen řeším problém s barvou jestli tmavě zelenou nebo vínovou:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Joo pořád jsem tam na ni koukala, až jsem si ji konečně koupila. :) Hlasuju pro tmavě zelenou!:D

      Vymazat
  3. ty šaty jsou úžasný, měla jsem podobné na svém maturitáku a lituju, že jsem je prodala

    OdpovědětVymazat
  4. Krásne veci a tá košeľa... Úžasné.

    www.danielainthelibrary.com

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Luci, moc mě zaujaly ty košile na míru. Skvělej nápad! Osobně mám totiž hroznej problém s košilema - nesedí mi, divnej materiál a tak. :( Takže tu svojí vysněnou a 100% padnoucí ještě nemám. :( Nenapsala by jsi mi na kolik cca taková košile vyjde? Moc děkuju a hezkej den!

    Lucka wwww.sleepy-cat.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda, že tě košile na míru zaujala. Další týden si pro ni zajdu, tak koncem týdne přidám článek, kde vám ji ukážu a napíšu všechny informace kolem. :)

      Vymazat
  6. Bomber z Manga je skvelá!! Tú by som hneď brala a šaty sú tiež veľmi pekné, dúfam, že nám ich ukážeš aj na sebe :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě až půjdu na nějaký ples, tak se vám pak ukážu. :) a děkuji :)

      Vymazat
  7. Moc krásné věcičky si pořídila,já bohužel v poslední měsíci moc slevy nenavštívila,ale rozhodně si to nahradím za týden v Praze :D Krásné šaty ♥ Ty bundičky jsou moc super,jak si psala,také nesnáším stálé tahání tlustých kabátů ve kterých je stejně zima :D Kulma BabyLiss je super,jediná kulma ze které mi vlny opravdu drží :) Aáá Roshee-skvělé boty!

    ROSEMDIARY

    OdpovědětVymazat
  8. Ty šaty <3 Krásné věci sis pořídila, Luci :)

    OdpovědětVymazat
  9. Mě by třeba hrozně zajímalo, jestli chodíš na nějakou brigádu nebo podobně... Nemyslím to zle, ale když si něco koupíš za svoje vydělaný peníze, než za peníze od rodičů, není to mnohem hezčí pocit?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám různé spolupráce díky blogu, nejčastěji jde o produkty zdarma a občas si i něco vydělám a ano, je to hezký pocit. :)

      Vymazat